Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Ben je net zo’n fan van Sophie Kinsella als ik? Wil je graag haar nieuwste boek ‘Niet te filmen’ winnen? Ben je ook zo benieuwd naar haar eerste boek in het genre: Young Adult? Dan heb ik goed nieuws voor je want je kunt een exemplaar winnen op daantjelovestoread.com. Van de uitgever The House of Books mag ik één exemplaar weg geven. Wil je een kans maken en ben je nieuwsgierig? Lees dan snel verder. 

IMG_3369-1

 ♥

‘Niet te filmen’  

Sophie Kinsella

Audrey durft haar huis niet meer te verlaten en houdt vanachter een zonnebril de buitenwereld op afstand. De angststoornis maakt haar dagelijks leven behoorlijk lastig. Op aanraden van de psycholoog, dokter Sarah, legt ze haar leven vast op camera, om zo haar zelfvertrouwen terug te krijgen.

In haar documentaire ‘Mijn serene, liefdevolle huisgenoten’ dreigt Audreys moeder de computer van Frank, Audreys gameverslaafde broer, uit het raam te gooien. De vader van Audrey herleeft zijn gloriejaren in zijn leren broek jammend in de garage. En Audreys vierjarige broertje Felix blijft alles met een ongelovige opgetogenheid benaderen: ‘Een vrachtwagen op straat! Ketchup! Een extra lang patatje!

Audrey’s herstel lijkt ver weg, tot Linus – een vriend van haar broer – opduikt in haar leven. Linus snapt haar. Met zijn glimlach als een sinaasappelpartje en zijn grappige briefjes verleidt hij Audrey om weer naar buiten te gaan. En opeens lijkt de buitenwereld weer een stuk minder angstaanjagend.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek:

 • Volg mij op Bloglovin, WordPress en Twitter
 • Like deze blogpost
 • Like daantjelovestoread op Facebook
 • Laat hieronder een berichtje achter dat je mee doet aan de winactie en vermeld op welke kanalen je mij volgt. Als je mij op meerdere kanalen volgt, maak je meer kans!!
 • Vul een geldig e-mailadres in, de winnaar krijgt bericht via de e-mail

Jullie kunnen meedoen tot en met woensdag 19 augustus  2015, 23.59 uur.

Heel veel succes!

Ik bedank ‘The House of Books’ voor het sponsoren van deze winactie! 

Liefs, 

Daantje

6 gedachtes over “WIN ACTIE : ‘Niet te filmen’ – Sophie Kinsella

 1. Bep H schreef:

  Goedemorgen, een leuke recensie voor een mooi boek, ik doe graag mee

  Like

 2. Mieke Schepens schreef:

  Goedemorgen, ik volg je op Facebook, Twitter, via Bloglovin’en WordPress en doe graag mee voor een exemplaar.

  Like

 3. Marion Poeste Thomas schreef:

  Super leuk, Ik volg je op bloglovin: marionthomas33-4317461, twitter(mybook1990) en fb Marion Poeste Thomas (marion.thomas.33). natuurlijk de fb pagina ook geliked 🙂 en waar gedeeld kon worden, gedeeld 🙂 Ik kan het bericht alleen niet like-en, omdat ik geen wordtpress account heb.

  Like

 4. Gerrianne schreef:

  Leuke actie! Ik doe mee :-).
  En ik volg je overal 😉

  Like

 5. Laure schreef:

  Leuk, ik ben fan van de boeken van Sophie Kinsella!

  Ik doe mee en ik volg je overal!

  Like

 6. Sylvia schreef:

  Leuke actie! Graag maak ik kans op dit boek! Ik volg je op FB onder mijn eigen naam en de rest (Bloglovin’, twitter en WordPress) heb ik ook gedaan en volg ik je onder (@)TurtleBookwurm.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: