Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Eindelijk is het dan zover. Mijn eerste win actie op mijn blog is een feit! Waarom deze win actie? Heel simpel, omdat ik lezen belangrijk vind en omdat het leuk is om iemand blij te maken. Iedereen heeft het recht om te lezen toch? Daarnaast ben ik zelf een enorme boekenwurm en gun ik iemand anders dus een boek. Wie weet wordt je net zo’n boekenfan als ik. Of misschien lees je je al helemaal gek en heb je deze chicklit nog niet in je stash 🙂 In ieder geval geef ik een exemplaar weg. Wie weet ben jij de gelukkige winnaar.

Drie is te veel 12 september 2014-1

Uitgever: Sijthoff | categorie: chicklit | aantal pagina’s: 352 | jaar: 2011 | ISBN: 978 90 218 0549 8

‘Drie is te veel’  

Jill Mansell

Hoe gelukkig kun je zijn? Het leven van Cass Mandeville is perfect. Ze presenteert een succesvolle radioshow, vormt met haar man Jack het celebrity-koppel van het land en samen hebben ze drie prachtige kinderen. Totdat de oogverblindende journaliste Imogen op de stoep staat voor een interview. Tel daarbij op dat Jack in een crisis belandt omdat hij veertig is geworden, en Cass ontdekt dat haar leven allesbehalve perfect is. Ze zal haar concurrentie van de troon moeten stoten, want drie is te veel?? 

Wat moet je doen om kans te maken op één exemplaar?

 • Volg mij op Bloglovin en WordPress
 • like deze blogpost
 • Laat hieronder een berichtje achter dat je mee doet aan de winactie!
 • Vul een geldig e-mailadres in, de winnaar krijgt bericht via de e-mail

Jullie kunnen meedoen tot en met 19 september 2014 23.59 uur.

Heel veel succes!

Zaterdag 20 september 2014 maak ik de winnaar bekend op daantjelovestoread.com.

Liefs 

Daantje

big_68-10hart5-1265684657

5 gedachtes over “WIN ACTIE boek: ‘Drie is te veel’ – Jill Mansell

 1. landwer3004 schreef:

  Wat een leuke winactie! Dit boek van Jill Mansell ken ik nog niet. Lijkt me erg leuk 🙂

  Like

 2. Jolet schreef:

  Hij lijkt me leuk, dus ik doe mee!

  Ik volg je op Bloglovin’ en heb je bericht geliked. Ik heb alleen geen wordpress..
  Mijn e-mail is: jooolet@live.nl

  Keeping my fingers crossed!

  Like

 3. Wat een leuke actie 😀 Ik ken dit boek nog niet, maar het lijkt me zeker wat! Ik doe dus graag mee 🙂
  Ik heb alle stappen gedaan!
  laura.vandam2001@gmail.com

  Like

 4. Baseballlover schreef:

  Super! Ik maak graag kans, volg en like je of Bloglovin’. Alleen heb ik geen WordPress.

  Like

 5. Turtle schreef:

  Gefeliciteerd met je eerste winactie! Zou heel graag dit boek van Jill Mansell willen lezen! Ik volg je op Bloglovin’ onder TurtleBookwurm en heb je berichtje geliked. Ik heb alleen geen WordPress, kun je dan wel deelnemen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: