Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie: ‘De Suite’ – Suzanne Vermeer

19 november 2015FullSizeRender 2-1

Uitgever: A.W. Bruna | Categorie: Thriller | Aantal pagina’s: 267 | Jaar: mei 2014  | ISBN: 9789400504875

‘De suite‘  

Suzanne Vermeer

Joyce runt een succesvol hotel op Tenerife, totdat ze overvallen en bedwelmd wordt. Als ze in een kamer van haar hotel wakker wordt, kan ze zich niets herinneren van de avond ervoor. Dan wordt ze benaderd door een man die haar chanteert met bewijs van wat er die avond is gebeurd. Ze moet een suite volledig tot zijn beschikking stellen of anders zal haar leven een hel worden…


FullSizeRender-2

Joepie, mijn tweede boek van deze schrijver. Ik kon niet wachten om in het verhaal te duiken. Maar wat viel dat enorm tegen zeg!! De hoofdstukken zijn kort wat ik zelf erg prettig vind, maar blijkbaar betekende dat ook dat het verhaal pas ergens halverwege spannend werd. Pfff… De eerste helft is het met name het leren kennen van de hoofdpersonages. Daarna gaat het verhaal pas beginnen. Er gebeurt namelijk iets gruwelijks met Joyce. Iets wat een mens compleet kapot zou (kunnen) maken, maar Joyce niet, die zit doodleuk de volgende dag op kantoor. (Huhhhh??? really??) Zelfs als ze beseft wat er is gebeurt, is ze niet echt onder de indruk. Bizar vond ik dat en totaal onrealistisch. Politie effe bellen?? Nee hoor Joyce niet. Helaas komen er nog meer situaties waar ik met mijn pet niet bij kan. Zelfs zo erg dat ik de schrijver door elkaar wilde schudden. Wie gaat er nou niet naar de politie wanneer je kind word ontvoert. Ik snap het niet. En dat is nog maar een ding van de vele ongeloofwaardige situaties die gebeuren. Ik ben enorm voor sterke onafhankelijke vrouwen maar dit ging mij toch iets te ver. Daarnaast vond ik de ontknoping nou ook niet denderend en daarnaast is mij het ‘waarom’ ook niet helemaal duidelijk. Wel is het makkelijk leesbaar mede door de korte hoofdstukken maar of het nou werkelijk in het genre thriller thuishoort? Mehhhh… Twee sterren dit keer en dat geef ik niet snel. 

 

♥ Mijn rating // ⭐️⭐️

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de betere boekhandel en bol.com.   

♥ Paperback // € 7,95

♥ Ebook // € 6,99

Deze auteur schreef o.a.:

♥ Thriller // Bella Italia

♥ Thriller // Cruise

♥ Thriller // De suite

♥ Thriller // Bon Bini Beach

♥ Thriller // Route du soleil

♥ Thriller // Goudkust

♥ Thriller // Costa del sol

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: