Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Penguins of Madagascar! Het was weer eens zo’n zondagmiddag. Het was ijskoud en we wilde iets leuks gaan doen. Buitenspeeltuin te koud, binnenspeeltuin te druk dus dan is er maar een ding wat leuk is… en dat is naar de bios! Wij hebben gezien:…. Tatatadaaaaa: Penguins of Madagascar. 

           The-Penguins-of-Madagascar-1920x1080

Stemmen: Tom McGrathChris MillerChristopher Knights, Conrad Vernon | Genre: animatie, avontuur, komedie | Speelduur: 92 min

Bekijk hier de trailer.

‘Penguins of Madagascar’ (2014) 

Super spion teams worden niet geboren… ze zijn uitgekomen. Ontdek de geheimen van de grootste en meest hilarische undercover vogels in de wereldwijde spionage biz: Skipper (Tom McGrath), Kowalski (Chris Miller), Rico (Conrad Vernon) en Private (Christopher Knights). Deze elite van de elite bundelen hun krachten met een chique undercover organisatie, de noordenwind. Onder leiding van de knappe husky ‘Agent Geheim’ (we kunnen zijn naam vertellen, maar dan … je weet wel). Samen moeten ze de gemene Dr. Octavius ​​Pekel ook wel bekend als ‘Dave’ stoppen van het vernietigen van de wereld zoals wij die kennen.

article-2655624-1EAC4ECA00000578-142_634x356

De vier bekende pinguïns Skipper, Kowalski, Rico en Private uit de hitfilms Madagascar sluiten zich aan bij de super geheime dierenorganisatie North Wind, geleid door de husky Classified. Ze bestrijden de octopus Dave, die alle pinguïns dood wil hebben.

The-Penguins-of-Madagascar-post1

Lately zie ik veel kinderfilms. Wat een verassing :-)) En dit is er natuurlijk ook weer zo een van. Het fijne aan deze film is dat ie voor volwassenen ook erg leuk is. Ik heb veel gelachen en er zitten wat volwassen grapjes in. Na de film vroeg ik aan mijn dochter van vijf wat ze ervan vond… (handig voor mijn recensie ;-)) want ik had haar de hele film horen lachen. Vooral aan het begin lach ze in een deuk. Zo schattig om zo’n ukkie te horen lachen. Anyway… ze vond hem helemaal te gek en ze wil hem nog wel een keer zien. Alhoewel ze ook naar Paddington wil. De film is in 3D wat het allemaal nog net iets leuker maakt. Er zitten geen spannende momenten in zoals dat rotsen op je afkomen waarvoor je het gevoel hebt te moeten duiken. Which is good want het is een kinderfilm. Daarnaast is de film wel spannend maar niet eng. Aan het einde komen er wat ‘enge’ figuren waarvan ik dacht dat ze bang zouden worden maar nee hoor er werd hardop gelachen en ’s avonds werd nog eens uit de doeken gedaan hoe leuk de pinguïns wel niet waren. Mijn zoon van 3 vond het wat spannender allemaal en dat brillutjuuu? Dat brillutjuuu was ronduit irritant. Die wilde hij niet. De film is goddank redelijk goed te zien zonder billutjuuu anders had ik dus 92 minuten op de gang moeten wachten 😉

2014-10-13-penguins-carousel

IMDb rating: 7,0 / Mijn rating: 7,0 

Liefs,

Daantje

big_68-10hart5-1265684657 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: