Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Aangezien ik een beetje in de katten en poezen boeken geklapt ben ga ik jullie weer verblijden met een recensie over een leuk katten boekje (sorry) namelijk ‘Twee katten die hun baasje de baas zijn. Lees je mee of deze net zo leuk is als die andere boeken over poezen en katten? 🙂   

FullSizeRender-5-1Uitgever: BBNC | Categorie: roman | Aantal pagina’s: 96 | Jaar: juni 2007  | ISBN: 9789045305479

‘Twee katten die hun baasje de baas zijn’  

Patti Davies

Aretha werd niet door haar baasje Patti Davis geadopteerd, het was andersom! En toen ook Skeeter bij haar introk, realiseerde Patti zich dat zij – een hondenmens pur sang! – niet om deze twee katten heen kon.
In twaalf korte hoofdstukken, elk prachtig geïllustreerd door Ward Schumaker, vertelt Patti hoe haar leven door Aretha en Skeeter veranderde..
  FullSizeRender-6-2

IMG_2953-3Nadat ik dus op zoek ging naar nog meer boekjes over de belevenissen van katten en poezen, kwam ik dit alleraardigste leuk boekje tegen bij een voordeelboekenwinkeltje. Natuurlijk moest ik het meenemen. Gelukkig werd ik niet teleurgesteld want de schrijfstijl van deze mevrouw Davis is erg prettig en de levenslessen zijn erg leuk. Het zijn 12 korte hoofdstukjes van soms één pagina en soms twee pagina’s. Daarnaast worden we ook nog getrakteerd op bijzonder leuke en mooie tekeningen. Ik heb serieus weer genoten van dit kleine o zo fijne boekje. Mensen die katten hebben zullen zich er wel in herkennen. 

♥ Mijn rating // 7

Verkrijgbaar o.a. bij bol.com, deboekenkraam.nl, deslegte.nl of deslegte.be:

♥ Hardcover // € 6,99

♥ Ebook // nvt

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: