Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Rachel Gibson is toch wel mijn favoriete chicklit schrijfster. Ik heb inmiddels bijna al haar boeken in mijn kast staan. Helaas heb ik ze nog niet allemaal gelezen. Ook moet ik eerlijk toegeven dat ik ze niet achter elkaar lees. Das wat teveel van het goede. Maar na die ontzettende goede thriller Vertel Me van Lisa Jackson’ werd het weer tijd voor een lekker chicklit.   

 FullSizeRender 3-3

Uitgever: Karakter Uitgevers | categorie: chicklit | aantal pagina’s: 111 | jaar: juni 2013 | ISBN: 978 90 452 0402 4

‘Gek op Jou’  

Rachel Gibson

Lily Darlington is weleens eerder in haar leven voor gek verklaard – inderdaad, met haar auto de slaapkamer van haar ex-man binnenrijden was niet haar slimste actie, maar de smeerlap verdiende het. Maar nu is de situatie compleet anders; ze is happy en single. Ze weet dat ze een goede moeder is, huiseigenaar en zakenvrouw, en dat alles verpakt in een mooi lichaam.

Een lichaam dat politieagent Tucker Matthews dolgraag zou verkennen. Maar deze ex-militair zit niet echt op een nieuwe vrouw in zijn leven te wachten. Zijn laatste vriendin heeft hem niet veel meer dan herinneringen en een kat achtergelaten. Maar nu hij naast Lily woont, wordt hij stapelgek. Hij droomt van haar lange blonde haar en haar nog langere benen. Misschien is het wel tijd om een beetje gek te doen…  en verliefd te worden.

FullSizeRender 2-1

De 38-jarige Lily woont samen met haar zoontje in Lovett, Texas en staat bekend als ‘de gekke Lily’. Nadat haar ex-man haar namelijk had bedrogen heeft ze in een aanval van blinde woede haar auto binnen gereden in zijn huis. Inmiddels is dat allemaal wat geluwd en heeft ze een mooie eigen zaak op weten te bouwen. Mannen wil ze niet meer door haar vervelende ervaring. Totdat ze op een dag wordt aangehouden door politieagent Tucker. Hij blijkt sinds kort naast haar te wonen en is dus haar nieuwe buurman. Maar ondanks dat ze zich tot elkaar aangetrokken voelen, houdt Lily de boot af. Tucker is namelijk acht jaar jonger. Oeps…

FullSizeRender-4

Wederom een chicklit van auteur Rachel Gibson. Zij staat absoluut op nummer een qua chicklits voor mij. Heerlijk boeken voor tussendoor. Ik lees ze niet achter elkaar want dat wordt me iets te veel romantiek. Maar zo tussen een paar boeken door is het fijn lezen. Ze zijn nooit ingewikkeld en je hoeft er niet voor gestudeerd te hebben wil je het verhaal kunnen volgen. Maar owwww…. wat schrijft ze altijd prettig. Elk boek wat ik tot nu toe heb gelezen vond ik leuk. Zo ook dit boek. In tegen stelling tot haar andere boeken is dit een dunnetje. 111 pagina’s Rachel Gibson is niet veel maar wel weer zeer vermakelijk. Het verhaal is dunnetjes maar leuk. Doordat het boek dun is gaat alles in een sneltreinvaart en duurt het niet lang voordat ze elkaar ontmoeten etc. Er gaan dus geen ellenlange hoofdstukken vooraf aan de liefde. Gibson kan als geen ander de romantiek beschrijven. Echte liefde! Krijgen ze elkaar of toch net niet? Ondanks dat dit een dun boekje is, zet ze de personages prima neer en lukt het haar om ze ook nog uit te diepen. Wederom voel je sympathie voor beide hoofdpersonen. Knap gedaan. Een heerlijke veel goed chicklit. Vlot geschreven, niet te diep, niet te ingewikkeld maar heerlijke romantiek.  

 ♥ Mijn rating // 8

Gek op jou is o.a. verkrijgbaar bij de betere boekhandel en bij bol.com.

♥ Paperback // € 9,95

♥ Ebook // € 3,74

Deze auteur schreef ook o.a. :

♥ Chicklit // Kijk! Jane scoort!

♥ Chicklit // Gezocht: redder in nood!

♥ Chicklit // Ware liefde en andere rampen

♥ Chicklit // Hoofd op Hol

Liefs,

Daantje

3 gedachtes over “Recensie: ‘Gek Op Jou’ – Rachel Gibson

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: