Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Na een hele tijd op zoek te zijn naar een mooie nude palet kwam ik het ‘Benefit Big Beautiful Eyes palet’ tegen. Toch was ik nog niet helemaal overtuigd. Tot ik een heleboel reviews en tutorials op you tube had bekeken. Toen was ik om. Wat een mooi palet. Bestellen maarrrrr! 

♥ Benefit ‘Big Beautiful Eyes’ ♥

FullSizeRender 4 kopie-3

Het palet zit verpakt in een prachtig stevig kartonnen doosje.

En daar is ie dan. Eindelijk is mijn mooie palet binnen. Wat duurt wachten lang… Zelfs al is het maar 3 dagen. Natuurlijk moet ik er een artikel aan wijden met lekker veel foto’s, switches. De tutorial is van Benefit zelf. 
FullSizeRender 3-2

De prachtige achterkant van het doosje.

FullSizeRender 4-4

I’m in Love! Wat een mooi palet is dit. Het palet is erg licht (handig voor op reis) en sluit doormiddel van een magneet. Super!

IMG_3887-4

Op de achterkant staat de inhoud van het doosje. Inclusief kwastjes!

 

♥ De kleuren ♥

IMG_3883-1

De kit bestaat uit een concealer, 3 kleuren oogschaduw, 2 kwasten en laten we het spiegeltje in de deksel aan de binnenkant niet vergeten. Lekker compleet dit palet. 

♥ Concealer: Boi-ing 02 medium, 1.8g Net wt. 0.06 oz.

♥ Oogschaduw:

1e kleur: Alabaster Pink Base Shadow, 0.8g Net wt 0.03 oz.

2e kleur: Cocoa Shimmer Contour Shadow 0.8g Net wt 0.03 oz.

3e kleur: Rich Chocolate Brown Liner Shadow 0.8g Net wt 0.03 oz.

De namen van de oogschaduw vindt je niet terug op het palet of verpakking maar wel op internet! Hoe vreemd is dat overigens?

 

IMG_3886-2De eerste 2 kleuren oogschaduw ‘Base-Shadow’ en ‘Contour Shadow’ zijn glanzend. De laatste kleur ‘Liner Shadow’ is mat. Ik heb ze inmiddels gebruikt en de oogschaduw is erg fijn. Ze kruimelen niet tot nauwelijks. De Base Shadow had iets beter gepigmenteerd mogen zijn. Hij valt wat weg. Maar voor mij is dat prima. De ‘Contour Shadow’ en ‘Liner Shadow zijn erg goed gepigmenteerd waardoor je op moet passen dat het niet te donker wordt, tenzij je dat natuurlijk wil. Ik heb ze opgedaan zonder eerst een basis aan te brengen. S’avonds zat het er nog keurig op. Weinig uitloop, ietsjes lichter maar ik was zeer tevreden.

IMG_3888-1

In het doosje zitten ook twee kwastjes. Een conealer kwastje en een kwastje die aan beide zijde te gebruiken is. De ene kant een contour kwast en de andere kant een liner kwast voor een mooie eyeliner. Ik heb ze inmiddels uitgeprobeerd en ze zijn lang niet slecht. Persoonlijk gebruik ik geen kwast voor concealer maar mijn vingers. maar je kunt hem gebruiken. De contour kwast is zowaar fijn en met de liner heb ik al wat mooie lijntjes kunnen trekken. Wel moet ik bekennen dat ik liever mijn eigen kwasten gebruik omdat deze langer zijn en dus fijner in de hand liggen. 

♥ De Ingredienten ♥

FullSizeRender 8-1

Dit zijn de ingrediënten betreffende de oogschaduw.

FullSizeRender 9-1

Dit zijn de ingrediënten betreffende de concealer

      ♥ The Swatches ♥

FullSizeRender 10

Swatch Concealer

De concealer is erg fijn om mee te werken. Hij heeft een ietwat roze ondergrond maar daardoor past ie prima bij mijn huid. Hij smeert prima uit. Zeker als je het met je vingers doet waardoor die mooi in je huid blend. Verder is hij redelijk dekkend maar niet zo overdreven als een pannenkoek. Je voelt hem ook niet zitten wat ik heel prettig vind.

IMG_3924 2-1

Swatch ogenschaduw

Swatches fotograferen is dus een vak op zich 🙂 Ik vond het onwijs moeilijk om de kleuren goed op de foto te krijgen. Ik vind het nog steeds niet helemaal duidelijk. De meest linkse kleur valt nu redelijk weg maar wanneer ik hem op mijn ogen draag is ie echt prachtig en zeker zwaarder dan wat je nu ziet. Dat geld ook voor de andere 2 kleuren overigens.

FullSizeRender 11-1

Swatch: links 3 kleuren ogenschaduw, rechts concealer en eronder uitgesmeerd

Swatches fotograferen moet ik duidelijk nog even oefenen. Sorry! Al is deze beter. De kleurtjes zijn in eerste instantie heel fijn en zacht maar je kunt het zo zwaar maken als je zelf wilt wanneer je er nog een laagje overheen doet. Prachtig!

♥ Tutorial  ♥

IMG_3882-3

In het doosje zitten 2 boekjes met uitleg hoe je de make-up kunt gebruiken. Heel handig.

FullSizeRender 6-1

How to use this palet.

Natuurlijk kun je het palet gebruiken zoals je zelf wilt. Zeker als je er ook nog mooie andere kleuren bij gebruikt. Mijn Urban Decay Naked 3 heb ik al een aantal malen erbij gepakt.

 

Deze Tutorial is van Benefit zelf. Kijk wat een prachtige look: 

 

FullSizeRender 7-1

Let op de tekst: You’ll thank us later! Funny!!

 

Overall ben ik ontzettend tevreden met dit palet. Hij is veelzijdig en je kunt je look zo krachtig maken als je zelf wil. Hij blijft lang zitten en is een mooie basis kit. Begin je net met make-up dan kun je hier flink mee oefenen. Iedereen kan met deze kit uit de voeten. Ik ben er heel blij mee en is mij het geld absoluut waard.

 Benefit Big Beautiful Eyes is o.a. verkrijgbaar bij Douglas  // € 33,00

 

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: