Daantje loves to read

Book reviews and a little more

‘Ware liefde en andere rampen’ van Rachel Gibson stond al een tijdje onaangeroerd in mijn boekenkast te wachten om te worden gelezen. Hoogste tijd om hem eruit te halen. Inmiddels heb ik hem uit. Helaas of thank god??

FullSizeRender 2-1

Uitgever: Karakter Uitgevers | categorie: chicklit | aantal pagina’s: 256 | jaar: april 2009 | ISBN: 978 90 452 0543 4

‘Ware liefde en andere rampen’  

Rachel Gibson

Faith Duffy heeft haar lesje in de liefde wel geleerd. Als ze trouwt met een rijke, maar oudere man kiest ze voor de zekerheid die hij haar kan bieden. Zij geeft hem in ruil trouw en loyaliteit, maar haar hart kan ze hem niet geven. Als haar man plotseling overlijdt, erft Faith niet alleen zijn fortuin, maar ook een hoop ellende en een rampzalig professioneel ijshockeyteam, inclusief eigenwijze aanvoerder.

Ty Savage is aangetrokken als aanvoerder om het team weer succesvol te maken, maar zijn belangrijkste doel is het behalen van het landskampioenschap, zodat hij zijn lange carrière succesvol kan afsluiten. Het laatste wat hij daarbij kan begruiken is een sexy goldigger die niets van ijshockey afweet, maar wel zijn nieuwe baas wordt…

Als Faith en Ty de noodzaak tot samenwerken iets té letterlijk nemen, wordt de situatie wel heel erg ingewikkeld…

FullSizeRender-3

Faith Duffy is een 30-jarige ex-stripper en ex-playboy bunny. Dit alles heeft ze achter zich gelaten toen ze trouwde met een veel oudere rijke man. Zij zocht zekerheid en geborgenheid en hij wilde graag een mooi vrouw aan zijn zijde. Beide houden van elkaar maar verliefd is ze nooit op hem geweest of geworden. Dan overlijdt hij en erft zij een enorm geldbedrag en zijn grote liefde… een professioneel ijshockeyteam. Dit team wordt geleid door een zeer aantrekkelijke aanvoerder ‘Ty Savage’. Zij vind hem een arrogante chagrijn en hij vind haar een golddigger. Natuurlijk kruipt bloed waar het niet gaan kan en binnen de kortste keren proberen ze te doen of ze elkaar niet leuk vinden. Maar ja, zij is de eigenaar van het team en zijn baas. Dit gaat niet goed samen. Zeker nu ze zo dicht bij het winnen van de felbegeerde beker zijn?  Is er een oplossing of eindigt het toch in twee gebroken harten? 

IMG_4514-1

Rachel Gibson schrijft boeken alsof ze elke dag een artikel schrijft voor haar blog. Goedemorgen deze dame zit niet stil! Ze heeft inmiddels al een aardig staatje met bestsellers. Haar boeken zijn onderverdeeld in series. Zo spelen een aantal titels zich af in ‘Lovett Texas’, ‘Gospel, Idaho’ en ‘Truly, Idaho’. Daarnaast heeft een aantal titels die behoren in de serie: ‘Military Men’ en ‘Writer Friends’. Dit boek behoort tot de serie ‘Chinooks Hockey Team’. Van deze serie heb ik al een titel gelezen. Ook dit boek leest weer heerlijk weg. Het is geen hoge literatuur maar voor een middagje op de bank hangen is het prima te doen. Helaas vond ik dit boek wel erg lijken op ‘Kijk! Jane scoort! Maar het mocht toch de pret niet drukken. Rachel schrijft de liefde met passie en dat is zo op zijn tijd heerlijk om te lezen. Wel moet ik bekennen dat ik hem soms iets te plat vond. De karakters  zijn leuk en spannend al komt het wel elke keer op hetzelfde neer. Gespierde vent met stoer mannenberoep valt voor de veels te mooie sexy vrouw. En natuurlijk krijgen ze elkaar altijd. Klinkt saai maar toch schrijft Rachel het leuk en wil je hem toch uitlezen. Rachel heeft zich werkelijk verdiept in het ijshockey en weet behoorlijk goed waar ze over schrijft. Erg leuk. Anyway, heb je zin een vermakelijk boek. Schaf dan lekker deze aan. Maar verwacht niets ingewikkelds. Gewoon een lekker weglees boekje. 

♥ Mijn rating // 7,5

‘Ware liefde en andere rampen’ is o.a. verkrijgbaar bij de betere boekhandel, bij bol.com en karakteruitgevers.nl.

♥ Paperback // € 14,95

♥ Ebook // € 4,99

Deze auteur schreef ook o.a. :

♥ Chicklit // Kijk! Jane scoort!

♥ Chicklit // Gek op jou

♥ Chicklit // Gezocht: redder in nood!

♥ Chicklit // Hoofd op Hol

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: