Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Het is weer tijd voor een Tag. Een persoonlijke maar wel een met grappige vragen. Vragen die je niet zo snel stelt. Ik kwam hem tegen op Kelly Caresse. Ik moest vreselijk lachen om de antwoorden en besloot om hem dan zelf ook maar in te vullen.  

ikea_pax_dressingroom_inspiration_2

♥ Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?

Mijn god, dicht natuurlijk. Ik word stapelgek als het open staat. Ik laat zelfs bij de kleintjes geen kast deur op een kier. Daar word ik echt nerveus van. Mmmm… best vreemd eigenlijk.

♥ Neem je mini-flesjes shampoo en dergelijken mee uit hotels?

Nope, inmiddels niet meer. Vroeger nam ik echt altijd alles mee. Tot de schoenpoets setjes aan toe. Mijn man reist ook erg veel en die neemt vaak ook het een en ander mee. Dus op een gegeven moment werd het zo veel dat ik niet eens meer wist waar ik het laten moest. Het idiote is dat ik het ook nooit gebruik. Dus nee ik neem het niet meer mee. 

straatbord4

♥ Heb je ooit een straatnaambord gepikt?

Nee, zo’n held ben ik niet. Ik steel sowieso niet. Ik ben erg braaf blijkbaar.

♥ Gebruik je to-do lijstjes?

Jazeker, ik heb echt 15 boekjes of notitieblokjes. Sinds kort gebruik ik mijn mooie succesagenda weer. Ik heb alles eruit gehaald alleen de calendaria en de notities blaadjes zitten er nog in. Nu kan ik fijn afstrepen wanneer ik iets heb gedaan. I just love it! Joehoe… go Daan.

♥ Heb je sproeten?

Niet echt eigenlijk. Ik vind ze wel heel schattig.

wildplassen2

♥ Heb je ooit in de bosjes geplast?

Whahaha euhhh… ja natuurlijk, wie niet? In het begin vergt het wel wat oefening anders kun je een paar uurtjes niet meer zitten wegens natte broek. Maar inmiddels ben ik een volleerd wildplasser. Al moet ik zeggen dan het bijna nooit meer voorkomt. Oww… wacht eens… euh afgelopen vakantie terug van Italie heb ik het nog gedaan. We stopten op een parkeerplaats maar de plees waren afgesloten (nahhhh stom!!!) Dus hup de bosjes in… bleek er een spoor naast te liggen, en je raadt het al… telkens als ik wilde plassen kwam er een trein aan. Je leert dus ook heel snel plassen!

♥ Hoe groot is jullie bed?

Ons bed is 1.80 bij 2.00. Lekker groot al zou het nog wel groter kunnen aangezien onze ukkies er vaak bij in kruipen en wij dus op een randje liggen. 

♥ Ben je lui? 

Mmm… nee, ik ben niet lui eerder niet altijd gemotiveerd. Ik zeg: 5 minuten trainen voor mijn rug. 5 minuten! En dat vind ik dan al te veel. Ik ga dan toch liever de godganselijke dag aan mijn boek werken, bloggen of de bedden verschonen. (vreemde vergelijking trouwens). Ik ben altijd bezig en kan slecht stil zitten. Nope, niet lui dus. 

139101

♥Is er iets waar je je nu aan irriteert?

Op dit moment niet maar op andere moment ben irriteer ik me kapot aan het rijgedrag en het verkeer in de stad en op de snelweg. En dan met name hier in Brussel. Goedemorgen zeg! De bumperklevers! De mensen die je er niet tussen willen laten, het getoeter… pfff… mensen relax! Maar ja, na dag 4 zit ik net zo hysterisch achter het stuur als al die anderen. Terwijl we geen minuut sneller op de plaats van bestemming zullen zijn. Zinloos al die agressie en levensgevaarlijk.

♥ Kauw je op je pennen en potloden?

Nee, gatverredamme. Dat vind ik altijd een enorme vieze gewoonte. Vroeger op school zag je wel eens iemand die op een Bic balpen zat te kauwen. Vervolgens lekte die pen en dan liep dat slachtoffer de hele dag met blauwe inkt lippen. Echt heel vies.

 

♥ Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?

Nope, wederom nee. Het heeft mij nooit echt getrokken om de bossen in te trekken met een sjaaltje om en een barret op mijn hoofd. Daarnaast hou ik ook niet van hutten of bruggen bouwen. Das niet mijn ding. Niet dat ik een prinsesje ben of zo…maar ik vind vlotten bouwen gewoon niet leuk.

Spongebob_SquarePants

♥ Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?

Euhhh, ja heel erg vaak zelfs. Niet zo zeer omdat ik het leuk vind maar mijn kleintjes zijn 3 en net 5 dus die kijken zich helemaal suf naar tekenfilms. Bob de bouwer, Cars, Barbie lif in the dreamhouse…. Yep ik draai er mijn hand niet meer voor om. Ik ken ze allemaal tot aan die irritante Sponsbob toe!

 

♥ Tel je de treden als je de trap op loopt?

Af en toe doe ik dat ja. Geen idee waarom. Maar ik tel bij de tandarts ook de plafondelen. Dus het zal wel met zenuwen te maken hebben of gewoon omdat ik graag dingen wil weten. 

 

♥ Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?

Nee niet echt. Ik kan wel als een achterlijke meedansen op de muziek in de auto. Lekker gênant. Maar zonder muziek mehhh, nee dat wordt lastig.

olie verversen

♥Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?

Zeker weten, en niet alleen dat, ook weet ik hoe ik een lamp of bougie moet vervangen. 

 

Mocht je het een leuke TAG vinden dan neem je hem lekker over! Fijne dag!

 

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: