Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie: ‘Voetbalvrouwen’ – Linda van Rijn

8 oktober 2015FullSizeRender 2-1
Uitgever: Marmer | Categorie: Thriller |
Aantal pagina’s: 150 | Jaar: juni 2014  | ISBN: 9789460681530

‘Voetbalvrouwen‘  

Linda van Rijn

Voetbalclub DKS – Door Kracht Sterker – speelt voor het eerst in zijn bestaan in het betaald voetbal. Richard Jongsma, de jonge aanvallende middenvelder, staat in de belangstelling van diverse grote eredivisieclubs. Tot nu toe weet hij zijn concurrent,
de getalenteerde aanvaller Fernando, nog te overklassen. Michelle, de vriendin van Richard, gunt haar vriend zijn gedroomde carrière, maar moet weinig hebben van de hysterische wereld van voetbalvrouwen. Ze houdt niet eens van shoppen. 


In de winterstop gaat dks op trainingskamp naar Gran Canaria.
De vrouwen mogen mee, dus naast trainen is er tijd voor leuke uitstapjes. Het voelt voor Michelle bijna als vakantie. Tot een noodlottig ongeval alles verandert. Michelle vermoedt opzet en wil uitvinden wie dit op zijn geweten heeft. Maar hoe meer ze ontdekt, hoe meer ze merkt dat er mensen zijn die niet willen dat de waarheid boven tafel komt…

FullSizeRender-2

Voetbalvrouwen is een dun boekje. Wat ik op zich niet erg vind zolang het verhaal maar sterk en goed is. De vraag is natuurlijk of dat in dit geval ook zo is. Tja, wat moet ik daar op zeggen. Het is een leuk verhaal en ook nog wel ‘thrillerig’ maar echt enorm tenenkrommend spannend is het ook niet. Het is niet zo dat ik dit boekje niet in mijn eentje durf te lezen. Want ja die boeken waar je kippenvel van krijgt bestaan ook. Maar wat ik erg leuk vind is dat het onderwerp die er in voorkomt erg actueel is. Ik heb er serieus iets van opgestoken ondanks dat de voetballerij me totaal niets doet. Verder leest het lekker vlot en gaat het in een rap tempo. Het boekje heeft een goed opgebouwd plot met een daarbij behorende ontknoping. Een leuk geschreven boekje voor tussendoor. Ik blijf fan!    

♥ 

♥ Mijn rating // ⭐️⭐️⭐️

‘Voetbalvrouwen’ is o.a. verkrijgbaar bij de betere boekhandel en bol.com.   

♥ Paperback // € 5,-

♥ Ebook // € 6,99

Deze auteur schreef o.a.:

♥ Thriller // Last minute

♥ Thriller // Winter Chalet

♥ Thriller // Vakantievrienden

♥ Thriller // Villa Toscane

Liefs,

Daantje

Een gedachte over “Recensie: ‘Voetbalvrouwen’ – Linda van Rijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: