Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie: ‘Crossfire 2: Begeerd door jou’ – Sylvia Day

27 oktober 2015IMG_3706-2Oorspronkelijke titel: Reflected in You| Uitgever: A.W. Bruna | Categorie: New Adult | Aantal pagina’s: 327 | Jaar: september 2013  | ISBN: 9789400502383

‘Crossfire 2:
Begeerd door jou
‘  

Sylvia Day

We waren gebonden door verlangen. Onze passie voerde ons tot voorbij elke grens, naar de onweerstaanbare, scherpe rand van obsessie…

Gideon Cross. Zo prachtig als hij aan de buitenkant was, zo beschadigd was hij van binnen. Als een allesverzengend vuur stak hij het verlangen in me aan. Ik kon niet uit zijn buurt blijven. Gideon was mijn verslaving, mijn begeerte, hij was van mij. Maar mijn verleden was net zo gewelddadig als dat van hem, we waren beiden gebroken. We zouden het nooit redden samen. Het was te moeilijk, te pijnlijk. Behalve wanneer het perfect was. Op de momenten dat onze onstilbare honger en wanhopige liefde zorgden voor de meest zalige gekte…

IMG_3702-1

Dit ‘Begeeerd door jou’ is het tweede deel uit de Crossfire trilogie wat dus geen trilogie meer is omdat er al een deel vier bestaat (funny detail!). Het verhaal gaat verder waar het eerste deel is gestopt zonder dat er een enorme lange terugblik wordt gegeven (wat ik heel vaak zeer irritant vindt). Over het algemeen lees ik een trilogie achter elkaar en ik vind het dan zeer storend dat ik dus niet verder lees maar een herhaling lees van waarschijnlijk een paar uur eerder. Anyway dit boek gaat gewoon verder met heel af en toe een kleine verduidelijking. In dit boek wordt de verhaallijn uitgediept en worden een aantal onduidelijkheden opgehelderd uit het eerste deel. Verhaal blijft verder hetzelfde. Twee mensen die een verrot verleden hebben willen kosten wat het kost bij elkaar blijven. Het lijkt een ietwat te simpel plot maar de schrijfster weet er echt iets van de te maken. Ze heeft me zelfs een keer op het verkeerde been gezet (wat ik best knap vond). Ook zit het natuurlijk weer vol met erotiek. Gelukkig was het erg duidelijk wanneer dat begon en eindigde zodat ik toch wel wat pagina’s heb overgeslagen. Er op een gegeven moment begon het me te storen en duurde me dat te lang. Ik wilde gewoon weten waarom er bepaalde dingen gebeuren dus…. skippen die handel. Wat ik erg leuk vind aan dit genre is dat er twee mensen zo gek op elkaar zijn en het zo graag willen laten werken dat ze er alles voor over hebben. Knap gedaan. Verder is de schrijfstijl exact hetzelfde als haar eerdere boek en leest het als een trein. Het is niet ingewikkeld en als je een beetje je best doet heb je het met een aantal uurtjes uit. De hoofdpersonen vind ik nog steeds leuk al moet ik zeggen dat ik me ietwat begin te storen aan het gezeur van Eva en het missende vertrouwen in Gideon van haar. Dat ligt er net iets te dik boven op. Ik hoop niet dat het erger wordt in het derde deel want dan kan het nog wel eens een hele lange dag worden om nog de voorlopig laatste 2 delen te lezen. Deel vijf schijnt in de maakt te zijn.  Kortom lekker leesvoer!

 

♥ Mijn rating // ⭐️⭐️⭐️⭐️

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de betere boekhandel en bol.com.   

♥ Paperback // € 10,-

♥ Ebook // € 5,99

Deze auteur schreef o.a.:

♥ New Adult // Crossfire 1: Verslaafd aan jou

♥ New Adult // Crossfire 2: Begeerd door jou

♥ New Adult // Crossfire 3: Verbonden met jou

♥ New Adult // Crossfire 4: Bezeten van jou

♥ New Adult // Afterburn/Afterschock – De hitte van verleiding/De schok van overgave

♥ New Adult // Nachtelijke ontmoeting

♥ New Adult // Gesloten hart

Liefs,

Daantje

3 gedachtes over “Recensie: ‘Crossfire 2: Begeerd door jou’ – Sylvia Day

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: