Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Wat heerlijk weer een chicklit! Van alleen de kaft word ik al blij (lekker roze!). Op de een of andere manier heb ik nog niet eerder een boek van deze auteur gelezen terwijl ze er veel heeft geschreven. Mijn eerste boek dus. Ik hoop dat het een heerlijk weg lees boek is want ik heb nog 2 boeken van haar. Slik ūüėČ

foto 3

Uitgever: Karakter Uitgevers B.V. / categorie: chicklit¬†/ aantal pagina’s:¬†256

‚ô•

‘Gezocht: redder in nood!’¬†¬†

Rachel Gibson

Ze is 33, singel, en gepropt in een zuurstokroze bruidsmeisjesjurk. Haar vrienden willen niets liever dan haar koppelen aan de eerste de beste vent met een dertien-in-een-dozijn-leventje…

Wie-o-wie wordt Sadies redder in nood?

Iedereen in Lovett, Texas, weet dat Sadie liever het stadje verlaat dan dat ze er aankomt. Nu is ze terug met een knappe, gespierde vreemdeling aan haar arm, maar volgens Sadie is een vreemde nog altijd beter dan de losers met wie ze eerder uitging…

Vince Haven heeft zijn spieren te danken aan uren keiharde training voor zijn werk als Navy SEAL. Het plan is om een bliksembezoek te brengen aan zijn tante, maar voordat hij zijn biezen weer kan pakken, doet zijn tante hem een aanbod dat hij niet af kan slaan. Misschien is het toch niet zo’n slecht idee om een tijdje in Lovett te blijven… En misschien is hij wel de redder naar wie Sadie zo naar smacht!

‚ô•

foto 2

Sadie Jo is 33 en single. Nadat ze na een aantal jaar weer terug is in haar geboorte stadje Lovett, Texas, is ze gedwongen door omstandigheden om langer te blijven dan ze in eerste instantie wilde. Het stadje waarin iedereen wil dat ze zo snel mogelijk aan de man gaat en een gezin sticht.  Sadie is daar niet echt het type voor. Dan ontmoet ze een vreemdeling. Een zeer appetijtelijke man. Een Navy Seal met harde spieren en een sixpack. Beide zien een relatie niet zitten. Ze zijn allebei vrijbuiter en willen dat graag zo houden. Friends with benefits. Dat is hun motto. Maar blijft dat ook zo of gaat het toch iets verder?

 

 ♥

foto 1

Ik had nog niets eerder van deze schrijfster gelezen. En owww… wat vind ik dat jammer. Dit is precies het boek wat ik even tussendoor wilde lezen. Een echte chicklit/roman. Het verhaal gaat niet gruwelijk diep maar de karakters worden lekker¬†uitgediept. Er wordt goed¬†gegraven in het verleden. Daardoor leer je de 2 hoofdrolspelers Sadie Jo en Vince Haven goed kennen. Je ziet natuurlijk van mijlen ver al aankomen hoe dit gaat eindigen maar dat mag de heerlijke leespret niet¬†bederven. Het verhaal is leuk, vol met passie, romantiek, drama en¬†grappig. Ik heb serieus een paar keer gelachen. Er zijn zelfs een paar¬†spannende scenes waar de vonken vanaf spatten.¬†Wel vind ik Vince wat aan de lompe kant met zijn opmerkingen. Beetje grof/plat tegen iemand die je net kent. Maar Sadie Jo vind het allemaal prachtig. Wel vind ik het¬†een typisch romannetje. Lekkere mannen en mooie vrouwen. De zeer grote, knappe, gespierde Vince¬†met sixpack, armen als kabels, volle bos haar, vierkante kaak en zeer stoer beroep Navy Seal (sexy!). Wie kent ze niet uit de bekende rommantjes. En Sadie Jo de mooie blondine die ook nog hersens heeft maar wat weekjes wordt wanneer Vince om de hoek komt kijken. Heerlijk, je fantasie slaat direct¬†op hol. Ik heb genoten. Persoonlijk hoef ik er geen 5 achter elkaar te lezen maar ik vind het heerlijke boeken voor even tussendoor. Of gewoon voor even wat romantiek. Als je op zoek bent naar een diepgaand boek moet je deze overslaan. Maar wil je iets lezen waar je direct in meegezogen wordt en niet te ingewikkeld is dan is dit je boek.

‚ô•

‚ô•

♥ Mijn rating // 7,5

‚ô•

‘Gezocht: redder in nood!’¬†is o.a. verkrijgbaar bij¬†de betere boekhandel, bij bol.com en karakteruitgevers.nl.

‚ô•¬†Paperback¬†//¬†‚ā¨ 14,95

‚ô•¬†Ebook¬†//¬†‚ā¨ 4,99

‚ô•

Deze auteur schreef ook o.a. :

♥ Chicklit // Kijk! Jane scoort!

♥ Chicklit // Gek op jou

♥ Chicklit // Ware liefde en andere rampen

♥ Chicklit // Hoofd op Hol

‚ô•

Liefs,

Daantje

3 gedachtes over “Recensie: Gezocht: redder in nood! – Rachel Gibson

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: