Daantje loves to read

Book reviews and a little more

I love bags. J’adore les sacs. Ich liebe Taschen. Me encanta bolsas. Ik hou dus van tassen. Welke vrouw niet? Ik was al een hele tijd op zoek naar een Chanel small boybag en een Celine tas. Maar aangezien die een beetje buiten mijn budget liggen (nogal dus) moet ik het doen met een look-a-like. En dat is me behoorlijk goed gelukt, al zeg ik het zelf. Ik vond ze namelijk beide bij Loavies. Een online winkel met heel veel leuke spullen. Van tassen tot sieraden kleding en schoenen.  

 overall-1

Ik had al eens eerder besteld bij Loavies en wist dat ze een enorme snelle bezorgservice hebben. Terwijl ik in Belgie woon. Ook deze keer weer hielden ze woord. Op maandag besteld en op dinsdag binnen. Super blij word ik daar van. Niets zo irritant als dagen moeten wachten. Tassen, schoenen, sieraden en kleding is een greep uit hun brede assortiment. Overigens ben ik van de kleding minder gecharmeerd omdat het vaak synthetische stoffen zijn en de snit past mij niet goed. Daarnaast heb ik nu al een paar keer meegemaakt dat ik iets bestelde en dat de kleur totaal niet overeen kwam met de foto. Dat is wel echt heel jammer. Maar hun tassen vind ik erg goed. Goede trendy modellen en zeer goede kwaliteit. Prachtige look-a-like bags. Dit keer geen verschil met de foto en de tas in het echie.  Ik bestelde een CECE White, de Small Boy Bag Black en een portemonnee.

cece 1-12-1foto 3-15-14-16-1

CECE WHITE

Dit is by far mijn favoriet. Im in love. Deze tas is geinspireerd op het welbekende model van Celine die ondertussen een tijdloze klassieker is geworden. Het is echt een prachtige look-a-like tas. Wat een mooie en handige tas. Hier kun je werkelijk je hele leven in vervoeren (zeker handig met 2 kleine ukkies). Mijn veels te grote portemonnaie, zonnebril met groot hoesje, sleutels, telefoon, agenda, notitieboekje, zonnebrandcreme, flesjes drinken, muesli repen etc. Alles kan erin. Hij lijkt maar niet vol te raken. Wat wel een beetje jammer en slordig is is er op de rits een lijmvlek zit. (Zie laatste foto). Ik heb geprobeerd het eraf te krijgen maar dat wil niet echt vlotten. Nog effe door peuteren dus.

De tas is in eerste instantie erg stevig (pu Leather) maar na verloop begint ie soepeler te worden. De hele tas is zeer netjes afgewerkt. Voorop zit een piepklein vakje met een rits. Ik ben er nog niet uit wat ik daar in kan stoppen (ik denk dat ik het er nooit meer uitkrijg ;-)De binnenkant is bekleed met een lekker zacht, crème kleurig stofje (pu suède). Er zijn 4 vakken aan de binnenkant. Een heel groot vak. Aan de zijkant zit een zijvakje met een rits en aan de andere kant zitten 2 vakjes, een voor je telefoon en een die iets kleiner is waar je je lippenstift, labello en zoetjes (ik tenminste) in kan stoppen. Deze tas kun je op 2 manieren dragen namelijk in je hand en over je schouder. Overigens is er geen mogelijkheid om een schouderhengsel te bevestigen (wordt ook niet bijgeleverd). De Tas sluit je met een enorme lange rits. De rits kun je aan een kant bevestigen met een drukker zodat ie niet in de rondte slingert. De tas is overigens nog grote te maken door zijkanten uit te duwen. Hij krijgt een compleet andere vorm en jawel er kan nog meer in je tas. Een nadeel is dat je tas bij de hoeken dan wel open staat (diefstal gevoelig).

De tas is verkrijgbaar in gebroken wit, zwart en snake print.

 Formaat // Lengte: ± 32 cm  /Hoogte: ± 30 cm /breedte: ± 18 cm

 CECE White // € 49,95

foto 1-1foto 2-1foto 03-1foto 4-1foto 6-1foto5-1

SMALL BOY BAG BLACK

Ook met deze tas ben ik ongelofelijk blij. In tegenstelling tot de CeCe is deze echt een stuk kleiner. Hij past meerdere keren in mijn CeCe tas 🙂 Maar dat is ook wat ik wilde. Een tasje wat je even pakt als je alleen je telefoon, sleutels, lippenstift en je ‘kleine portemonnaie nodig hebt. Het design is echt prachtig. Misschien herken je hem wel. Het is een look-a-like (geen kopie!) van de bekende Chanel boy bag. Zoals ik hierboven al aangaf kan ik een echte Chanel helaas niet betalen (en wil ik eigenlijk ook niet.) Maar dit is echt een fantastisch alternatief.

De tas is redelijk stevig en heeft een groot vak waar je je spulletjes in stopt. Er is een zijvakje met rits waar je wat platte items in kwijt kan. Het slot en wat details zijn met een gouden kleur afgewerkt. Wat de tas een sjieke (Chanel) uitstraling geeft. Daarnaast is het schouderhengsel afneembaar. Het schouderhengels is gedeeltelijk goud en gedeeltelijk ‘nep leer’. Hij is verstelbaar en je kunt hem op verschillende manieren dragen. De ketting dubbel over je schouder of cross-over. Je sluit de tas met de rits af en vervolgens sluit je de flap met een mooi gouden slotje.

De Small Boy Bag Black is er alleen nog in het zwart.

 Formaat // Lengte: ± 25 cm  /Hoogte: ± 316 cm /breedte: ± 9 cm

Small Boy Bag Black // € 29,95

portem 2-1  portem 4-1portem 3-1

PORTEMONNEE: SPEND IT CHIC

Ik wilde graag een nieuwe portemonnee. Een die een beetje in de Chanel stijl was. Nou dat laatste is gelukt. Alleen is ie wat groot uitgevallen en past ie niet in mijn Boy Bag!! Weheeheeeheee :-(( Beetje jammer Daan! (behoorlijk eigenlijk). Ik heb namelijk gewoon niet goed opgelet. Er staat namelijk zeer duidelijk in de omschrijving dat ie qua grootte tussen een portemonnee en een clutch in zit. Oeps, effe niet gezien. Voordeel is wel dat je hem rete snel kunt vinden in je tas vanwege de grote. Daarnaast zou je er dus meer in kwijt moeten kunnen. Het is toch bijna een clutch. Helaas, ik ben nou niet bepaald weg geblazen om eerlijk te zijn. Je kunt je mobieltje, je geld en je pasjes erin stoppen. Dat is niet veel meer dan in mijn ietsiepietsie kleinere portemonnee die ik vanmorgen nog gebruikte. Oke mijn mobiel paste er niet in maar dat wilde ik toch al niet. Daar heb ik namelijk die tas voor. Daarnaast is het nogal een gevaarte en fijn dat je telefoon erin kan maar waar laat ik dan mijn sleutels. Nope, eerlijk is eerlijk, ik vind hem niet echt heel handig.  Bye, bye money.

De portemonnee is stevig en niet al te soepel (beetje vervelend). Je kunt er 12 pasjes in kwijt en er is een vakje voor je kleingeld wat je af kunt sluiten met een rits (godzijdank, anders lig je de hele dag je munten te zoeken 🙂 Dit  vakje is helaas niet heel handig want er zit bijna geen ruimte in. Het is erg plat. Je ieniemienie centen ben je direct kwijt en die vind je ook nooit meer terug. ‘Dahaaag 5 centmuntjes’, en hier in belgie je ‘Dahaaag 1 en 2 muntstukjes’ (die gebruiken we hier namelijk nog’. Die zien we dus nooit meer terug. Tikkerdieboem! Er zijn 2 vakken om je papiergeld in te stoppen. En lullig gezegd maar dat was het dan ook wel weer. Veel smeuïger kan ik het helaas niet maken. Je sluit je portemonnee of clutch met een drukker en shoppen maar.

De Spend it Chic portemonnee is alleen verkrijgbaar in het zwart.

 Formaat // Lengte: ± 21,5 cm  /Hoogte: ± 12,5 cm /breedte: ± 2,5 cm

 Spend it Chic // € 14,95

Oke, die portemonnee was dan niet mijn beste aankoop ooit. (Misschien tijd voor nieuwe lenzen) maar die 2 tassen… tja daar word ik echt super blij van. Super kwaliteit, prachtig afgewerkt en geweldig design. En niet te vergeten… zeer betaalbaar! Leuke baan hebben de inkopers van Loavies 🙂 Ga zo door ladies (of heren) zo wil ik nog wel het een en ander bestellen.

 

Liefs,

Daantje

2 gedachtes over “Shoplog: Loavies ‘Small Boy Bag Black en CECE White’

 1. Renske schreef:

  Heeii! Denk je dat de CeCe bag stevig genoeg is om als schooltas te dienen?
  Leuk artikel!

  Like

  1. Hi Renske, wat een leuk idee. Het is alleen afhankelijk hoeveel boeken je erin wil stoppen en hoe zwaar je hem maakt. Het is natuurlijk geen boekentas maar als je het gewicht binnen de perken houdt kom je een eind. Ik kan natuurlijk niets garanderen maar ik vind hem redelijk stevig gemaakt. Ik ben er nog steeds heel blij mee. Succes!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: