Daantje loves to read

Book reviews and a little more

‘Geknipt voor jou’ is een op zich zelf staand boek van Chantal van Gastel. Zij is absoluut een van mijn favoriete auteurs. Na de ‘zwaar’ serie moest ik natuurlijk meer van haar lezen en dat is dit boek geworden. Zou deze net zo leuk zijn als haar andere boeken? 

  
 IMG_4038-2

Uitgever: The House of Books | categorie: chicklit | aantal pagina’s: 368 | jaar: mei 2012 | ISBN: 9789044335385

‘Geknipt voor jou!’  

Chantal van Gastel

Hannah is jong, single en heeft maar één droom: het opzetten van haar eigen modelabel. Tot die tijd moet ze het doen met haar baan als assistente van de veeleisende ontwerpster Anna Lee, een regelrechte boss from hell. En dan is er ook nog die arrogante advocaat Frank, wiens zoontje ze door een ongelukkige samenloop van omstandigheden moest ophalen van de crèche en even verstopte op kantoor. Maar Frank blijkt zo slecht nog niet en helpt haar als de zaken op de werkvloer bij Anna Lee escaleren. Komt haar droom dan misschien toch binnen handbereik? En hoe zit het met Frank, ze kan het toch niet aanleggen met een man die getrouwd is en ook nog vader?!

FullSizeRender-6

Hannah wil maar een ding in het leven en dat is een modelabel opzetten. Helaas heeft ze een ietwat moeilijk baas die haar daar een beetje in tegenhoudt. Dan ontmoet ze op een dag de vader Frank van het jongetje Sven. Op de een of andere manier moet ze opeens babysitten op dit kleine mannetje. maar Hannah zit daar niet op te wachten en wil Sven terug naar zijn vader brengen. Vanaf hier loopt het allemaal niet zo soepel tussen Hannah en Frank. Frank is namelijk een botte advocaat maar blijkt toch ook een sexy zachte kant te hebben. Natuurlijk valt Hannah niet als een blok voor deze man. Of toch wel? Maar hoe zit het dan met zijn vrouw? Hannah begint toch niets met getrouwde mannen?

FullSizeRender 2-2

Geknipt voor jou is een op zich zelf staand boek. Het verhaal zit goed in elkaar en is makkelijk te volgen mede door de vlotte schrijfstijl van Chantal van Gastel. Al haar boeken lezen fijn maar dit is toch wel een heel leuk verhaal. Met hier en daar een twist. Het boek begint met de ontmoeting tussen Hannah en Frank. Ze hebben direct een gloeiende hekel aan elkaar wat direct je aandacht vasthoudt. Maar als lezer weet je ook dat Frank en Hannah bij elkaar horen en je wilt zo graag dat ze samen komen. Dit gegeven ligt natuurlijk voor de hand maar dat maakt echt helemaal niet uit. Want dit is wat je lezen wil. Wat ik erg leuk vind is dat je het verhaal van beide hoofdpersonen leest. Ieder heeft er zijn eigen verhaal en visie bij. Nu weet je ook eens hoe de man erover denkt. De liefde en passie spat echt van de pagina’s af. En dan opeens sla je de laatste pagina om en is het boek uit. Wat een heerlijk boek. Liefde passie en humor.  Ik heb blauw gelegen om de vele mail conversaties tussen die twee. Zo grappig. Het modewereldje heeft mij lang aangesproken en daarom vond ik de achtergrond van dit verhaal ook zo leuk. Een en al pluspunten dit boek. Echter toch een minpuntje namelijk…. je hebt het veels te snel uit. Kortom een heerlijk boek voor op de bank nu het weer weer guurder wordt. Ga hem lezen!

 Mijn rating // 8

Verkrijgbaar o.a. bij de betere boekhandel en bol.com:

♥ Paperback // € 10,00

♥ Ebook // € 6,97

Deze auteur schreef ook o.a. :

♥ Deel 1 // Zwaar verliefd!

♥ Deel 2 // Zwaar beproefd!

♥ Deel 2 // Zwaar verguld!

♥ Chicklit // Ik wist het

Liefs,

Daantje

Een gedachte over “Recensie: ‘Geknipt voor jou!’ – Chantal van Gastel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: