Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie: ‘Crossfire 3: Verbonden met jou’ – Sylvia Day

10 november 2015FullSizeRender-2

Oorspronkelijke titel: Entwined with YouUitgever: A.W. BrunaCategorie: New AdultAantal pagina’s: 379 Jaar: juni 2013  | ISBN: 9789400502406


‘Crossfire 3: Verbonden met  jou
‘  

Sylvia Day

Vanaf het eerste moment dat ik Gideon Cross ontmoette, herkende ik iets in hem wat ik nodig had. Iets wat ik niet kon weerstaan. Ik zag een gevaarlijke en beschadigde ziel van binnen – net als die van mij. Ik had hem net zo hard nodig als het kloppen van mijn hart.

Niemand weet wat hij voor mij geriskeerd heeft. Hoe ik vroeger bedreigd ben, of hoe duister en wanhopig de schaduwen van onze verledens zouden worden.

Verbonden door onze geheimen, probeerden we de verschillen te overbruggen. We maakten onze eigen regels en gaven ons over aan het overweldigende gevoel elkaar te bezitten…


FullSizeRender 2-1

‘Verbonden met jou’ is het derde deel uit de Crossfire trilogie. Het verhaal gaat verder waar het eerste deel is gestopt zonder dat er een enorme lange terugblik. Wel zitten er herhalingen in met het doel je geheugen op te frissen. Ondanks dat ik de verhaallijn leuk vind al veranderd er niet heel veel. Het wordt wel duidelijker waarom sommige dingen gebeuren. Het is natuurlijk geen thriller waar je bij je op het puntje van je stoel zit maar het is wel vermakelijk. Eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat het wel een beetje hetzelfde blijft… Ook in dit boek zit namelijk weer erg veel erotiek. Inmiddels ben ik over het punt heen dat ik die pagina’s lees dus screen ik het alleen nog en begin weer te lezen wanneer het verhaal verder gaat. Daarnaast stoor ik me ook behoorlijk aan hun koosnaampjes voor elkaar. Allemachtig zeg. Maar goed, toch zit er iets in het boek wat me pakt en dat is de liefde die ze voor elkaar voelen. Het is dezelfde liefde maar ze beleven hem allebei op een andere manier. Ze gaan er ook allebei op een andere manier mee om. Intrigerend vind ik dat en best knap verzonnen van de auteur. Het blijft toch beter geschreven dan de 50 tinten, maar dat is natuurlijk maar mijn mening. Verder is de schrijfstijl exact hetzelfde als haar eerdere boeken. Simpele kost voor een middag op de bank. Ondanks wat kleine puntjes wil ik toch graag het voorlopig laatste deel 4 lezen. Deel vijf schijnt in het voorjaar 2016 uit te komen. Ben benieuwd wat de schrijfster voor de hoofdpersonen in petto heeft. Het zal vast niet veel goeds zien. Zielig! ;-))

 

♥ Mijn rating // ⭐️⭐️⭐️

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de betere boekhandel en bol.com.   

♥ Paperback // € 15,-

♥ Ebook // € 7,99

Deze auteur schreef o.a.:

♥ New Adult // Crossfire 1: Verslaafd aan jou

♥ New Adult // Crossfire 2: Begeerd door jou

♥ New Adult // Crossfire 3: Verbonden met jou

♥ New Adult // Crossfire 4: Bezeten van jou

♥ New Adult // Afterburn/Afterschock – De hitte van verleiding/De schok van overgave

♥ New Adult // Nachtelijke ontmoeting

♥ New Adult // Gesloten hart

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: