Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Ik heb jullie nog niet eerder de gelegenheid gegeven om op daantjelovestoread.com te spammen. Bij deze mogen jullie vandaag je eigen blog spammen! Yeahhhh!

prada-1-1

Uiteraard gaat het hier niet alleen om boekenblogs maar ook beauty, fashion, sieraden of andere blogs. Het maakt niet uit. Alle blogs zijn welkom. Ik zou zeggen ‘Spam your heart out’! Ik heb maar een regeltje en dat is dat één keer spammen echt genoeg is. 

Doe je best en om je website te promoten en probeer andere over te halen om je website te bezoeken. Dat houdt wel in dat alleen je linkje achterlaten niet voldoende is. Vertel bijvoorbeeld wie je bent en wat voor site het is zodat de mensen weten wat ze kunnen verwachten.

Maar kijk ook eens op die nieuwe website die je nog niet kent. Ik ga het zeker doen. Wie weet ontdek ik ook weer nieuwe leuke websites. Ohh ja, vergeet mij niet te volgen op wordpress en bloglovin 🙂 Thanks!

Succes allemaal!

9 gedachtes over “Spam your blog! # 1 – juli 2014

 1. Jantine schreef:

  Spam je blog is altijd leuk 🙂
  Ik ben Jantine, een 29-jarige, prettig gestoorde, dyspractische stuiterbal. Mijn blog, Eccentric Lady, is erg divers. Ik schrijf over boeken en lezen, lifestyle en consuminderen. Je hoeft je er dus niet te vervelen 🙂
  http://www.eccentriclady.nl

  Like

 2. Lise schreef:

  Wat leuk dat we onze blog mogen spammen. 🙂
  Ikzelf ben nog maar net begonnen met mijn boekenblog, er staan dus nog niet veel posts online.
  Toch hoop ik dat jullie even een kijkje nemen en mij volgen.
  Iedereen is namelijk zo klein begonnen, toch? 😉
  Ook heb ik nog veel leuke ideetjes voor boekrecensies en andere posts.

  Hopelijk zie ik jullie snel op mijn blog.

  Like

 3. Gerrianne schreef:

  Lekker zomervakantie en veel tijd om te lezen en te bloggen. Neem eens een kijkje op http://leesdan.blogspot.nl/. Groetjes! Gerrianne

  Like

 4. wendyesther schreef:

  Dankjewel dat we mogen spammen! Ik ben Wendy en ik ben 19 jaar. Mijn blog WendyEsther is een inspirerende moodblog waar ik dagelijks artikels plaats.
  Deze gaan voornamelijk over het innerlijk, emoties, het Christendom en het leven in het algemeen. Ook plaats ik af en toe een beauty, fashion of lifestyle artikel. Kom gezellig langs! ♡

  Like

 5. Mariëlle schreef:

  Super leuk! Ik heb je blog vandaag ontdekt en ik zag dit artikel, ik dacht ik doe nog even mee 😉 Mijn naam is Mariëlle, ik ben 19 jaar en ik blog op http://www.gekopmakeup.nl. Mijn artikelen gaan over beauty, fashion, DIY en nog veel meer! Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt, laat je een reactie achter? Liefs Mariëlle

  Like

 6. Evy schreef:

  Hoi, Ik ben Evy! Ik zou het tof vinden als je mijn blog over fashion, make-up, beauty en lifestyle wil bekijken: http://www.mbfl.blogspot.com.
  Ik post DIY’s, OOTD’s en nog veel meer. Sinds kort heb ik ook video’s!
  Ik schrijf al een tijdje, dus er zijn genoeg posts te vinden!
  xxx

  Like

 7. Hallo!
  Ik ben Astrid, een 20-jarige laatstejaarsstudente Bachelor Modetechnologie te Gent. Als sinds jonge leeftijd ben ik helemaal in de ban van mode. Ik las tijdschriften, scheurde er prentjes en foto’s uit en droomde van een leven in de modewereld. Toen het tijd was om verder te studeren wilde ik absoluut iets doen in de MODE. Aangezien ik geen echte ontwerpster wil worden koos ik voor Modetechnologie. Sinds lange tijd volg ik modeblogs en bloggers op youtube. Wegens tijdsgebrek en na enkele mislukte pogingen lukte het nog niet om een eigen modeblog op te starten. Maar sinds kort (een weekje ongeveer) ben ik er ook aan begonnen. Ik vind het heerlijk over mode te schrijven en hoop dat dit mijn latere carrière ook een boost zal geven of dit een extra pluspunt zal zijn bij een sollicitatiegesprek.
  Dit is mijn blog; http://timeless-elegance.weebly.com/

  Groetjes!

  Like

 8. Ben je gek op beauty, fashion en lifestyle? Dan zit je helemaal goed op allaboutbertina.blogspot.nl
  Ik schrijf iedere dag één artikel, in de vakanties zijn dat er twee. Naast het schrijven voor mijn blog maak ik ook video’s die ook te bekijken zijn op mijn YouTubekanaal, deze plaats ik ook op mijn blog.
  Ik schrijf met veel plezier, humor en met een persoonlijke touch.
  Ook kun je reviews vinden van verschillende producten.
  Ik nodig je graag uit op mijn nieuwe blog.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: