Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Ik had al een hele tijd geen leuke ‘meiden’ film gezien op ‘Bridesmaid’ na dan. De reden is eigenlijk heel simpel. Mijn man en ik kijken altijd samen films en tja, hij is niet zo’n fan van RomComs/RomKoms (Romantic Comedy of wel Romantische Komedie). Dus kijken we meestal actiefilms. Waar niets mis mee is overigens maar soms wil je als vrouw gewoon iets anders… een lekker RomKom bijvoorbeeld. En dat is gelukt. Lees met mij mee.      

hr_The_Other_Woman_2  

Hoofdrolspelers:  Cameron Diaz | Leslie Mann | Kate Upton | Nikolaj Coster-Waldau  / Genre: Komedie | Romantiek / Speelduur: 109 min.

‘The Other Woman’ (2014) 

Wanneer advocate Carly er per ongeluk achter komt dat haar ogenschijnlijk perfecte vriend Mark getrouwd is, is ze ontroostbaar. Het duurt echter niet lang voordat Carly en Marks vrouw Kate erachter komen dat hij er ook een derde vrouw op na houdt. Al gauw sluiten de drie bedrogen vrouwen een onwaarschijnlijk verbond en smeden ze een plan om de overspelige Mark een lesje te leren. Hoe meer de drie te weten komen over Mark, hoe meer plezier ze zonder hem hebben. Cameron Diaz schittert in de sterrencast van deze komedie over liefde, vriendschap en karma.

leslie-mann-in-the-other-woman-movie-2-2

The Other Woman

      20140419-Kate-Upton-movie

Carly Witten (Cameron Diaz) heeft het eindelijk voor elkaar. Ze heeft een fantastische carriere, een geweldig appartement en eindelijk de kerel van haar dromen ontmoet. Yep, ze heeft alles wat haar hartje begeerd. Daten is voorbij!! Totdat ze als verrassing en gekleed in een sexy outfit besluit haar nieuwe verovering Mark King (Nikolaj Coster-Waldau) op te zoeken bij hem thuis. Helaas doet niet Mark open maar zijn vrouw Kate King (Leslie Mann)! Het duurt even voordat Kate het begrijpt waarna ze er natuurlijk meer van wil weten. In plaats van naar Mark te gaan, gaat ze naar Carly voor meer antwoorden. Carly heeft er eigenlijk geen zin in en Kate blijft zich opdringen aan de maîtresse van haar vent. Na een avondje flink doorhalen raken ze toch bevriend en beginnen ze Mark steeds meer te haten. Door onderzoek te doen komen ze er achter dat hij niet alleen Kate bedriegt met Carly maar dat hij er nog een dame op na houdt. Namelijk Amber (Kate Upton) de veel jongere versie van de Carly met de juiste rondingen op de juiste plaats. In eerste instantie zijn Kate en Carly verschrikkelijk jaloers maar al snel zitten ze op dezelfde golflengten en willen ze maar een ding…. WRAAK op Mark! 

The Other Woman

The other woman was sinds tijden weer eens een echte meidenfilm voor mij. Na films met schietpartijen, vage aliens en stripphelden was deze film een verademing. Niet dat ik niet van een goede actiefilm hou maar soms wil je gewoon een meidenfilm. En dit was er dus zo een. Het is een film over vriendschap en wraak. Wat altijd een leuk onderwerp is voor een film. De cast is ook erg leuk. Cameron Diaz vind ik een geweldige sterke actrice. Al viel me hier ineens op dat ze ouder wordt. Prachtig ouder moet ik zeggen maar ineens zag ik het. Natuurlijk speelt Cameron de prachtige maîtresse. Leslie Mann ken ik als actrice niet zo heel goed maar speelt hier de ietwat labiele vrouw van. Ze speelt het leuk maar het ligt er soms erg dik bovenop. Soms is het iets to much. Al zitten er toch een paar hele leuke scenes in. Dan hebben we nog de mooie jonge en zeer wulpse Kate Upton. Overigens komt ze pas laat in de film, natuurlijk in een witte bikini rennend (deinend) in slow motion over het strand. Haar rol is nou niet echt diepgaand en heel veel voegt ze helaas ook niet toe aan de film. Het meeste is al gedaan door Cameron en Leslie. De verhaallijn zelf is echt heel simpel maar entertaining. Wel hadden de wraak acties iets meer om het lijf mogen hebben. Het blijft wat oppervlakkig en simpeltjes, scheerschuim, wat vage smoothies en dat was het wel. Aan het eind komt de grote wraak maar die is iets wat aan de vage kant en wordt rap afgedaan. Daarom is het ook slecht te volgen. Maar de film was wel de moeite waard. Hij is erg vermakelijk al had ik er wel iets meer van verwacht… misschien wat meer diepgang? Ietsjepietsje maar. 

THE OTHER WOMAN

the-other-woman

 

IMDb rating: 6,1 / Mijn rating: 7,5 

Liefs,

Daantje

big_68-10hart5-1265684657 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: