Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Eindelijk een thriller. Hier had ik even behoefte aan. Maar is het een goede of toch niet? Ik laat het je weten.

 foto_3   

Uitgever: Cargo / categorie: thriller/ aantal pagina’s: 326

De Affaire

Rechercheur Lauren Stillwell is niet het type vrouw dat snel opgeeft. Dus wanneer ze haar man een hotel ziet verlaten in het gezelschap van een jonge blonde vrouw, besluit ze hem terug te pakken. Maar haar wraakactie loopt compleet verkeerd af en ze ziet haar wereld stukje bij beetje in een hel veranderen.

Wat een ordinaire affaire had moeten zijn, draait uit op een nachtmerrie wanneer ze getuige is van een misdaad met dodelijke afloop.

Het huiveringwekkende geheim dreigt haar leven te verscheuren, want welke keuze ze ook maakt, het zal haar altijd duur komen te staan.

 

foto_2

Rechercheur Lauren Stillwell verdenkt haar man van overspel en dat is het begin van spectaculaire acties. Lauren neemt namelijk wraak op haar man maar dat loopt helemaal verkeerd af. Zij en haar echtgenoot worden het onderwerp van een moordonderzoek. Aangezien zij rechercheur is moet er een boel geheim worden gehouden en dat valt niet mee als je bij de politie werkt. Moord, drugs, chantage, (vermeend) overspel en auto-ongelukken zijn slechts een paar onderdelen in het verhaal.

foto_1

Wat een ongelovelijk goed geschreven boek. Vanaf pagina 1 zat ik in het verhaal en kon ik het niet meer wegleggen. Ik werd compleet een met de hoofrolspeelster Lauren. Een sympathieke rechercheur die probeert te overleven terwijl ze contstant in zeer lastige situaties zit. Niets is wat het lijkt in het leven van Lauren. En ze valt van de ene ellende in de andere gevaarlijke situatie. Wanneer je denkt te weten wat er gaat komen neemt het verhaal al weer een andere wending. De hoofdstukken zijn zeer kort en het boek is met veel vaart en zonder overbodige tekst geschreven. Aan het einde van het boek zul je je misschien afvragen of alles is opgelost en of het recht heeft gezegenvierd… Dat is aan jou om te bepalen. Ik vind het boek een aanrader. Als je houdt van een spannend snel verhaal met veel actie dan zeg ik kopen dit boek.

Ik geef dit boek een: 8

De affaire is te koop bij bol.com alleen als e-book voor € 7,99

Een gedachte over “Recensie: De affaire – James Patterson

  1. FeliciaRDS schreef:

    Deze lijkt me erg goed! Sowieso vind ik James Patterson altijd een uitstekende schrijver.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: