Daantje loves to read

Book reviews and a little more

‘De Huwelijkskans’ is deel 3 van de ‘Getrouwd met een miljonair’-serie. Het eerste deel vond ik niet geweldig en het 2e deel werd iets beter.  Zou het derde deel dan nog ietsje beter  worden?

    FullSizeRender-4

Uitgever: Boekerij | categorie: roman | aantal pagina’s: 302 | jaar: april 2013 | ISBN: 978 90 225 6496 7

‘De Huwelijkskans’  

Jennifer Probst

Op heterdaad betrapt…

Carina Conte is al sinds haar tienerjaren hevig verliefd op Max Gray, de beste vriend van haar broer Michael. Inmiddels heeft ze haar MBA gehaald en werkt ze voor Michaels nieuwe bedrijf, een snelgroeiend bankimperium. Maar sommige dingen veranderen nooit: haar traditionele familie behandelt haar nog steeds als een klein meisje. Met drie succesvolle en waanzinnig aantrekkelijke broers en zussen boven haar wordt zij nog altijd gezien als het lelijke eendje. En Max, de nieuwe directeur van de bank, merkt haar na al die jaren nog steeds nauwelijks op.

Max weet dat Carina verboden terrein voor hem is. Maar zijn lust wint het van zijn verstand en op een conferentie beleven ze een spannende onenightstand. Mevrouw Conte, haar moeder, betrapt hen echter, en volgens de traditionele Italiaanse familiecode moeten ze trouwen. Max is doodongelukkig en Carina is furieus door dit gedwongen huwelijk. Maar Max weet nog niet wat woede kan losmaken in een vrouw.

FullSizeRender 2-1

Carina Conte is het jongste zusje van Michael Conte. Ze komen uit een traditionele Italiaanse rijke familie die een restaurantketen heeft met in Amerika een vestiging. Max is de beste vriend van Michael en werkt in dit bedrijf. Carina was als kind jaren lang verliefd op deze Max. Inmiddels is ze afgestudeerd en gaat ook werken voor het familie bedrijf in de hoop dat haar familie haar serieus gaan nemen nu ze volwassen is. Maar wanneer ze moet gaan werken voor Max, na hem drie jaar niet te hebben gezien laait de passie op. Maar dan worden ze betrapt en dwingt de familie hen tot een huwelijk. Carina voelt zich weer een kind en vraagt zich af of Max ooit echt van haar zal houden.  

FullSizeRender 3-2

Dit is het derde deel van de ‘Getrouwd met een miljonair-serie’. Hij bestaat uit 4 delen: ‘Het Huwelijkscontract’, ‘De Huwelijksval’, ‘De Huwelijkskans’ en ‘De Huwelijksdeal’. Alle boeken zijn met elkaar verbonden, door vriendschappen of familie. Overigens kun je de boeken los van elkaar prima lezen. Dit deel gaat over Carina Conte. De zus van Michael Conte. Zoals voorgaande boeken is dit verhaal ook weer flinterdun. Maar goed ik had ook niet anders verwacht na de eerste 2 delen. Al moet ik toegeven dat dit het beste deel is wat ik gelezen heb. De personen krijgen meer body en het verhaal gaat iets dieper en wordt wat verfijnder. Ook hier zie je natuurlijk al van kilometers afstand hoe dit gaat aflopen maar daar leg je je bij neer. Qua verhaal lijkt het natuurlijk wederom op voorgaande boeken alleen is de setting iets anders en de hoofdpersonen hebben andere namen. Dit boek is wel een stukje beter te lezen dan het voorgaande. Wel heeft de schrijfster een prettige vlotte schrijfstijl. Waar het in deze serie boeken om gaat is de sterke seksuele aantrekkingskracht tussen de 2 hoofdpersonages wat zorgt voor veel ‘spannende’ momenten. Godzijdank vond ik niet ook nog het laatste en vierde deel in mijn boekenkast. Blijkbaar was dat nog niet uit. Ondanks dat het niet heel erg slecht was om te lezen ben ik er nu wel een beetje klaar mee. Iets te veel van hetzelfde. Nee, voor mij voorlopig geen Jennifer Probst meer.

Verkrijgbaar o.a. bij de betere boekhandel en bol.com:

♥ Paperback // € 12,50

♥ Ebook // € 6,99

Deze auteur schreef ook o.a. :

♥ Deel 2 // Het Huwelijkscontract (recensie)

♥ Deel 3 // De Huwelijksval (recensie)

♥ Deel 4 // De Huwelijksdeal

♥ Deel 1 // Op zoek naar jou (Op zoek naar de ware-serie)

 ♥ Mijn rating // 7

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: