Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie: ‘Alles of niets’ – Gillian King

1 december 2015FullSizeRender 2-1

Uitgever: Zomer en Keuning | Categorie: Roman | Aantal pagina’s: 253 Jaar: oktober 2015  | ISBN: 9789401900584


‘Alles of niets
‘  

Gillian King

Waar twee vrouwen vechten om een man, is er één lucky basterd. Of valt dat toch tegen?

Nikki gaat door een zware tijd. Haar jeugdliefde Koen heeft haar verlaten en zij kan zich daar niet bij neerleggen. Ze zet alles op alles om hem terug te krijgen… totdat ze hem op slag vergeet als ze in de trein aan de praat raakt met Thijs. Wat een man! 

Roos doet ontzettend haar best om haar relatie te redden na een forse misstap van haar kant. Als ze via via hoort dat haar vriend is gezien met een andere vrouw, wil en kan ze dat niet geloven. Het zal toch niet waar zijn dat ze háár Thijs verliest aan een ander?

Thijs voelt zich verscheurd nadat Roos heeft opgebiecht dat ze een affaire heeft gehad met een collega. Al hebben ze besloten samen verder te gaan, makkelijk is het niet. De sprankelende spanning die hij ervaart met Nikki, heeft dan ook een onweerstaanbare aantrekkingskracht op hem.

FullSizeRender-2

Eindelijk weer een King! Ik ben een enorme fan van Gillian (maar dat was al duidelijk). Ze is absoluut een van mijn favoriete feelgood auteurs. Daarom kon ik dan ook niet wachten om in deze nieuwe King te beginnen. Wederom is het haar gelukt om mij te verbazen met een nog beter boek!! Niet dat haar andere werk niet goed is want dat is ook geweldig en moet je absoluut gelezen hebben. Zo ook dus met dit boek. Dit verhaal loopt als een trein. Vanaf pagina één zit je erin. Je wordt volledig meegezogen in de drie levens van de hoofdpersonen. Allemaal hebben ze iets op hun kerfstok en worstelen ze met hun gevoelens. Door de sublieme schrijfstijl heb je direct sympathie voor alle drie. Al had ik op een gegeven moment toch echt wel een voorkeur. Het verhaal heeft niet een enorm ingewikkeld plot maar het zit zo steengoed in elkaar dat dat geen zak uitmaakt. Ze weet het namelijk spannend te houden. Nergens wordt er een clou weggegeven, ze houdt je gevangen in het verhaal tot de laatste pagina’s. Dan pas komt het verlossende woord en zelfs toen wist ze me nog te verbazen. Ja, ik kan zeggen dat ik een overenthousiaste Gillian King fan ben. Wat een heerlijk verhaal weer. Wederom heb ik maar een kritiek puntje en dat is dat het boek echt 1.000 pagina’s (of 2.000) meer had mogen hebben. Echt hoor Gillian, wij willen dikkere boeken ;-)) Eigen schuld, je schrijft gewoon te leuk! Uhhh… wanneer komt je zesde boek uit? 🙂     

 

♥ Mijn rating // ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de betere boekhandel en bol.com.   

♥ Paperback // € 15,-

♥ Ebook // € 5,99

Deze auteur schreef o.a.:

♥ Chicklit// Geloof me maar

♥ Chicklit // O, o, Olivia

♥ Roman // Zestig dagen

♥ Roman // Zwart-wit

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: