Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Ik was al een tijdje op zoek naar een paar platte schoenen. Pumps heb ik genoeg maar ik wilde perse platte. Het wordt weer wat frisser en dan vind ik koude voeten niet fijn. Pumps zijn toch wel heel vaak open. Dus ging ik op zoek. Nou moet dat niet al te moeilijk zijn met al die websites maar dat was het dus wel. Tot ik weer eens op de website loavies.com kwam. Daar hadden ze precies wat ik zocht. Twee paar schoenen en een leuke statement ketting. 

foto 7-3

Zebra Slip Ons en Zebra sneakers.

Inmiddels hoef ik jullie niet te vertellen dat ik al vaker bij Loavies.com heb besteld. Nu ze de nieuwe ‘Herfst’ collectie hebben moest ik natuurlijk kijken. En owwww, wat hebben ze weer leuke dingen. Maar ik heb me ingehouden. Dit keer alleen 2 paar schoenen en een leuke ketting. Heel knap van mezelf. Ik heb nog niet eerder schoenen bij Loavies besteld dus ik was erg benieuwd. Dit omdat ik al eerder schreef dat ik niet zo gecharmeerd ben van de kleding. Veel synthetische stoffen, zeer krap van snit en vaak is de kleur in het echt totaal anders dan de foto (komt door hun belichting). Mijn verwachting was dan ook niet al te hoog. En wat bleek… dit keer toch weer een verschil met de foto en de schoenen in het echie. Was het Loavies bijna gelukt 😉 Lees snel verder.

2.2-1

1.1 kopie

5.5-1

3.3-5

4.4 2

6.6-2

Helaas is mijn foto erg geel geworden, zo zien ze er in het echt dus niet uit.

 

Zebra Slip Ons

Deze slip on sneaker heeft een fury coat (nep natuurlijk) en is gemaakt van een harige pu leather met zebra print. De zwarte haartjes ogen wat grijs doordat de witte er overheen vallen. Persoonlijk vind ik dat wel mooi. Daarnaast glimmen de haartjes wat ik in eerste instantie niet had verwacht want op de foto’s op hun site zie je dat dus niet. Maar ik vind het niet storend. Als de zon erop schijnt is nog duidelijker te zien overigens. De rubbere zool is lekker dik en er zit een fijn zacht voetbed in. De neus is breed zodat je tenen niet afknellen (in tegenstelling tot heel veel pumps). Maar de neus oogt ook erg lang (optisch). Er zit elastiek bij de neus om je voet in je schoen te houden. Helaas heb ik vrij smalle voetjes dus ik glip er met mijn hak toch iets uit. Een zooltje of een sok helpt dit voorkomen. Wel vind ik de schoen ietwat aan de kleine kant vallen. Bij mij past het goed maar het kan zijn dat ze bij een ander toch net te krap zijn. Helaas is de ene schoen netter afgewerkt dan de andere. En dat is te zien bij de neus. Daarnaast kreeg ik de schoenen binnen met hele rare, vieze, bruine vlekken op de zijkant van de zool. In eerste instantie leek het op poep!! Iehhhh!! En er is maar een manier om daar achter te komen… RUIKEN! Getverderrie, na gauw een snifje genomen te hebben… Goddank toch geen poep. Pfuw. Schoonmaken dus. Het leek op foundation! Heel weird. Ik heb ze niet terug gestuurd omdat ik ze toch wel heel erg leuk vindt (mijn man vind ze overigens verschrikkelijk… oeps). Verder is het een heerlijke schoen om op te winkelen en passen ze onder een stoere spijkerbroek of leuk rokje. Leuke schoen voor een leuk prijsje.

 Ook verkrijgbaar // Leopard slip ons, Snake slip ons en Black Snake slip ons

 Maten // 36 t/m 41  

♥ Zebra slip ons  // € 39,95

2-4 1-2    5-1

3-1

4-2

6-4

Helaas is mijn foto erg geel geworden, zo zien ze er in het echt dus niet uit.

Zebra Sneakers

Deze leuke sneakers zijn geïnspireerd op de welbekende ‘All stars’. Deze gympies zijn gemaakt van stof en zijn dus haarloos. Aan de zijkant zitten gaatjes om de boel te luchten. Ook deze schoen heeft een lekkere dikke rubbere zool wat echt heerlijk loopt. Ik moet altijd even wennen aan dat bouncy gevoel nadat ik op een paar pumps heb gelopen :-)) De hele schoen valt vrij smal en de neus is dus ook wat krapper maar niet storend. Het doet geen pijn. De schoenen worden geveterd bij je afgeleverd maar volgens mij zijn er hele coole manieren om je schoenen te veteren. Ik ben daar niet zo’n held in want ik zoek nog altijd op internet een uitleg hoe je ze kunt veteren zonder je veters daadwerkelijk los te maken, waarbij je er dus zo instapt. Zo wil ik het ook 🙂 Voor de smalle voetjes is dus dit dus de ideale schoen. Ik glip er ook niet uit. Ook deze schoen vindt ik wat aan de krappe kant maar je kunt er wel een sok in dragen. Voor alle duidelijkheid. Ik draag maat 40 en ik heb ook maat 40 besteld. Bij mij past het goed maar het kan zijn dat ze bij een ander toch net te krap zijn. Deze schoenen zijn gelukkig netter afgewerkt. Gelukkig geen vreemde bruine vlekken. Deze gympies zitten echt heel erg lekker en ook deze zijn weer te combineren met een spijkerbroek of rok. Wederom een fijne gymp  voor een super zacht prijsje.

 Ook verkrijgbaar // Brown leopard Sneakers en Black Sneakers

 Maten // 36 t/m 41  

♥ Zebra Sneakers  // € 19,95

foto-1

Voorkant

foto 5-4

Achterkant

foto 2-1

Voorkant detail

foto 3-2

Achterkant detail

      foto 4-3

BLACK STATEMENT NECKLACE

Deze Black Statement Necklace vond ik echt prachtig op de foto. Dit is zo’n ketting die je overal bij kunt combineren. Zelfs bij een t-shirt met een hoge gesloten boord (waar ik eigenlijk een hekel aan heb maar het is weer helemaal in, arme ik). Toen ik hem uitpakte vond ik hem nog steeds mooi. Wel oogt ie goedkoper dan op de foto. De details zijn niet zo goed te zien. Je kunt op deze foto’s dus goed zien dat er bijvoorbeeld draad is gebruikt. Niet dat dat erg is maar in je hand ziet dat er opeens toch anders uit. Daarnaast valt hij door de zwaarte toch altijd een beetje over elkaar heen. Hoe hoger de bedels in je nek hoe vreemder hij gaat hangen. Maar daar doe je niet veel aan. De ketting is verder wel netjes afgewerkt. De materialen die gebruikt zijn zijn plastic, draad en ijzer/staal. Daardoor is ie voelt ie wat zwaar maar het is goed te doen. Je houdt er geen nekhernia aan over. Waar de ‘diamanten’ van gemaakt zijn is me niet helemaal duidelijk. Glas of plastic?  Ondanks dat ie toch ietwat goedkoop oogt vind ik hem erg leuk.  

 Ook verkrijgbaar // Bordeaux statement Necklace, Brown statement Necklace en Pink Eye Catcher

♥ Black statement Necklace  // € 19,95

foto 6-2

 

Liefs,

Daantje

4 gedachtes over “Shoplog: Loavies ‘Zebra Slip Ons en Zebra Sneakers’

 1. Estrella schreef:

  Ooh, die schoenen zijn leuk! Ze hadden van de zomer ook zebraprint slip-ons bij VanHaren, ik vond ze zo geweldig maar ze gingen maar tot schoenmaat 41 en die zaten mij met m’n grote voeten nét te krap.

  Like

  1. Wat ontzettend jammer. Hebben ze ze niet meer bij loavies?

   Like

 2. Nienke schreef:

  Die zebra print sneaker zijn geweldig!! Ik zou ze ook graag willen kopen maar ik kan ze nergens meer vinden.. weet je misschien nog waar je ze hebt gekocht?

  Like

  1. Ik heb ze toen gekocht bij loavies. Misschien dat ze ze nu nog verkopen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: