Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Het is niet te geloven maar er is weer een boek te winnen op daantjelovestoread.com. Yeah!! En niet zo maar eentje. Nee!! Het betreft een boek van mijn favoriete thriller auteur Tess Gerritsen. ‘Meisje vermist’ is de titel. Van de uitgever The House of Books mag ik één exemplaar weg geven. Wil je een kans maken en ben je nieuwsgierig? Lees dan snel verder. 

1-1

 ♥

‘Meisje vermist’  

Tess Gerritsen

Vuilnismannen vinden in een steegje de lichamen van twee jonge vrouwen en forensisch arts Kat Novak moet ze onderzoeken. Op het eerste gezicht hebben de twee gevallen van over- dosis niets met elkaar te maken. Maar Kat vermoedt dat er onheil-spellende dingen gebeuren in de stad Albion, die de laatste tijd steeds meer verloedert. In deze razend spannende thriller waagt Kat haar leven om de waarheid boven tafel te krijgen.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek:

 • Volg mij op Bloglovin, WordPress en Twitter
 • Like deze blogpost
 • Like daantjelovestoread op Facebook
 • Laat hieronder een berichtje achter dat je mee doet aan de winactie en vermeld op welke kanalen je mij volgt. Als je mij op meerdere kanalen volgt, maak je meer kans!!
 • Vul een geldig e-mailadres in, de winnaar krijgt bericht via de e-mail

Jullie kunnen meedoen tot en met dinsdag 14 juli  2015, 23.59 uur.

Heel veel succes!

Ik bedank ‘The House of Books’ voor het sponsoren van deze winactie! 

Liefs, 

Daantje

11 gedachtes over “WIN ACTIE : ‘Meisje vermist’ – Tess Gerritsen

 1. Boeklovers schreef:

  Ik doe heel graag mee met je actie
  poisson.ingrid@hotmail.com

  Like

 2. Mieke Schepens schreef:

  Ik doe graag mee voor een exemplaar.

  Like

 3. Bep H schreef:

  ik doe graag mee voor dit boek van mijn favoriete thriller auteur.

  Like

 4. Bep H schreef:

  ik doe graag mee voor dit boek van mijn favoriete thriller auteur.

  Like

 5. ansstier schreef:

  Hoi, ik volg je met veel plezier op Facebook, Bloglovin’ en WordPress. Ik doe graag mee aan deze mooie actie. Groetjes Ans

  Like

 6. Janneke schreef:

  YES! YES! Maak graag een kansje op Meisje vermist van Tess!!! Heb alle boeken van Tess Gerritsen verslonden, dus deze staat op mijn (verjaardag) verlanglijstje! Leuke tips hier op Daantje loves to read. Ook de blog met recensies zijn zeer inspirerend. Ben altijd op zoek naar nieuwe spannende boeken. Volg je via Facebook en WordPress.

  Like

 7. miranda schreef:

  Ik doe graag mee aan deze actie!
  Ik volg je op FB,twitter en bloglovin

  Like

 8. Nynke B schreef:

  Ik ben dol op de boeken van Tess Gerritsen. Ik volg je via bloglovin en FB.

  Like

 9. Sylvia schreef:

  Leuke actie! Ik ben benieuwd naar dit boek van Tess Gerritsen! Graag zou ik meer van haar lezen. Alles gedaan FB onder mijn eigen naam en Bloglovin’, twitter en WordPress onder (@)TurtleBookwurm.

  Geliked door 1 persoon

 10. Monique schreef:

  Ik doe heel graag mee voor dit mooie boek!
  Ik volg alles behalve WordPress want dat heb ik niet.

  Like

 11. Lise schreef:

  Wat ontzettend leuk! Ik doe heel graag mee 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: