Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Eindelijk ik heb ze. Deze boeken stonden al een tijdje op mijn ‘lovely wish lisht’. En nu eindelijk heb ik ze aangeschaft. Graag wil ik ze aan je voorstellen. De Barista serie:

 

     foto

♥ Auteur: Elsbeth Witt ♥

Introductie Elsbeth:

Elsbeth werd in 1980 geboren in het Gelderse Velp. Inmiddels woont zij al weer twaalf jaar in Utrecht. Ze studeerde aan de school voor journalistiek en behaalde een bachelor Engelse Taal en Cultuur en een master Westerse Literatuur en Cultuur aan de Universiteit Utrecht. Elsbeth werkt als freelance schrijver, redacteur en vertaler Engels-Nederlands. In november 2013 kwam ‘Koffie verkeerd’ uit, de eerste roman in de Barista!-reeks. Deel twee ‘Zoete inval’ volgde in februari 2014 en deel drie ‘Troost’ kwam in mei 2014. Ze heeft twee katten Nelson en Pip waar ze dol op is. Daarnaast houdt ze van koken, pizza, sushi, brownies, chips, haar nichtjes, zingen, lezen, haar vriend, dansen, slechte realityprogramma’s en spannende series.

♥ De Barista’s! ♥

uitgever: Xander | paperback: € 12,50 | auteur: Elsbeth Witt

 

‘Deel 1: Koffie Verkeerd’ 

… Toch niet haar type… toch verliefd…

Koffie verkeerd-1

Laura weet precies hoe haar toekomstige vriend eruit zal zien: hij heeft blonde krullen en blauwe ogen. Dat vertelt ze haar vriendin Iris, die net als Laura bij koffiebar Barista! werkt. En toch raakt ze ineens compleet in de war van een donkere man met bruine ogen die een paar keer per week koffie komt halen. Ze zou toch niet ineens op een heel ander type vallen, en is deze mysterieuze man misschien echt de ware…? ‘Koffie, muffins en liefde: wat wil je nog meer?’

‘Deel 2: Zoete inval’

… Je leven in de blender … 

Zoete inval-1

Iris lijkt het goed voor elkaar te hebben: leuke vriend, mooi huis, afgestudeerd en op zoek naar een baan als psycholoog. Tot die tijd werkt ze bij Barista!. Onverwacht wordt ze overweldigd door intense gevoelens voor haar baas Luigi, en ontdekt ze dat ze helemaal geen psycholoog wil worden, maar liever de hele dag muffins en taarten bakt. Lukt het Iris het roer om te gooien, of blijft ze braaf aan de verwachtingen voldoen?

 

‘Deel 3: Troost’

… Groene smoothies en nieuwe kansen … 

Troost-1

Laura, Iris en Sophie werken bij koffiebar Barista! in het centrum van de stad. Dit is zó niet hoe ze zich het leven na hun studie hadden voorgesteld. In plaats van dat ze een vette baan hebben, zetten ze koffie voor mensen met een vette baan. Ondertussen laat Mister Right ook op zich wachten. Maar liefde komt soms uit een onverwachte hoek…

Wat een heerlijk vooruitzicht, deze boeken. Dat worden heerlijke lees avondjes. Als ik ze uit heb zal ik er een recensie over schrijven. Met heel veel plezier denk ik.

 

Welke hebben jullie al gelezen? 

 big_68-10hart5-1265684657

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: