Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Vandaag de film Non-Stop in Movie Monday. Ondanks dat ik niet zo’n fan ben van Liam Neeson (waarom niet geen idee) vind ik het wel een geweldige acteur. Julianne Moore vind ik ook echt geweldig. Mooi persoon en een top actrice. Normaal gesproken krijg ik nog wel iets mee betreffende een nieuwe film maar van deze dus helemaal niet. Kan het dan wel wat zijn? Ik ging er niet vanuit. 

Non-Stop-2014         

Als je hier klikt kom je op de IMDb site waar je de trailer kunt zien.

01-non-stop

Hoofdrolspelers:  Liam Neeson, Julianne Moore / Genre: actie, mistery, thriller / Speelduur: 106 min.

‘Non Stop’ (2014)

Tijdens een vlucht van New York naar Londen ontvangt air marshal Bill Marks (Neeson) een reeks cryptische sms’en. Hierin wordt geëist dat hij de Amerikaanse overheid $150 miljoen laat storten op een geheime bankrekening. Tot hij het geld heeft geregeld zal er iedere 20 minuten een passagier aan boord worden vermoord.

non-stop4-2

Bill Marks (Liam Neeson) is een luchtbeveiliger van de Air Marshals service. Totaal uitgeblust begint ie aan de zoveelste ellenlange intercontinentale vlucht van Europa naar New York. Helaas (of misschien juist niet) voor hem wordt het geen standaard vlucht. Midden boven de Atlantische Oceaan ontvangt hij een reeks mysterieuze sms’jes. Algauw blijkt het van een medepassagier te komen. Deze fijne passagier eist dat de regering een bedrag van 150 miljoen dollar overmaakt naar een geheime bankrekening. Wanneer dit niet gebeurt zal er elke twintig minuten een passagier sterven aan boord van het vliegtuig. Helaas heeft Bill dit bedrag niet op zijn betaalrekeningetje staan en twintig minuten later legt de eerste passagier het loodje. Zal Bill de eiser vinden voor er geen passagier meer over blijft? 

XXX NON-STOP-MOV-JY-0760.JPG A ENT

Ondanks dat ik dus geen echte fan van Liam Neeson ben vond ik dit wel een goeie film in tegenstelling tot Taken 2 (mijn god, dat was niet best). Het verhaal is simpel. Het is een soort van een gijzelingsthriller maar wel een met heel veel vaart. Wat ik ontzettend goed vond was dat je constant op het verkeerde been werd gezet. Je blijft maar gissen naar de identiteit van de gijzelnemer. Echt super goed gedaan. Dat blijft tot het einde spannend. Al was het einde zelf wel een beetje cliché. Beide hoofdrolspelers waren oke. Neeson en Moore beide op de automatische piloot. Een hoogstandje was het niet maar dat hoefde bij deze film ook niet. Kortom, ik vond het geen topper maar wel een zeer vermakelijke film. Kijken wel waard.

Non-Stop

Non-Stop, Liam Neeson

IMDb rating: 7,1 / Mijn rating: 7 

Liefs,

Daantje

big_68-10hart5-1265684657 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: