Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie: ‘Winter in New York en andere verhalen’ – Chantal van Gastel

3 december 2015FullSizeRender 2-3

Uitgever: the house of books | Categorie: Roman | Aantal pagina’s: 191 Jaar: oktober 2015 | ISBN: 9789044348545

‘Winter in New York en andere verhalen’  

Chantal van Gastel

In Winter in New York verwacht Lois haar relatieproblemen te kunnen ontvluchten in de meest geweldige stad ter wereld. Maar een sneeuwstorm verstoort haar plannen. In Stop! brengt de kerstgedachte Mia op heel andere ideeën voor haar toekomst. Tess wordt gestrikt als kandidate in de succesvolle tv-show Love Shack waarin verre liefdes met elkaar herenigd worden. En in Een kerstbelofte staat Janna er na het verlies van haar grote liefde helemaal alleen voor op kerstavond. Of toch niet?   


FullSizeRender-5

Heerlijk weer een boek van Chantal van Gastel. Ik kon dan ook niet wachten om hem te bestellen. Dit boek bestaat uit een verzameling van zes verhalen. Sommige zijn eerder gepubliceerd en andere speciaal geschreven voor deze bundel. Gelukkig kende ik er nog geen één waardoor teleurstelling werd voor komen. Zoals altijd heb ik weer genoten van de verhalen van Chantal. Met haar fijne schrijfstijl behoort ze absoluut tot een van mijn favoriete auteurs. Alle verhalen vond ik leuk maar de leukste bleek toch het verhaal over Mia te zijn. Waarom? Ik denk omdat ze zo’n ontzettend goed sfeertje heeft gecreëerd in haar boek ‘Ik wist het’. Zo’n ‘heerlijke warme deken met een kopje thee’ gevoel. Zo gauw ik dus in ‘Stop! begon zat ik weer met dat heerlijke gevoel in mijn hoofd. De andere verhalen vond ik ook leuk maar Mia heeft me echt ingepakt. Alle verhalen lezen als een trein. Nergens wordt het traag of te gedetailleerd. Prima boek al ben ik toch meer het type van een boek met één verhaal. Das meer mijn ding. Maar hé, een boek van Chantal is altijd lekker leesvoer. Zo ook deze dus. Enige nadeel… kort of eigenlijk dun. Kortom, ik hoop dat Chantal al weer bijna klaar is met haar volgende boek. Go Chantal! Zet je kop thee aan de kant en leg je chocolade neer. Write like the wind! 😉 

 

♥ Mijn rating // ⭐️⭐️⭐️⭐️

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de betere boekhandel en bol.com.   

♥ Paperback // € 14,99

♥ Ebook // € 4,99

Deze auteur schreef o.a.:

♥ Chicklit // Zwaar verliefd!

♥ Chicklit // Zwaar beproefd!

♥ Chicklit // Zwaar verguld!

♥ Chicklit // Geknipt voor jou

♥ Chicklit // Zoek het maar uit

♥ Roman // 21 Zomers en andere verhalen

♥ Roman // Ik wist het 

 

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: