Daantje loves to read

Book reviews and a little more

‘Pretty Little Liars # 7 – Laster’ van Sara Shepard begon ik met enorm veel zin te lezen. Deel zes was weer zo enorm sterk en buiten dat begon ik naar het einde en dus de ontknoping te lezen. En juist door dat laatste kon ik niet wachten om te weten te komen wat er in dit deel nog zou kunnen gebeuren. Nieuwsgierig? IMG_3611-1
Oorspronkelijke titel:
 Heartless | Uitgever: moon | Categorie: Young Adult |
Aantal pagina’s: 238 | Jaar: 2013  | ISBN: 9789044333602

‘Pretty Little Liars # 7:

Laster – Wie roddelt er nu nooit?’  

Sara Shepard

In het pitoreske Rosewood kletsen buren over perfect gesnoeide hagen over ditjes en datjes en staan er op iedere oprit glimmend gepoetste auto’s. Maar dan worden de kletspraatjes vervangen door beschuldigend gefluister, laster. En dat komt allemaal door Hanna, Aria, Emily en Spencer, want zij kunnen hun mond weer eens niet houden. Eerst beweren ze dat ze een lijk in het bos achter Spencers huis hebben gevonden, maar dat is dan opeens spoorloos verdwenen. En als hetzelfde bos even later in vlammen opgaat, zweren ze dat ze iemand die dood is zagen rondlopen. Na alle ellende spelen de Pretty Little Liars nog steeds met vuur…

IMG_3612-2

Het een na laatste deel en ik kan niet wachten om in het laatste deel te beginnen. Ik wil en zal weten hoe het afgaat lopen. Maar eerst dit deel. In dit deel gebeurt meer dan in de andere delen. Het is allemaal bere spannend en alle meiden krijgen te maken met de praktijken van A. En die zijn niet leuk en zeer ingrijpend. Daarnaast gaat hun luxe verwende leventje natuurlijk wel gewoon door want stel je toch eens voor dat je niet die dure tas kan kopen of naar dat rete dure restaurantje kunt gaan. Steeds meer wordt het plot ontrafeld maar net niet genoeg. De auteur blijft het spannend houden. Telkens wanneer ik dacht te weten hoe het zat, zat ik er naast. Althans dat denk ik maar op dit moment heb ik een vermoeden hoe het in elkaar zit. En dat vermoeden had ik al in het eerste boek. Stiekem hoop ik dat ik het fout heb… Dit boek leest weer als een trein en ik had het zo uit ondanks de vele details en gezichten. Het verhaal gaat ver en is enorm gedetailleerd met veel hoofd en bijpersonen. Daar moet je wel van houden maar ik kan het inmiddels wel waarderen. En nu…? Nu mag ik eindelijk aan het laatste deel beginnen en hopelijk ben ik enorm blij met de ontknoping.      

 

♥ Mijn rating // ⭐️⭐️⭐️⭐️

‘Pretty Little Liars # 7 – Laster’ is o.a. verkrijgbaar bij de betere boekhandel en bol.com.   

♥ Paperback // € 9,95

♥ Ebook // € 4,99

Deze auteur schreef o.a.:

♥ Young Adult // Pretty Little Liars # 1: Vriendschap – Wat is jou grootste geheim?

♥ Young Adult // Pretty Little Liars # 2: Vertrouwen – Zijn je beste vriendinnen te vertrouwen?

♥ Young Adult // Pretty Little Liars # 3: Perfectie – Hoe volmaakt is jou leven?

♥ Young Adult // Pretty Little Liars # 4: Waarheid – Geloof je alles wat ze zeggen?

♥ Young Adult // Pretty Little Liars # 5: Bedrog – Weet je zeker dat je eerlijk bent?

♥ Young Adult // Pretty Little Liars # 6: Moord – Ben je ooit veilig?

♥ Young Adult // Pretty Little Liars # 7: Laster – Wie roddelt er nu nooit?

♥ Young Adult // Pretty Little Liars # 8: Finale – Eind goed, al goed?

♥ Roman// Het meisje van ver

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: