Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Okee, ik geef het toe. Deze blogpost heeft helemaal niets met boeken te maken. Maar ik wil jullie dit zo graag laten zien en tenslotte staat in de header wel ‘and a little more’ 😉 Nou dan komt hier dus mijn eerste ‘a little more blogpost’ 🙂 Wie is er nou niet gek op een unboxing? En wat voor een unboxing!

logo-topvintage

Enige tijd geleden was ik aan het surfen op het internet. Wat ik precies zocht weet ik niet eens meer maar ik kwam op een site genaamd ‘TopVintage’. Deze site verkoopt dus vintage fashion. Van schoenen, sieraden, kleding, accessoires, tassen tot en met boeken (phoe gelukkig toch boeken ;-)) Maar goed dat laatste heb ik dus niet gekocht. Nee, ik kocht iets anders. Namelijk pumps! En wat voor pumps! Welke vrouw houdt daar niet van. Ik werd helemaal gek. Ik wilde ze allemaal. Welke moest ik nou kiezen. Ze zijn allemaal zo leuk. Maar ja, daar heb ik natuurlijk geen centjes voor. Okee ik hou jullie niet langer in spanning. Here we go!

foto 1 kopie foto 2 kopiefoto 1

Wanneer ik de kartonnen doos openmaak zie ik 2 prachtige schoenen dozen. Deze dozen zijn helemaal vintage met een mooie pin up lady erop. Wat leuk zeg! Deze dozen ga ik zeker bewaren.  Zoals je ziet zijn de schoenen zeer goed verpakt. Elke schoen zit afzonderlijk in een zakje met ertussen een grote zak. In deze grote zak stop je de schoenen wanneer je op vakantie gaat. Zo wordt de rest van de inhoud van je tas of koffer niet vies en je schoenen zijn ook beschermd. Wauww wat een service! 

foto 7 foto 6

Ik kan niet anders zeggen! Wat zijn ze mooi. Echt prachtig. Ik ben ontzettend gek op dit soort schoenen. Met name door de kleur 😉 Leuk onder een jurkje, rokje of gewoon een spijkerbroek.

foto 3 foto 2

Het linkerpaar heet: Pinup Couture 40s Cutiepie Mary Jane Pink platform patent pumps a € 64,95. Het rechterpaar heet: Pinup Couture 40s Cutiepie T-Strap D’Orsay Pink Satin platform pumps a € 62,95.

foto 5 foto 4

Wat een plaatjes zijn het. Ik vind ze echt geweldig. 

Beide schoenen zijn er in verschillende kleuren: Pinup Couture 40s Cutiepie Mary Jane Pink platform patent pumps: zwart, rood, beige, wit en roze. Pinup Couture 40s Cutiepie T-Strap D’Orsay Pink Satin platform pumps: zwart, rood en roze.

foto 9 foto 8

Deze pumps hebben een verborgen plateauzool waardoor ze niet zo hoog zijn als ze in eerste instantie lijken. Wat het lopen dus makkelijker maakt.

 

foto foto 10

Mmm… het rechter paar zit eerlijk gezegd wel lekkerder dan het linker paar. Ik heb erg smalle voeten waardoor schoenen al snel te wijd zijn. Maar het linker paar zit met name enorm los bij mijn hiel waardoor lopen erg moeilijk gaat. Ik schiet er echt uit. Alsof je op klompen loopt. (Grumphhhhh). Maar niets wat niet opgelost kan worden met een paar hieltjes die je in je schoenen kunt plakken. ‘Zo problem solved’. Nadat ik een paar rondjes door de kamer ben gehobbeld moet ik helaas ook bekennen dat ik het linker paar niet zo lekker vind lopen. De neus is erg stug/stevig en dus niet zacht voor je tenen waardoor ik toch wel heel erg snel zere voeten krijg.  Maar het rechter paar zit geweldig….. alsof je op sloffen loopt (yeahhh!!!). 

foto 3 kopie foto 4 kopie foto 5 kopie

In de kartonnen doos zat een geweldig cadeautje. Namelijk een schattig zakje met daarin, een visitekaartje en een lekker zeepje (denk ik). Het ruikt heerlijk naar lavendel. Daarnaast zat er ook een onwijs grappige pen in. Namelijk in de vorm van een lippenstift! Cute! Overigens is die al ingepikt door mijn kleine dochter. Dit soort dingen maken net het verschil dat je bij Top Vintage besteld en niet bij een ander.

 

9200000003890031 9200000005002691 9200000008091754

Dan toch nog even dit: Ik kon het niet laten:-) Als je echt van vintage houdt dan moet je deze boeken eigenlijk wel in je bezit hebben. Zo kun je een complete echte look jaren 30/40/50 maken. Echt super leuk. Er is een hele serie van. Deze boeken kun je bestellen op topvintage.nl maar ook op bol.com:

Style Me Vintage: ‘Clothes Hair Make-up’ a € 20,99,

Style Me Vintage: ‘Tea Parties’ a € 11,49 en 

Style Me Vintage: ‘Weddings’ a € 17,99

Wat betreft de service zit je zeer goed bij dit bedrijf. Hun leveringen zijn echt razend snel en zeer netjes verpakt. Ik had 2 bestellingen die beide binnen 2 dagen al geleverd werden. Daarnaast hebben ze een zeer duidelijke website met prima beschrijvingen. Er staat staat heel duidelijk welke maten nog beschikbaar zijn, een maattabel, de service wordt je uitgelegd en van welke materialen de producten gemaakt zijn. Je weet dus wat je koopt. En mocht je maat of jurk niet voorradig zijn dan kun je dat aangeven door je email achter te laten zodat ze je mailen wanneer het weer te bestellen is. Ideaal. Want soms moet je razend snel zijn omdat een product te leuk is. Met het retourneren heb ik nog geen ervaring. Ik heb namelijk nog niets retour gestuurd. Ook de retourvoorwaarden staan duidelijk vermeld op hun site. Tot 1 juli 2014 verzenden ze trouwens gratis binnen Nederland, Belgie, Luxemburg en Duitsland.

 

article2997456410-secret-15-crm

Natuurlijk hebben ze nog veel meer mooie pumps. Deze vind ik ook prachtig maar ik wacht nog even. Naast prachtige schoenen hebben ze namelijk ook nog tassen. En die zijn natuurlijk ook gorgeous!

Ik ben erg tevreden met mijn bestelling. Ik heb nog even getwijfeld of ik het Mary Jane paar toch terug zou sturen maar ik heb het niet gedaan. Ondanks dat ze niet echt comfortabel zitten. Dat word effe doorbijten en flink veel in huis trainen 😉

Als je van vintage fashion houdt dan moet je zeker eens een kijkje nemen op hun site: topvintage Nederland of topvintage België.

Vinden jullie dit soort berichten leuk? Just let me know! Geniet van de mooie zonnige dag!

 big_68-10hart5-1265684657

Een gedachte over “Unboxing: ‘TopVintage – Retro Boutique’ Bestelling

  1. masumi schreef:

    Super bedankt voor deze review! superleuk geschreven duidelijke foto’s echt waar een topper! ik heb het t strap paar ook net besteld ben benieuwd!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: