Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Sex Tape. Naar deze film was ik heel benieuwd. Social media is hot en Cameron Diaz vind ik altijd een leuke actrice. Top combinatie dacht ik zo.

           MV5BNDYzMzg5OTA0Ml5BMl5BanBnXkFtZTgwNjQzNzExMjE@._V1_SX640_SY720_

Hoofdrolspelers:  Jason SegelCameron DiazRob Lowe | Genre: comedy  | Speelduur: 94 min

Bekijk hier de trailer.

‘Sex Tape’ (2014) 

Vroeger hadden Jay en Annie een spannend seksleven, maar tien jaar (en twee kinderen) later is de passie en romantiek in hun relatie ver te zoeken. Ze besluiten – want waarom ook niet? – om zichzelf te filmen terwijl ze drie uur lang alle standjes uitproberen uit het boek The Joy of Sex. Het leek een goed idee totdat ze erachter komen dat hun wel erg persoonlijke video per ongeluk naar andere mensen is verstuurd. Nu hun reputatie op het spel staat, moeten ze zien te voorkomen dat de video online verschijnt, wat leidt tot een onvergetelijke avond met bizarre gebeurtenissen.

Sex-Tape

Annie (Cameron Diaz) en Jay (Jason Segel) zijn een typisch getrouwd stel met 2 kinderen. Ze hebben het goed samen maar opeens komen ze tot de ontdekking dat hun sex leven in het slop zit. Waar is het mis gegaan? Ze doen ‘het’ nooit meer en ze vinden dat ze daaraan moeten werken. Annie komt met glorieuze idee om een sex tape te maken. Natuurlijk voor eigen beheer. Maar helaas vergeet Jay om hem te wissen. Jay krijgt een aantal Ipads van zijn werk en deelt ze uit aan vrienden en blijkbaar ook aan de postbode (really?). Lang leven iCloud. Want wanneer Jay ze heeft uitgedeeld krijgt hij een sms van een onbekende en niet veel later worden ze gechanteerd… geld of hun film gaat het internet op. De film staat op elke ipad. Jay heeft de film dus niet gewist tot grote ergernis van Annie. Vanaf dat moment wordt het een race tegen de tijd om alle ipads terug te halen en de film te deleten. En wie chanteert ze nou? Gaat het lukken of zijn ze te laat? 

sex-tape05

Op de een of andere manier had ik veel van deze film verwacht. Ik ben een groot fan van Cameron Diaz. Zij slaat bijna nooit de plank mis met een film/script. Althans dat vind ik. Van Jason Segal ben ik niet echt een fan maar hij is een prima acteur. Dan de film… Tja, ik zal het maar meteen vertellen. Dit is echt een van de meest flauwe films die ik afgelopen tijd heb gezien. Het begin van de film vind ik redelijk aan de platte kant en daarna wordt het alleen nog maar slechter. Het verhaal is flinterdun, veels te ver gezocht en het acteerwerk is matig. Cameron Diaz draagt de film. Jason is wel leuk maar dit is niet zijn beste acteerwerk. Rob Lowe probeert er nog wat van te maken en is bijna grappig. Al vind ik ook dat stuk in de film veels te ver gezocht. Het verhaal had zoveel beter gekund met een beetje meer diepgang. Ja, zelfs in een komedie kan het echt beter dan deze simpele humor. Het feit dat Cameron Diaz een ‘mommyblogger’ is vind ik wel een heel leuk aspect. Het enige trouwens.  Mijn god, ik heb hem uitgezeten maar ik moest er moeite voor doen. Nope, deze film is absoluut geen aanrader. Zo jammer!

jason-segel-cameron-diaz-sex-tape1-2

 

IMDb rating: 5,1 / Mijn rating: 5 

Liefs,

Daantje

big_68-10hart5-1265684657 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: