Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Ja, het is weer zover! Jullie mogen vandaag weer spammen op daantjelovestoread.com. Wie wil nou niet zijn blog promoten of in het zonnetje zetten? Dus doe je best en spam je gek! Yeahhhh!

prada-1-1

Uiteraard gaat het hier niet alleen om boekenblogs maar ook om beauty, fashion, sieraden of andere blogs. Het maakt allemaal niet uit. Alle blogs zijn welkom. Ik zou zeggen ‘Spam your heart out’! 

Doe je best en om je website te promoten en probeer andere over te halen om je website te bezoeken. Dat houdt wel in dat alleen je linkje achterlaten niet voldoende is. Vertel bijvoorbeeld wie je bent en wat voor site het is zodat de mensen weten wat ze kunnen verwachten.

Maar kijk ook eens op die nieuwe website die je nog niet kent. Ik ga het zeker doen. Wie weet ontdek ik ook weer nieuwe leuke websites?

Vergeet me niet te  volgen op wordpress en/of bloglovin. Dat zou ik heel leuk vinden. Thanks!

Succes allemaal!

 

Liefs,

Daantje

8 gedachtes over “Spam your blog! # 5 – juni 2015

 1. Jantine schreef:

  Leuk 🙂
  Mijn blog, http://www.eccentriclady.nl, is erg breed, zeker nu ik weer wat actiever bezig ben met bloggen. Ik deel persoonlijke posts, maar ook veel over lezen en boekreviews, lifestyle etc. Uitgangspunt is dat ik er zelf iets mee heb, eigenlijk is het dus vooral echt een persoonlijke blog, al is het niet erg in dagboek-stijl. Als je nieuwsgierig bent, kom dan een keer kijken!

  Like

 2. Gerrianne schreef:

  Leuk!

  Ik heb een boekenblog op leesdan.blogspot.nl. In anderhalf jaar tijd heb ik al meer dan 200 recensies geplaatst in allerlei verschillende genres.
  Het zou leuk zijn als je even komt kijken en een berichtje achterlaat.

  Binnenkort mag er bij mij ook weer een keer gespamd worden.

  Groetjes, Gerrianne

  Like

 3. Luna schreef:

  Ik ben Luna en ik heb ook een boekenblog 🙂 Ik lees graag Nederlandse schrijvers, maak zo af en toe een uitstapje naar een nieuw of bekend genre en blog altijd vrolijk en fruitig over mijn belevenissen in boekenland. Alweer bijna 4 jaar op mijn huidige blog 🙂

  Deze maand veel aandacht voor thrillers vanwege de ‘Maand van het spannende boek’ natuurlijk 🙂

  Like

 4. Daisey schreef:

  Ik blog dagelijks op mijn blog http://www.daibelezza.com Je vind er van alles maar vooral artikelen over beauty, ook ben ik nu bezig met de ‘MEET THE BLOGGER’ week, waarin ik verschillende bloggers interview! Wil jij ook zo’n interview, dan moet je een kijkje nemen op mijn blog.

  Ik ben Daisey 12 jaar en ben heel veel bezig met mijn blog! Ik vind het superlijk omdat ik mijn passie erin kwijt kan en ik zou het heel leuk vinden als jullie een kijkje zouden willen nemen!

  Liefs,
  Daisey

  Like

 5. jjolieke schreef:

  Mijn naam is Jolieke. Ik ben 17 jaar oud en woonachtig in Groningen. Het liefst breng ik mijn tijd door met vriendinnen en ik sport graag, daarnaast vind ik schrijven ook erg leuk. Dat is de reden dat ik een blog ben begonnen over een gezonde lifestyle. Laat een berichtje achter en ik beloof om jou blog te bezoeken. Liefs, Jolieke

  Like

 6. Isabel schreef:

  Hey, wat leuk dat ik hier mijn blog mag delen. Ik ben Isabella en ik schrijf vooral over leuke mode trends, beauty tips en trics en over mijn dagelijkse bezigheden. http://isafashionebella.blogspot.com

  Like

 7. In de boekenkast schreef:

  Het boekenblog wat ik graag met jullie wil delen: https://indeboekenkast.wordpress.com/

  Like

 8. Celine schreef:

  Ik ben Celine van The Beautyboulevard.nl. Wij bloggen vooral over Beauty, Fashion en Lifestyle. Sinds kort staat er ook een winactie online waar je twee kaartjes, een dagentree voor een sauna bij jou in de buurt kan winnen. Neem je even een kijkje?

  Je kunt me ook volgen op bloglovin: https://www.bloglovin.com/blogs/beautyboulevard-12800301

  http://www.thebeautyboulevard.nl

  Liefs,

  Celine.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: