Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Op de boekenblog: Mireille van Dress like Mi kwam ik iets heel leuks tegen. Namelijk een artikel met de naam ‘Bloggerboekje’. Het bloggerboekje is eigenlijk het oude vriendenboekje wat je nog wel van vroeger kent, toen je nog op de lagere school zat. Daar stonden vragen in en deze moest je dan beantwoorden. Leuk voor later, als je groot bent. Mireille gaf haar eigen draai aan het vriendenboekje en voila…. het bloggerboekje was geboren. Aangezien dit een ontzettend grappig idee is heb ik hem ingevuld. Zo leren jullie mij weer een beetje beter kennen.

 

This is me.

This is me.

Naam: Daantje

Leeftijd: 42 jaar
Geboortedatum: 07-03-1972
Broers/zussen: een broer
Lengte: 1.77m
Favoriete vak: Modetekenen en vervaardigen van kleding
Minst favoriete vak: wiskunde en scheikunde
Droomberoep: ooit modeontwerpster, nu blogger en eigenaresse van een klein boekenwinkeltje waar je ook kopjes koffie kunt drinken onder het genot van een cupcake.
Hobby’s: lezen, schrijven/bloggen, kinderkleding maken, op avontuur met mijn gezin, reizen en natuurlijk shoppen.
Ik houd van: mijn man, kinderen, famlie, vrienden, trekdrop, chocolade, boeken, lezen, make-up, schoenen, bloggen en zoeken naar boekenkoopjes.
Ik heb een hekel aan: liegen, oneerlijkheid, oppervlakkigheid en schijnheiligheid, ruzie
Favoriete schrijver: James Patterson, Lindsey Kelk, Jo Nesbo, Sophie Kinsella, Charlie Higson en Chantal van Gastel

2012-07-23-Suitsphoto 640429262_1395548750
Favoriete serie: Game of Thrones, Suits (hardcore fan!), Homeland en The Blacklist
Favoriete film: Ik heb eigenlijk geen favoriete film. Ik hou van heel veel films.
Favoriete eten: food from India yummy yummy!!
Favoriete drank: espresso en melk (yep, I love melk)
Favoriete blogonderwerp: reviews en persoonlijk
Favoriete blog: mijn all time favoriete is Beautygloss (haar persoonlijkheid is echt geweldig!) She is my number one! Maar ook Veracamilla, Misslipgloss, Teskuh en Adorable books zijn favoriet.

You gotta love books!!!

You gotta love books!!!

Wat zou je graag willen bereiken met je blog: Ik zou het geweldig vinden om van mijn hobby blog mijn echte baan te maken. Ik zou fulltime willen schrijven. Maar ik heb nog een lange weg te gaan als ik dat wil bereiken als het al überhaupt mogelijk is. Ik zou het fantastisch vinden als mensen mijn blog opzoeken om inspiratie op te doen. Om even lekker te lezen over een film of een boek. Een plekje waar je je als lezer even kunt terugtrekken.

Wat is je grote bloggerstip: Mijn blog bestaat nog niet zo heel lang. Maar als ik nu een tip moest geven is het ‘Geef niet op’ en ‘schrijf voor jezelf’. Bloggen is niet zo simpel als het lijkt. In een artikel zit heel veel werk, foto’s maken, research, schrijven, herschrijven en heel veel tijd. Wanneer je dan eindelijk je artikel klaar hebt en online zet wil je dat iedereen het leest. In het begin leest waarschijnlijk niemand het. En dat is best confronterend. Geef dan niet op. Hou vol er komt een moment dat iemand het leest, een reactie geeft of je gaat volgen. Maar ook al heb je nog geen enkele lezer of volger, het betekend niet dat je geen goede artikelen schrijft of dat je blog stom is. Dus blijf schrijven, houdt moet. Schrijf omdat je het zelf leuk vindt niet voor een ander en al helemaal niet voor gratis artikelen.

Wil jij op jouw blog ook deze vragenlijst gebruiken? Doe dit onder de naam van Bloggerboekje en laat Mireille door middel van een link naar het artikel weten dat je dit Bloggerboekje net zo leuk vind als ik!

Laat me weten of je dit soort persoonlijke artikeltjes leuk vindt. Kunnen jullie je vinden in deze antwoorden?

big_68-10hart5-1265684657

3 gedachtes over “Tag: Bloggerboekje Daantje loves to read

 1. biebmiepje schreef:

  Leuk om je beter te leren kennen zo! Waar zit jouw winkeltje? Klinkt heerlijk!

  Like

  1. Hahahaha ja dat winkeltje… owww wat zou ik daar gelukkig van worden. De hele dag tussen de boeken en kopjes koffie drinken. Mijn winkeltje zou denk ik staan in een pittoresk dorpje met van die ramen met van die spijltjes erin. Zo’n ouderwets boekwinkeltje. Heerlijk!

   Like

   1. biebmiepje schreef:

    Geweldig! ❤

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: