Daantje loves to read

Book reviews and a little more

‘Ik hou van Las Vegas’ is het vierde boek uit de reeks ‘Ik hou van…’ van de schrijfster Lindsey Kelk. Nadat ik de eerste drie verhalen had gelezen in een omnibus was ik om. Ik wilde meer lezen van deze schrijfster en bovenal wilde ik weten hoe het met de hoofdpersoon verder gaat. De eerste drie boeken waren erg leuk. De vraag is natuurlijk of een schrijfster dit vast kan houden… Zou dit boek ook weer geweldig zijn? 

FullSizeRender 3-2

Uitgever: Van Holkema & Warendorf | categorie: chicklit | aantal pagina’s: 333 | jaar: april 2012 | ISBN: 9789000307326 

‘Ik hou van LAS VEGAS’  

Lindsey Kelk 

De Britse Angela Clark heeft haar leven in New York perfect voor elkaar. Tot ze haar baan als blogger kwijtraakt – en de immigratiedienst daar lucht van krijgt. Al snel ligt er een brief op de mat waarin staat dat Angela”s werkvisum wordt ingetrokken. Om in het land te mogen blijven, zal ze binnen een maand een baan moeten vinden. Of een echtgenoot. Ze heeft alleen het flauwe vermoeden dat haar knappe vriendje Alex bepaald niet staat te springen om met haar te trouwen.
Tijdens een meidenweekend in Las Vegas met haar beste vriendin Jenny hoopt Angela haar zorgen even te vergeten. Samen gaan ze zich te buiten aan alle decadentie die de stad te bieden heeft: cocktails, extravagante outfits, clubs en natuurlijk brengen ze een bezoekje aan een van de vele trouwkapellen. Angela houdt stug vast aan het credo: what happens in Vegas stays in Vegas. Helaas blijkt de realiteit iets ingewikkelder in elkaar te zitten…

FullSizeRender 2-1

FullSizeRender-3

‘Ik hou van LAS VEGAS’ is het vierde boek wat ik heb gelezen van Lindsey Kelk. De boeken van deze auteur zijn een mega hit en ik begrijp absoluut waarom. Zoals jullie in mijn vorige recensie konden lezen vond ik het de eerste paar hoofdstukken van haar eerste boek niet prettig om te lezen. Ik heb er toen ook serieus de brui aan gegeven. in dit  boek was het compleet anders. Ik wilde dolgraag weten hoe het verder zou gaan met inmiddels mijn beste vriendin Angela. Dit boek leest ongelofelijk makkelijk weg. Het is dan ook zeer lastig om te stoppen en hem naast je neer te leggen. Doorlezen is het enige wat ik wilde. Zelden wilde ik zo snel lezen om maar in haar andere boeken te kunnen beginnen. Hoe bizar is dat. Wederom leer je een aantal nieuwe mensen kennen. Die weer lekker uitgediept worden maar ook een grote rol spelen. Natuurlijk zitten er weer een aantal punten in waarvan ik het erg ongeloofwaardig vind maar door haar leuke verhaallijn en haar briljante schrijfstijl vergeef je Lindsey direct. Het is namelijk absoluut niet storend. Verder blijft ze behoorlijk gedetailleerd schrijven al is het minder dan in haar eerdere boeken. Het wordt steeds een beetje minder storend 🙂 Wat ik weer fantastisch vind is dat ze Las Vegas zo geweldig omschrijft. Ik ben er nog nooit geweest dus of het allemaal klopt… geen idee, maar door Lindsey heb ik werkelijk het gevoel ik er ben geweest. Ontzettend leuk en goed gedaan. Angela wordt steeds leuker, blijft zich ontwikkelen. Kortom dit is zeker een geslaagd deel vier. Het is een heerlijk boek voor op het strand of op de camping. Het zal niet al te lang blijven hangen of een enorme indruk maken. Maar het zal je zeker afleiden. Geweldig leuk gedaan. Gelukkig zijn er nog een paar boeken te gaan in deze serie. Ik zou zeggen… ga hem lekker lezen.

Mijn rating // 8,0

‘Ik hou van LAS VEGAS‘ is o.a. verkrijgbaar bij de betere boekhandel en bij bol.com.

♥ Paperback // € 21,95

♥ Ebook // € 7,99

Deze auteur schreef ook o.a. :

♥ Chicklit // Ik hou van New York

♥ Chicklit // Ik hou van Hollywood

♥ Chicklit // Ik hou van Parijs

♥ Chicklit // Ik hou van Las Vegas

♥ Chicklit // London

♥ Chicklit // Ik hou nog steeds van… New York

♥ Chicklit // Rachels mislukte masterplan

♥ Chicklit // Tess valt door de mand

Liefs,

Daantje

Een gedachte over “Recensie: ‘Ik hou van LAS VEGAS’ – Lindsey Kelk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: