Daantje loves to read

Book reviews and a little more

‘Golddiggers’ is het tweede boek wat ik las van de auteur Tasmina Perry. Haar eerste boek wat ik las was ‘De Glamour Code’ en die vond ik echt heel erg leuk. Ik vroeg me natuurlijk af of ik net zo enthousiast over dit boek zou zijn.

IMG_4140-3Uitgever: Luitingh-Sijthoff | categorie: Roman | aantal pagina’s: 512 | jaar: novembr 2011 | ISBN: 9789021012339

‘Golddiggers’  

Tasmina Perry

Adam Gold is sexy, single en heeft miljoenen op de bank: de ideale man voor vrouwen die jacht maken op rijke en succesvolle mannen.


De eerste vrouw die haar zinnen op Adam heeft gezet is Karin, de meest geziene vrouw in de Londense jetset. Het enige wat ontbreekt, is een mooie succesvolle man aan haar arm.

Maar ook Erin, die aan de slag gaat als assistent van Adam, komt er al snel achter dat niets aantrekkelijker is dan geld en macht.

Als laatste heeft voormalig fotomodel Molly haar zinnen op Adam gezet: alleen met een rijke man kan ze haar glamoureuze levensstijl voortzetten.

De drie vrouwen deinzen voor niets en niemand terug in hun strijd om het hart en de bankrekening van Adam…

FullSizeRender-1

Adam Gold is aantrekkelijk, steenrijk en single. Wanneer deze vastgoedman en investeerder  verhuist van New York naar Londen liggen de golddiggers al op de loer. Dit is een zeer goede catch voor drie dames die hem dolgraag binnen willen hengelen. Ze zijn alle drie desperate op zoek naar een husband en kunnen niet wachten om met een rijke kerel getrouwd te zijn. En alle drie willen ze Adam. Maar Adam is niet helemaal van gisteren en heeft het allemaal haarfijn in de smiezen. De een haakt af na een aantal probeersels en een ander durft niet echt aanstalten te maken. Voor die derde begint hij toch wel iets te voelen al houdt hij zich op de vlakte. Maar dan komt er opeens een bruut einde aan. Blijft Adam dan toch alleen over?   

FullSizeRender 2 kopie

Nadat ik haar andere boek had gelezen ‘De Glamour Code’ wist ik dat ik deze ook wilde lezen. Dat eerste boek vond ik erg goed. Met name omdat het net effe meer heeft dan een doorsnee roman. Toen ik in dit boek begon kon ik het alleen maar hopen. En wat schetst mijn verbazing. Dit boek vind ik net zo goed als het andere. Ook hier gebeurt weer van alles. De dames zijn zeer eigengereid en de een is nog een sterkere persoonlijkheid dan de andere maar ik vind ze sympathiek. Het verhaal speelt zich weer af tussen in de wereld van glitter en glamour. Maar ook speelt geld, macht, relaties, seks, moord en verraad wederom een rol. vrouwen en mannen die elkaar zien als handelswaar en gebruiksvoorwerpen. Zalig!! Dit boek is geen dunnetje. Het telt 512 pagina’s en toch heb je hem zo uit. Het leest als een trein die op geen enkel station stopt. Doorlezen is wat je wil. Het proloog zuigt je het verhaal in en je kunt niet meer stoppen. Hoe loopt dit af? Ook dit boek heeft weer een afgerond epiloog. Wat ik zeer prettig acht. De verschillende en boeiende karakters worden uitgediept en spraken mij direct aan. Ze zet zowel de goede als de slechte personages overtuigend neer. Tasmina is een auteur met een vlotte schrijfstijl, levendige dialogen en doet niet aan ellenlange details. Ondanks de vele pagina’s lees je het achter elkaar uit want ze schrijft zo prettig dat je de tijd vergeet. Je zit compleet in het verhaal en in de levensstijl die zij beschrijft. Absoluut de moeite waard om hem mee te nemen als je hem tegen komt. Geweldig boek!

Verkrijgbaar o.a. bij de betere boekhandel en bol.com:

♥ Paperback // € 5,00

♥ Ebook // nvt

Deze auteur schreef ook o.a. :

♥ Roman // De Glamour Code  (Recensie)

♥ Mijn rating // 8

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: