Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Vandaag een unboxing van een bestelling bij de Hema. Nee, dit keer geen boeken maar iets anders waar ik enorm gek op ben. Namelijk notitieboekjes, planners en agenda’s. Wie houdt er niet van? Overigens hoort er naast een mooi notitieboekje ook een pen. En je raadt het al maar daar hou ik dus ook van.Ooit kocht ik een ‘Waterman’ vulpen en tot op de dag van vandaag ben ik daar nog steeds zielsgelukkig mee. Natuurlijk staat een ‘MontBlanc’ mij beter maar ja… geen ‘MontBlanc’ geld he ūüôā Een enigszins opgeleukt pennetje van dit merk kost al snel ‚ā¨ 600. En dat is dan nog een redelijk simpele. Maar goed, een mens mag blijven dromen. Oke, terug naar de unboxing van mijn fijne nieuwe aankopen. Lets open:


foto

Joepie, de doos is binnen. Er is niks leuker dan pakjes openmaken.

*

foto 5

Alles zit keurig verpakt in een zak. Ik ben heel benieuwd.

*

foto 4

Yeahhhh, lekker veel roze spulletjes. Hoe kun je dit weerstaan?

*

foto 3

Dit is de opbrengst.

*

foto 2

De felbegeerde desk planner in da pocket!

*

foto 1

Yep, dit is wat ik zocht. Nu kan ik nog beter plannen.

*

Wat heb ik precies aangeschaft:

 • De deskplanner ¬†√† ‚ā¨ 3,95
 • Schrijfblok ‘To Do’¬†√† ‚ā¨¬†2,50¬†(ringband)
 • A5 notitieboek¬†√† ‚ā¨¬†1,50 (ringband)
 • A5 notitieboek¬†√† ‚ā¨ 2,50 (gebonden)
 • Sticky Bookmarks¬†√† ‚ā¨¬†1,50 (met tekst)
 • Sticky Bookmarks¬†√† ‚ā¨¬†1,50

*

Het meest blij ben ik natuurlijk met de desk planner. Hier had ik al heel veel over gelezen bij collega bloggers. En ik moet zeggen…. halleluja, wat een uitkomst. Elke zelf respecterende blogger zou hem moeten aanschaffen. Ik ben enorm blij met mijn prachtige spulletjes voor weinig. In totaal nog geen ‚ā¨ 14. Lang leve de Hema!

Zijn jullie net zo dol op dit soort spulletjes en de Hema? Kopen jullie vaak van dit soort dingen? En wie heeft er ook de desk planner en kan, net als ik, niet meer zonder?

 

Een gedachte over “Unboxing: Hema Bestelling

 1. ninavanboxtel schreef:

  Leuke spulletjes!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: