Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Vandaag een film die ik graag wilde zien. Ik hou van helden en dit is er toch wel degelijk een. Lees snel mijn mening over deze film.

 thor2

Als je hier klikt kom je op de IMDb site waar je de trailer kunt zien.

*

Hoofdrolspelers: Chris Hemsworth, Natalie Portman en Tom Hiddleston / Genre: Actie, Avontuur, Fantasy / Speelduur: 112 minuten

Thor: The Dark World (2013)

Marvel’s “Thor: The Dark World” vervolgt het grote avontuur van Thor, de machtige Avenger, tijdens zijn gevecht tussen hem en een gevaarlijke vijand om de aarde en alle Negen Rijken te redden.
In de nasleep van Marvel’s “Thor” en Marvel’s “The Avengers”, vecht Thor om de orde in het universum te herstellen. Maar de wraakzuchtige Malekith keert terug naar dit universum om de duisternis terug te brengen.Geconfronteerd met een vijand die zelfs Odin en Asgard niet kunnen verslaan, moet Thor beginnen aan zijn meest gevaarlijke en persoonlijke reis. Een reis die hem zal herenigen met Jane Foster en hem zal dwingen alles op te geven om ons allen te redden. (bol.com)

thor-2-the-dark-world-movie-image

Dit is het vervolg op Marvel’s ‘Thor’ en ‘The Avengers’. Wederom moet Thor de vrede in kosmos herstellen wanneer een nieuwe duistere vijand arriveert. Een oud ras, onder leiding van de boosaardige Malekith, wil het universum opnieuw hullen in duisternis. Alles draait om een duister wapen wat Jane in handen krijgt.

Loki-in-Thor-The-Dark-World-Wallpaper

Deze film heb ik al weer een hele tijd geleden gezien. In dit deel heeft Thor ervaring in het vechten en is zijn karakter meer ontwikkeld. Al valt ie toch een beetje in het niet als we hem vergelijken met zijn broer, the badboy. Een aantal personages uit deel 1 komen terug zoals Darcy en Odin. Ook Jane is van de partij. Zij stuit op een duister wapen dat de Dark Elfs kost wat kost in handen wil hebben… wat dan wel weer heel toevallig is dat nou net zij het tegenkomt. Het verhaal is niet enorm ingewikkeld maar wel vermakelijk. Het acteerwerk is goed en de special effects vind ik erg mooi gedaan. In dit deel zit er meer humor dan in deel 1, wat ik super vind. Om Loki heb ik echt enorm gelachen. Hij is de grapjas van het hele stel. Thor is wat behoudender. Vergeleken met Loki is hij de saai, stijve broer. Ook zijn er een aantal plottwists die je niet ziet aankomen. Ik vond het een vermakelijke film en ben benieuwd of er een deel 3 komt. Het is absoluut het kijken waard als je een leuke actiefilm met veel humor wil zien. Overigens is de humor niet overheersend.

Thor-2-The-Dark-World-Movie

IMDb rating: 7,3 / Mijn rating: 7

Hebben jullie deze film al gezien? Ik hou erg van dit soort films. Ik ben ook erg benieuwd naar Captain America die nu in de bioscoop draait?

 

Een gedachte over “Movie Monday # 5 – Thor ‘The Dark World’

  1. Ik heb ‘m nog niet gezien, wel de eerste Thor. Die vond ik wel leuk.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: