Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Enige tijd geleden kwam ik dit boek tegen en na de achterkant te hebben gelezen heb ik het meegenomen. De achterkant klonk veel belovend en het was weer eens iets anders dan een ‘chicklit’. Lees snel mee. 

 foto 2-2

Uitgever: Boekerij | categorie: roman | aantal pagina’s: 272 | jaar: 2013 | ISBN: 978 90 225 6561 2 

‘Het Huwelijkscontract’  

Jennifer Probst

Een huwelijkscontract met strenge regels…

Alexa McKenzie is impulsief, runt een boekwinkeltje, heeft het helemaal gehad met mannen én heeft snel geld nodig om haar ouderlijk huis te redden. Ze kan in haar wanhoop niet vermoeden dat de broer van haar beste vriendin haar redder zal worden. Tegenwoordig is hij een machtig zakenman, maar ooit was hij de jongen die haar hart brak.

Miljonair Nicholas Ryan gelooft niet in het huwelijk, maar om zijn vaders bedrijf te kunnen erven moet hij trouwen. Wanneer hij ontdekt dat de jeugdvriendin van zijn zus in financiële moeilijkheden zit, doet hij haar een gewaagd aanbod: een huwelijkscontract met een aantal strikte regels. Geen gedoe. Alles zakelijk houden. Niet verliefd worden. Het is maar voor een jaar, dus het kan voor beiden niet moeilijk zijn zich aan de regels te houden. Toch?

foto 3-3

Alexa McKenzie is een leuke, vriendelijke jonge meid. Ze heeft haar eigen boekenwinkeltje waar ze ziel en zaligheid in steekt. Helaas levert het niet al te veel geld op nu ze dat hou juist zo nodig heeft om haar ouderlijk huis te redden van de ondergang. Haar beste vriendin brengt haar in contact met Nick. Nick is stinkend rijk maar om volledige controle te kunnen krijgen over de miljoenen uit zijn erfenis moet hij  getrouwd zijn en dat een jaar blijven. Nick vind in Alexa de partner die hij nodig heeft. Het is een zakelijke transactie. Dus geen emoties of sex. Beide hebben het geld nodig voor ieder hun eigen doelen. Maar wanneer ze elkaar weer ontmoeten… vliegen de vonken ervan af. Blijft de zakelijke transactie bestaan?

foto 1-1

Dit is het eerste deel uit de ‘Getrouwd met een miljonair-serie’. Hij bestaat uit 4 delen: ‘De Huwelijksval, ‘De Huwelijkskans’ en ‘De Huwelijksdeal’. Alle boeken zijn met elkaar verbonden, door vriendschappen of familie. Dit deel gaat over Alexa. Het verhaal is simpel, licht en ontzettend voorspelbaar. De karakters worden niet uitgediept en je krijgt niet echt een band met de hoofdrolspelers maar ja, dat is ook niet echt de bedoeling van dit boek. Als je een hoogstandje wil lezen moet je echt voor een ander boek gaan. Dit boek moet het hebben van de sfeer en de spanning. En dan met name de sterke seksuele aantrekkingskracht tussen Alexa en Nick wat zorgt voor veel ‘spannende’ momenten. Het einde is helaas een beetje afgeraffeld maar toch leuk om te lezen. Ondanks dat het niet helemaal mijn genre is wil ik toch het tweede deel lezen. Ik ben heel benieuwd.

Verkrijgbaar o.a. bij de betere boekhandel en bol.com:

♥ Paperback // € 12,50

♥ Ebook // € 6,99

Deze auteur schreef ook o.a. :

♥ Deel 2 // De Huwelijksval

♥ Deel 3 // De Huwelijkskans

♥ Deel 4 // De Huwelijksdeal

♥ Deel 1 // Op zoek naar jou (Op zoek naar de ware-serie)

 ♥ Mijn rating // 7

Liefs,

Daantje

2 gedachtes over “Recensie: ‘Het Huwelijkscontract’ – Jennifer Probst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: