Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie: ‘Geek Girl (knap anders!)’ – Holly Smale

26 november 2015FullSizeRender 2-1

Oorspronkelijke titel: Geek Girl |Uitgever: Gottmer | Categorie: Young Adult | Aantal pagina’s: 304 Jaar: 2013 | ISBN: 9789462290600

‘Geek Girl (knap anders!)‘  

Holly Smale

VAN GEEK NAAR CHIC

Harriet Manners weet een heleboel:

  • Kaugom is streng verboden in Singapore
  • Naaktslakken zijn tweeslachtig
  • Een mens lacht gemiddeld 15 keer per dag

Maar ze begrijpt niet waarom niemand op school haar aardig vindt. Dan wordt ze tot haar stomme verbazing ontdekt door een scout van een modellenbureau. Dit is dé kans om van haar Geeky imago af te komen en die grijpt ze met beide handen aan


FullSizeRender-2

Geek Girl! Ik had er al heel veel lovende recensies over gelezen en iedereen was razend enthousiast. Dit boek moet je lezen!!! En dat heb ik dus gedaan en ik ben helaas niet zo rete enthousiast als iedereen is. Ja, het is vlot en leuk geschreven maar hier en daar ook wel te traag/vaag en soms wat te verwarrend. Ik moest echt even wennen aan de hoofdpersoon (inmiddels heb ik haar in mijn hart gesloten, dat dan weer wel). Het boek begint voor mij een beetje vaag en niet helemaal duidelijk. En ook kwam ik niet goed in het verhaal, tegen de tijd dat ik het een beetje leuk begon te vinden was het uit. Het boek zou hilarisch zijn dus zat ik op deze momenten te wachten en nope… die kwamen niet echt. Ja, het was leuk maar ik heb zeker niet in een dubbele axel gelegen van de pijn in mijn buik. Vond ik het dan een slecht boek? Nee, dat zeker niet maar ik denk dat mijn verwachting iets te hoog was. Ik vond het leuk om te lezen en heb me vermaakt maar om nou te roepen dat dit perse een boek is wat je moet hebben gelezen nou nee… Er zijn nog drie andere delen. Mocht ik die nou toevallig tegen een schappelijk prijsje tegen komen dan neem ik ze wel mee. 

 

♥ Mijn rating // ⭐️⭐️⭐️

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de betere boekhandel en bol.com.   

♥ Paperback // € 15,95

♥ Ebook // € 9,99

Deze auteur schreef o.a.:

♥ Young Adult // Geek Girl # 2: Blundert door

♥ Young Adult // Geek Girl # 3: Perfect plaatje

♥ Young Adult // Geek Girl # 4: Gouden bergen

 

Liefs,

Daantje

Een gedachte over “Recensie: ‘Geek Girl (knap anders!)’ – Holly Smale

  1. nathalie schreef:

    heel erg bedankt! ik kon het op het internet niet vinden maar toen kwam ik bij jou uit!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: