Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Vandaag weer een overzicht van de te verwachten films in de bios voor de maand oktober. Het is weer een hele lange lijst met hele goede films. Het valt me op dat er erg veel Nederlandse films gaan draaien. Een aantal heb ik weer toegelicht. Onderaan staat een compleet overzicht. Veel plezier in de bios. 

 

Verwacht 2 oktober 2014: 

‘Gone Girl

ie

Verhaal: Als de vrouw van Nick Dunne spoorloos verdwijnt, probeert hij erachter te komen wat er precies aan de hand is. Een complicerende factor is dat hijzelf beschuldigd wordt van haar verdwijning.

Genre: Drama uit Amerika (2014) | Cast: Rosamund Pike, Ben Affleck, Boyd Holbrook | IMDB rating: 7,5 

 

Verwacht 8 oktober 2014:

 

‘Maya the Bee movie

1384163753_maya_the_bee-oo

Verhaal: De nieuwsgierige kleine bij Maya en haar beste vriend Willy proberen hun korf te redden van de hebberige adviseur van de koningin en een langdurig vijandschap tussen bijen en horzels te beëindigen.

Genre: Animatie uit Australië (2014) | Stemmen: Kodi Smit-McPhee, Noah Taylor, Jacki Weaver | IMDB rating: 5,1

 

Verwacht 9 oktober 2014:

 

‘Dracula Untold’

draculauntoldwalllarge

Verhaal: Dracula: Year Zero wordt een oorsprongsverhaal en negeert de Bram Stoker roman compleet. Het verhaal volgt Vlad the Impaler, de legendarische Roemeense heerser die er een gewoonte van maakte om zijn vijanden te spietsen. Uiteindelijk groet Vlad uit tot onze bekende bloedzuiger.

Genre: Actie uit Amerika (2014) | Cast: Luke Evans, Sarah Gadon, Dominic Cooper | IMDB rating: not yet released

 

Verwacht 16 oktober 2014:

 

‘A Walk Among the Tombstones’

a-walk-among-the-tombstones-Da-Vinci-media

Verhaal: Oud-politieagent Matt Scudder, verdient nu als ongelicenseerd privédetective zijn geld. Als een heroïnesmokkelaar hem vraagt de mannen die zijn vrouw ontvoerden en op brute wijze vermoord hebben, op te jagen, ontdekt de privédetective dat het niet bepaald de eerste keer is dat deze mannen zoiets gedaan hebben. En het zal ook niet de laatste zijn. Aan Scudder de taak hen te stoppen, voordat het te laat is.

Genre: Actie uit Amerika (2014) | Cast: Liam Neeson, Maurice Compte, Patrick McDade | IMDB rating: not yet released

‘The Judge’

thejudge1

Verhaal: Hank Palmer is een beroemde advocaat die terugkeert naar zijn geboortestad om de begrafenis van zijn moeder bij te wonen. Zijn vader, de plaatselijke rechter, wordt verdacht van de moord op zijn vrouw. Ondanks het feit dat de twee van elkaar vervreemd zijn, gaat Hank toch op zoek naar de waarheid achter de moord op zijn moeder.

Genre: Actie uit Amerika (2014) | Cast: Robert Downey Jr., Vera Farmiga, Leighton Meester | IMDB rating: 8,3

 

Verwacht 23 oktober 2014:

 

‘Stonehearst Asylum’

stonehearst-asylum-503

Verhaal: Edward Newgate is recent afgestudeerd als arts, en krijgt al snel een positie bij een psychiatrische instelling. Daar ontmoet hij de prachtige patiënte Eliza Graves, waar hij op slag verliefd op wordt. Hij heeft echter geen weet over een recente, gruwelijke personeelswisseling binnen de instelling.

Genre: Actie uit Amerika (2014) | Cast: Kate Beckinsale, Brendan Gleeson, Michael Caine | IMDB rating: 8,1

 

Verwacht 30 oktober 2014:

 

‘The Drop’

The-Drop-movie-image

Verhaal: Een New Yorkse barman redt een verwaarloosde puppy uit een vuilnisbak. De eigenaar van de puppy ziet dit en is daar niet bepaald blij mee. De barman wordt het doelwit van diens gewelddadige en mentaal onstabiele eigenaar. Tegelijk bevindt de barman zich temidden van een complot dat zich afspeelt in de door de maffia gecontroleerde bar waarin hij werkt.

Genre: Actie uit Amerika (2014) | Cast: Tom Hardy, Noomi Rapace, James Gandolfini | IMDB rating: not yet released

 Overige films in de bios:

1 oktober 2014:

♥  ‘The Boxtrolls’

Drama uit Italië (1970) met Jean-Louis Trintignant, Stefania Sandrelli, Gastone Moschin.

Deze animatiefilm, gebaseerd op het boek ‘Here Be Monsters’ van Alan Snow en van regieduo Anthony Stacchi (Open Season) en Graham Annable (story artist, ParaNorman), speelt zich af in Cheesebridge, een Victoriaans dorpje waarvan de inwoners geobsedeerd zijn door rijkdom, klasse en stinkkazen. Onder de straten van het dorp leven de Boxtrolls, vieze monsters die ’s nachts uit het riool komen, en de kinderen en kazen van de bewoners stelen. Althans dat is de legende waarin ze geloven. In werkelijkheid zijn de trollen juist hele lieve wezens en hebben ze zelfs het menselijke weesjongetje Eggs (Hempstead-Wright) opgevoed. Als de trollen worden aangevallen door een insectenverdelger (Kingsley) is het aan Eggs en Winnie (Fanning) om de twee werelden samen te brengen en een oorlog te voorkomen.

2 oktober 2014:

♥  ‘Il conformista’

Drama uit Italië (1970) met Jean-Louis Trintignant, Stefania Sandrelli, Gastone Moschin.

Il Conformista van Bernardo Bertolucci uit 1970 gaat over een jonge man die er graag bijhoort, en zich dus aanpast aan zijn omgeving. Maar in het Italie van 1938 houdt dat in, dat hij zich bij de Fascisten aansluit en dat hij zijn sexuele geaardheid verborgen moet houden. Jean-Louis Trintignant speelt de man die tot over zijn oren verzeild raakt in de eisen van een systeem dat niets om hem geeft.

♥ ‘Annabelle’

Horror uit Amerika (2014) met Annabelle Wallis, Alfre Woodard, Eric Ladin.

Spin-off van ‘The Conjuring’, handelt over de oorsprong van de moordlustige pop Annabelle. 

♥ ‘Wonderbroeders’

Komedie uit Nederland (2014) met Egbert Jan Weeber, Gene Bervoets, Martin van Waardenberg.

Het verhaal van een groep monniken dat zich staande probeert te houden in de materialistische moderne wereld. Als de gemeente hun klooster wil annexeren, leidt dat tot spanningen tussen de mannen. Dan gebeurt het wonder: er stroomt bloed uit het Jezusbeeld! Het klooster staat volop in de belangstelling, maar of de heren daar nu zo blij mee moeten zijn.

♥ ‘Der Banker: Master of the Universe’

Documentaire uit Oostenrijk (2013) met Rainer Voss.

Op een leegstaande verdieping van een bank in Frankfurt vertelt de Duitse voormalig investment banker Rainer Voss openhartig over de hypnotiserende dagelijkse praktijk van financiële dienstverlening, waarmee hij soms miljoenen dollars per dag verdiende. Net als veel andere jonge handelaren maakte Voss tijdens de kapitalistische gloriedagen in de jaren tachtig een bliksemcarrière waarin weinig vragen gesteld werden en de kansen tot in de hemel reikten. Tegen het decor van glanzende kantoorflats slentert de inmiddels ontslagen vijftiger wat beschroomd over de verlaten handelsvloer en door de lege vergaderzalen en blikt hij terug op die voorbije, megalomane tijden – alsof Wall Street’s Gordon Gekko terugkeert op de plaats delict. Met zijn zes tot acht beeldschermen waande ook Voss zich destijds een master of the universe die met één druk op de knop invloed uitoefende aan de andere kant van de wereld. Maar de wereld werd steeds minder overzichtelijk, gevolgen werden onvoorspelbaar, tot ten slotte de luchtbel uiteenspatte. Naast persoonlijke ontboezemingen laat Voss ook zijn licht schijnen op de huidige economische situatie in Europa, en verklaart hij waarom banken niet gauw van koers zullen veranderen of ooit transparant te werk kunnen gaan. Een uniek, maar ontmoedigend inkijkje in deze wereldvreemde branche.

♥ ‘Hollywood Banker’

Documentaire uit Nederland (2014) met Frans J. Afman, Dino De Laurentiis, Martha De Laurentiis.

Het verhaal van hoe de Nederlandse bankier Frans Afman een nieuw system bedacht om onafhankelijke films in Hollywood te financieren. Tegelijk het verhaal van hoe hij niet kon voorkomen dat het systeem in elkaar stortte, toen ambitie veranderde in hebzucht.

♥ ‘Bittersweet’

Documentaire uit Nederland (2014) met Diana Prazak, Lucia Rijker.

De vrouwelijke bokser Diana Prazak wil de beste van de wereld worden en neemt daarom een zeer ambitieus besluit door op een uitnodiging in te gaan om tegen de wereldkampioen en nummer 1 van de wereld Frida Wallberg te vechten. Beide vechtsters zijn totaal verschillend. De onverslaanbaar geachte Frida is een prachtige verschijning met blond haar en krijgt volop aandacht van media, sponsoren en fans. Diana daarentegen knoopt de eindjes aan elkaar en is in de anonimiteit bezig met haar gepassioneerde training. Bijzonder is echter dat zij getraind wordt door zesvoudig wereldkampioen Lucia Rijker. Bittersweet volgt deze twee vrouwen en bouwt op naar een dramatische wending. Is dit waar Diana het allemaal voor deed?

♥  ‘Brozer’

Drama uit Nederland (2014) met Marnie Blok, Leonoor Pauw, Lieneke le Roux.

Het verhaal van een actrice die een rol speelt, die haar echte levensverhaal reflecteert. Terwijl ze een vrouw speelt die stervende is door kanker, vertelt de dokter van Muis dat ze niet veel tijd meer heeft. Ze zal snel overlijden. De film toont de ontwikkeling die Muis hierna doormaakt.

♥  ‘2/11 Het spel van de wolf’

Drama uit Nederland (2014) met Susan Visser, Johan Leysen, Pierre Bokma.

2 november 2004, even na 9 uur in de ochtend. Op het hoofdkantoor van de AIVD in Leidschendam gaan alle alarmbellen af: het bericht komt binnen dat in Amsterdam Theo van Gogh is vermoord, en even later dat de dader Mohammed Bouyeri heet. Vooral die laatste mededeling doet de hectiek ten kantore toeslaan, want die naam kennen ze bij de dienst maar al te goed. En hij is niet de enige. Feitelijk kennen ze alle leden van wat de pers de “Hofstadgroep” is gaan noemen. Sterker: met menig lid onderhoudt de dienst nauwe contacten. Wat is er gebeurd? Hoe kon het dat ze niet in de gaten hadden dat Bouyeri, toch een centrale figuur in hun onderzoek, met dat plan rondliep? En dat hij het kon uitvoeren zonder dat de dienst het in de gaten had? Of is er meer aan de hand?

8 oktober 2014:

♥ ‘Hocus Pocus met Alfons Alfrink’

Animatie uit Noorwegen (2013) met Henrik Forsbak Langfeldt, Kim Haugen, Hallvard Lydvo.

De 7-jarige Alfons Alfrink droomt van een eigen hondje. Hij heeft er al zijn spaargeld voor over, maar zijn vader vindt hem nog te klein. Het liefst wil hij een vrolijk hondje, zoals die van de oude goochelaar uit de buurt. Alfons is er van overtuigd dat de goochelaar hem kan helpen zijn droom werkelijkheid te laten worden. Maar dat blijkt nog niet zo gemakkelijk. Zal zijn droom in vervulling gaan?.

♥ ‘Sinterklaas & Diego: Het geheim van de ring

Familiefilm uit Nederland (2014) met Johnny Kraaykamp Jr., Anna Speller, Iris Hesseling.

Sinterklaas zit met zijn handen in het haar. De brieven stapelen zich op en de pakjeslijst wordt alsmaar langer. Hoe moet hij nu in één avond al die pakjes bezorgen bij alle kinderen? Wanneer Diego op het idee komt om de goede oude Kerstman om hulp te vragen, gaan ze samen met stuntelpiet en de kinderen Max en Anna op weg naar de Noordpool. Het plan lijkt op rolletjes te lopen, tot Famke en Yvette, twee ontsnapte boeven, roet in het eten gooien.

9 oktober 2014: 

♥  ‘Locke

Drama uit Verenigd Koninkrijk (2013) met Tom Hardy, Olivia Colman, Ruth Wilson.

Ivan Locke (Tom Hardy) heeft hard gewerkt om een goed leven voor zichzelf te hebben. Vanavond zal dat leven echter totaal uiteenvallen. Aan de vooravond van de grootste uitdaging uit zijn carrière, krijgt hij een telefoontje dat een reeks gebeurtenissen in beweging zet die zijn familie, werk en ziel zal ontrafelen..

♥ ‘In jouw naam’

Drama uit Frankrijk (2014) met Lotte Verbeek, Barry Atsma, Sytske van der Ster.

Een succesvol stel is dolblij als hun eerste kind geboren wordt. Maar het prille geluk, dat de kroon op hun liefde moet zijn, maakt hen tegelijkertijd uiterst kwetsbaar. Een verhaal over liefde en dood.

♥ ‘The Hundred-Foot Journey’

Drama uit India (2014) met Helen Mirren, Om Puri, Manish Dayal.

Het verhaal van een Indiase familie die naar Frankrijk verhuist en daar tegenover een restaurant met enkele Michelin-sterren een eigen restaurant opent.

♥ ‘Hector and the Search for Happiness’

Avontuur uit Verenigd Koninkrijk (2014) met Rosamund Pike, Simon Pegg, Stellan Skarsgård.

Hector is een psychiater die het maar niet voor elkaar krijgt om zijn patiënten te helpen. Er ontbreekt iets in zijn leven en hij besluit op zoek te gaan naar geluk, waar het ook mag wezen.

 ‘Drift’

Drama uit België (2013) met Constantin Cojocaru, Vlad Gliga, Dirk Hendrikx.

Een Belgisch koppel van in de veertig staat dicht bij elkaar en leeft erg fysiek. De vrouw wordt echter ongeneeslijk ziek en lijdt veel pijn. Ze reizen naar het buitenland, naar de bergen in de Karpaten, om daar een poëtische euthanasie te plegen.

♥ ‘Dummie de Mummie’

Familiefilm uit Nederland (2014) met Jennifer Hoffman, Mike Weerts, Ton Kas.

Goos Guts woont in het saaiste dorp van de wereld. Maar dat staat snel te veranderen want op een dag ontmoet Goos in de tuin een levende mummie. Goos en zijn vader Klaas vinden het een goede oplossing om gewoon te doen alsof Dummie hun Egyptische neefje is, op een heel stoer avontuur. Dummie moet mee naar school, maar mag nooit zijn magische scarabee kwijtraken.

♥ ‘Johan en de Verenkoning’

Animatie uit Zweden (2014) met Edvin Ryding, Tuva Novotny, Gustaf Hammarsten.

Johan woont met zijn papa op een groot schip, ver weg van de bewoonde wereld. Zolang als Johan zich kan herinneren, wonen ze daar. Toen Johan 3 jaar oud was, verdween zijn mama. Johan denkt dat de Verenkoning haar heeft meegenomen. Hij mist zijn mama, maar is ervan overtuigd dat de flessenpost die hij regelmatig in zee werpt, haar bereikt. Johan verveelt zich geen moment op het schip. Je kunt er vissen en duiken en er valt altijd wel iets te repareren. Op een dag is Johan alleen aan boord en vangt een verward bericht op over de Verenkoning. Voor Johan is dat het begin van een machtig mooi avontuur. Het avontuur van een kind dat één grote wens heeft: zijn mama vinden.

15 oktober 2014: 

♥  ‘Het leven volgens Nino 

Familiefilm uit Nederland (2014).

Nino is een 9-jarig jongetje dat sinds de dood van zijn moeder alleen nog maar doet wat hij zelf wil. Hij gaat niet meer naar school, besluit te stoppen met badderen en eet chips als ontbijt. Dit lijkt leuk, maar als zijn vader de hele dag in bed blijft en zijn broer ’s nachts de stad op stelten zet, staat bureau jeugdzorg al snel op de stoep. Met de slimme adviezen van zijn konijn Bobby, weet Nino zijn familie weer op de rails te krijgen.

16 oktober 2014: 

♥ ‘Under the Skin’

Drama uit Verenigd Koninkrijk (2013) met Scarlett Johansson, Jeremy McWilliams, Lynsey Taylor Mackay.

In ‘Under the Skin’ speelt Scarlett Johansson een buitenaards wezen die op aarde leeft als een net zo prachtige als fascinerende jonge vrouw, met de naam Laura. Met het aantrekkelijke “camouflagepak” zoekt ze haar prooi om de honger te stillen. Ondanks dat het haar allemaal uitstekend afgaat, begint de alien aan haarzelf te twijfelen.

♥ ‘The Best of Me’

Drama uit Amerika (2014) met Michelle Monaghan, Liana Liberato, James Marsden.

Een aantal voormalig schoolliefjes keert na vele jaren terug naar hun kleine thuisstadje.

♥ ‘De Club van Sinterklaas & Het Pratende Paard’

Familiefilm uit Nederland (2014) met Sven De Ridder, Carlo Boszhard, Tijn Kroon.

De Pieten van De Club van Sinterklaas kijken vreemd op als Amerigo, het paard van Sinterklaas, plotseling kan praten. Nog voor ze kunnen ontdekken hoe dit kan steelt iemand het paard in de hoop er een talentenjacht mee te winnen. Zonder Amerigo kan het Sinterklaasfeest niet doorgaan! Zal het de Pieten met behulp van Stijn lukken om het paard op tijd terug te vinden om zo het Sinterklaasfeest te redden?

♥ ‘Gemma Bovery’

Komedie uit Frankrijk (2014) met Fabrice Luchini, Gemma Arterton, Jason Flemyng.

Op een dag ontmoet Martin, een dorpsbakker uit Normandië, de bloedmooie Gemma Bovery. Zij is samen met haar echtgenoot vanuit Londen naar Frankrijk verhuisd. Al snel begint ze zich te vervelen en ontstaat er een liefde tussen Martin en Gemma.

♥ ‘Pride’

Komedie uit Verenigd Koninkrijk (2014) met Bill Nighy, Andrew Scott, Dominic West.

Het is 1984, Margaret Thatcher is aan de macht en de mijnwerkers staken. Tijdens de Gay Pride in Londen besluit een groep homoseksuele activisten geld in te zamelen voor de stakende mijnwerkers en hun families, maar de vakbond schaamt zich voor deze actie. De steunbetuigers trekken zich er niets van aan en vertrekken in een busje naar een mijnwerkersdorpje in Wales om hun donaties persoonlijk te overhandigen.

23 oktober 2014: 

♥  ‘Fury

Actie uit Verenigd Koninkrijk (2014) met Brad Pitt, Logan Lerman, Shia LaBeouf.

‘Fury’ volgt de door de wol geverfde Wardaddy aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Hij heeft de leiding over een vijfkoppige tank-crew die een levensgevaarlijke missie in vijandelijk gebied dient uit te voeren. Ze zijn in elk opzicht in de minderheid, maar Wardaddy en zijn mannen doen er alles aan om de kern van Nazi Duitsland binnen te dringen.

♥ ‘St. Vincent’

Komedie uit Amerika (2014) met Naomi Watts, Bill Murray, Melissa McCarthy.

De eeuwig cynische oorlogsveteraan Vincent (Bill Murray) is op zijn zachtst gezegd niet blij als hij alleenstaande moeder Maggie (Melissa McCarthy) en haar 12-jarige zoontje Olivier het huis naast hem ziet betrekken. Maar wanneer zijn bankrekening het absolute nulpunt heeft bereikt besluit hij dat wanhopige tijden vragen om wanhopige oplossingen en biedt hij de constant overwerkende Maggie aan om op haar zoon te passen. Zij neemt met lichte tegenzin dit aanbod aan, en al snel leert de zachtaardige Olivier in de avonduurtjes diverse uiteenlopende zaken op het gebied van gokken, vrouwen en andere zaken waar Vincent zich graag mee bezig houdt. Maar is de mopperkont wel echt zo dwars en onaardig als hij lijkt, of schuilt er onder het harde uiterlijk toch ook een andere kant in Vincent?

♥ ‘Blind’

Drama uit Noorwegen (2014) met Ellen Dorrit Petersen, Henrik Rafaelsen, Vera Vitali.

De dertigjarige Ingrid is recentelijk blind geworden. Daar kan ze niet goed mee omgaan en dus besluit ze zich op te sluiten in het appartement waar ze pas net ingetrokken is met haar man. Ze merkt dat hij thuis is als hij op zijn werk hoort te zijn. Een eenzame buurman begint een andere buurtbewoner te observeren. Beide verhalen blijken deel uit te maken van een groter geheel.

♥ ‘Leviathan’

Drama uit Rusland (2014) met Vladimir Vdovichenkov, Aleksei Serebryakov, Yelena Lyadova.

Een moderne vertelling van het Bijbelse verhaal van Job, zich afspelend in het hedendaagse Rusland. 

‘Infiltrant’

Thriller uit Nederland (2014) met Nadia Abdelouafi, Benhaïssa Ahouari, Nadia Amin.

Samir is geboren in Nederland en de zoon van een Marokkaanse vader en een Nederlandse moeder. Nadat hij is geslaagd als politieagent zoekt hij erkenning van het korps. Door te infiltreren in een Marokkaanse drugsbende wil hij zichzelf bewijzen. Maar hij voelt zich al snel gevangen tussen twee werelden.

30 oktober 2014: 

♥  ‘Een vlucht regenwulpen

Komedie uit Nederland (1981) met Jeroen Krabbé, Marijke Merckens, Henriëtte Tol.

Maarten is bioloog en houdt zich bezig met klonen. Op een nacht droomt hij dat hij nog slechts zeven dagen te leven heeft, tenzij hij binnen een week een vrouw weet te vinden. Met behulp van zijn brutale alter ego begint hij dingen te ondernemen die hij eigenlijk niet durft.

♥  ‘Ouija’

Horror uit Amerika (2014) met Olivia Cooke, Ana Coto, Daren Kagasoff.

Enkele vrienden roepen met behulp van een Ouija-bord een aantal duistere geesten op en worden vervolgens geconfronteerd met hun grootste angsten.

♥ ‘Dansen op de vulkaan’

Drama uit Nederland (2014) met Niels Verkooyen, Rutger Aleva, Mouna Goeman Borgesius.

De 16-jarige jongen Maarten heeft een enorm talent voor dansen en… een stofwisselingsziekte. Uit alle macht probeert hij (soms tegen beter weten in) een normaal leven te leiden, maar hij loopt tegen steeds meer beperkingen aan.

♥ ‘Song from the Forest’

Documentaire uit Duitsland (2014) met Louis Sarno, Samedi Mathurin Bokombe, Jim Jarmusch.

25 jaar geleden hoorde de Amerikaanse man Louis Sarno een lied op de radio. Hij volgde de melodie naar de Centraal Afrikaanse jungle en nam daar zo’n 1000 uur aan originele BaAka muziek op. Nu maakt hij deel uit van de BaAka gemeenschap en voedt hij een zoon op. De twee gaan naar Amerika, maar Louis realiseert zich dat hij geen deel meer is van de moderne wereld. Vader en zoon reizen terug.

♥ ‘The Disappearance of Eleanor Rigby: Them’

Drama uit Amerika (2014) met James McAvoy, Jessica Chastain, Nina Arianda.

Conor (McAvoy) en Eleanor (Chastain) waren ooit gelukkig getrouwd, maar zijn nu vervreemd van elkaar en proberen elkaar te begrijpen in de nasleep van een tragedie. De film laat zien hoe het koppel hun vergane leven en liefde voor elkaar probeert terug te krijgen en licht te werpen op hun verleden.

20,000 Days on Earth’

Documentaire uit Verenigd Koninkrijk (2014) met Nick Cave, Susie Bick, Warren Ellis.

Schrijver en muzikant Nick Cave viert zijn 20.000ste dag op Aarde. 

‘Relatos salvajes’

Komedie uit Argentinië (2014) met Rita Cortese, Ricardo Darín, Nancy Dupláa.

Zes verhalen van deceptie in de liefde, de terugkeer van het verleden, een tragedie of zelfs het geweld, vastgezet in een alledaags detail, lijken zich naar voren te duren, waardoor je de controle verliest.

A Wolf at the Door’

Drama uit Brazilië (2013) met Thalita Carauta, Juliano Cazarré, Milhem Cortaz.

Sylvia is ontzet wanneer ze verneemt dat haar zesjarige dochter Clarinha net werd opgepikt op school door een onbekende vrouw. Terwijl ze nog aan het bijkomen is van de schok, wacht ze ongeduldig met haar man Bernardo op het politiebureau, waar ze beiden worden ondervraagd. Bernardo bekent aan een detective dat hij gelooft dat hij weet wie verantwoordelijk is voor de ontvoering: zijn minnares Rosa. Wanneer Rosa hem opbelt om een afspraak te regelen, gaat Bernardo akkoord om haar te ontmoeten, in de hoop dat ze zal verschijnen met Clarinha in de hand.

Dit is de hele lijst met nieuwe films voor de maand oktober 2014. Ik hoop dat er iets voor jullie bijzit.

Liefs,

Daantje

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: