Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Vandaag is het dan zover. Ik mag de winnaar bekend maken. Allereerst wil ik iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om mee te doen. Mijn eerste winnaar! Wie o wie zal het zijn? Lees snel verder.

 

Drie is te veel 12 september 2014-3

Uitgever: Sijthoff | categorie: chicklit | aantal pagina’s: 352 | jaar: 2011 | ISBN: 978 90 218 0549 8

‘Drie is te veel’  

Jill Mansell

Hoe gelukkig kun je zijn? Het leven van Cass Mandeville is perfect. Ze presenteert een succesvolle radioshow, vormt met haar man Jack het celebrity-koppel van het land en samen hebben ze drie prachtige kinderen. Totdat de oogverblindende journaliste Imogen op de stoep staat voor een interview. Tel daarbij op dat Jack in een crisis belandt omdat hij veertig is geworden, en Cass ontdekt dat haar leven allesbehalve perfect is. Ze zal haar concurrentie van de troon moeten stoten, want drie is te veel?? 

Kim Landwer, jij bent de gelukkige winnaar van het boek ‘Drie is te veel’ van Jill Mansell. Zou jij mij je adresgegevens kunnen geven via mijn email (zie contact). Dan stuur ik je het boek z.s.m. naar je toe. Ik wens je er veel leesplezier mee.

Blijf mij volgen op daantjelovestoread.com want er komen nog meer win acties aan! 

Nogmaals iedereen bedankt voor het meedoen!

Liefs 

Daantje

big_68-10hart5-1265684657

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: