Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Toen ik gisteren wakker werd herinnerde ik het mij…. Er komt een pakje! Jawel, een pakje met boekuuuuuuuuun! Even better! Er is natuurlijk niets zo leuk als pakketjes ontvangen, ook al heb je het zelf besteld en weet je dus wat erin zit 🙂 Je kan me niet gelukkiger maken. Alhoewel een pakketje met schoenen mij ook zeeeeeer vrolijk stemt. Anyway… Ik was lekker aan het werk toen de bel ging. Yeahhhh, de auto met het bol.com cadeautje stond voor de deur. Nou ja, cadeautje, ik moest wel eerst even diep in de welbekende buidel tasten. De vriendelijke Franse mevrouw droeg ze over. Ze? Oeps, 2 doosjes? Kan dat niet in een pakketje? Nope dus, bleek later.

*

foto 11

Twee pakketjes? Huhh?

*

foto 12

Joepie, hij is binnen!

Ik zal maar meteen met de deur in huisvallen…. Ik volg een aantal bloggers en mijn favoriet is Mascha Feoktistova. Haar blog heet Beautygloss.nl. Ik volg haar al een tijd en ben een zeer groot FAN (jawel, met hoofdletters) van Mascha. Buitendat heb ik zeer veel respect voor haar. Ze heeft van haar hobby haar werk gemaakt en kan van haar blog dus leven. Zij is een beautyblogger zoals haar blognaam al verklapt en ze is de meest sympathieke ooit. Wat een leuk persoon! Door haar ben ik op de hoogte van de nieuwste trends in beauty land en weet ik wat ik wel en niet moet kopen. Naast haar leuke artikelen vlogt (filmpjes) Mascha ook veel. Je krijgt dan een goed beeld van haar werk en privé-leven. Wat doet ze allemaal voor haar blog? En wat moet ze allemaal laten. Wat komt er allemaal bij kijken? Veel, heel veel! Toen ik hoorde dat ze ook nog een boek schreef was het snel beslist. Haar boek wil ik lezen! Dus toen bekend werd dat je haar boek kon reserveren heb ik dat gedaan en hopla vandaag heb ik hem binnen gekregen. Ik zal z.s.m. een recensie schrijven.

*

foto 13

Goedemorgen, dit zijn wel hele dikke boeken. Leest niet zo makkelijk in bed 🙂 Oeps!

Nadat ik de filmeditie van Vampire Academy had uitgelezen was ik verslaafd en moest en zou ik de andere 5 delen ook lezen. I know, dit boek valt in de categorie ‘young adult’ en nee, dat ben ik al geruime tijd niet meer maar dat neemt niet weg dat ik dit wel een heel leuk eerste deel vond. Wel was dit de filmeditie en die wijkt meestal af van het originele verhaal. Ik wil het originele verhaal ook nog lezen. Het is een serie van 6 boeken maar als losse delen zijn ze redelijk moeilijk verkrijgbaar in het Nederlands. Gelukkig kwam ik bij bol.com de omnibus tegen in het Nederlands. Elke omnibus bevat 3 verhalen, deel 1 t/m 3 en deel 4 t/m 6. Meer dan 1.000 pagina’s per boek! Dat verklaart dus voor een deel waarom niet alles in 1 doos zat. Daarnaast waren het ook 2 bestellingen zeer vlak na elkaar, dat zal ook niet geholpen hebben 🙂 But who cares, ik heb ze binnen. Zo gauw ik ‘Happy Life’ van Mascha uit heb, ga ik hierin verder. Ook hier zal ik een recensie over schrijven… of eigenlijk 6 stuks. Werk aan de winkel dus.

*

foto 14

‘Happy Life’ van Mascha Feoktistova

foto 15

‘Academicus Vampyrus’ van Richelle Mead. Deel 1 t/m 3 en deel 4 t/m 6

 *

foto 16

167 pagina’s, levertijd 2-3 weken bij bol.com (is nu al in herdruk!) Goed gedaan Mascha!

foto 17

Eerste omnibus: 1.088 pagina’s, tweede omnibus 1.560 pagina’s, beide direct leverbaar bij bol.com

*

foto 19

‘Happy Life’ is een uitgave van Bertram + de Leeuw Uitgevers BV en kost € 14,95

foto 18

Academicus Vampyrus is een uitgave van uitgever Moon en kost € 19,95 per stuk (veel goedkoper dus dan los kopen)

*

Wat heb ik precies aangeschaft:

 • ‘Happy Life’ van Mascha Feoktistova  à € 14,95 (bol.com en boekhandels)
 • ‘Academicus Vampyrus’ van Richelle Mead, omnibus, deel 1: ‘Academicus Vampyrus’, 2: ‘IJskoud’ en 3: ‘Schaduwkus’ à € 19,95 (bol.com en boekhandels)
 • ‘Academicus Vampyrus’ van Richelle Mead, omnibus: deel 1: ‘Bloedbelofte’, 2: ‘Geestesband’, 3: ‘Offergave’ à € 19,95 (bol.com en boekhandels)

*

Ik ben weer enorm blij met deze boeken. En ik zal er hopelijk van smullen.

Kennen jullie beautygloss.nl en vinden jullie Mascha ook zo leuk? Wie heeft de serie Academicus Vampyrus ook gelezen? Zijn jullie ook verslaafd geraakt?

 big_68-10hart5-1265684657

6 gedachtes over “Unboxing: Bol.com Bestelling

 1. Jolet schreef:

  Leuke aankoopjes!

  Like

  1. Dank u wel. Ik ben er heel blij mee.

   Like

 2. Daniëlle schreef:

  Dat heeft mijn moeder ook, ziet ze weer een leuk boek op bol.com besteld ze het boek direct en is ze uren te vinden in haar boek!

  Like

 3. Dreamdaily schreef:

  Ik ben heel benieuwt naar Happy Life!

  X

  Like

 4. Wat een leuke boeken heb je gekocht. Ik wil het boek van Mascha ook heel erg graag!

  Like

 5. Nuria schreef:

  Leuke aankoopjes !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: