Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie: ‘Wraakzusters’ – Machteld van Zalingen

13 januari 2016


Image

Uitgever: Aerial | Categorie: Thriller | Aantal pagina’s: 296 | Jaar: mei 2015  | ISBN: 9789402600452

♥ Synopsis// Een groepje studenten is samen een weekend op stap. Onder invloed van drank en drugs besluiten ze een prostituee in te huren. De stemming verandert abrupt als een van de jongens in alle opwinding per ongeluk de jonge vrouw doodt.

Drie tienermeiden zijn toevallig getuige van de moord op het hoertje. Peter-Paul, de dader, weet niet dat hij gezien is en besluit samen met zijn vrienden het lichaam weg te werken. De studenten komen overeen om te zwijgen over hun daad, maar ook de drie meiden Manon, Juliet en Petra spreken met elkaar af het aan niemand te vertellen.

Vijftien jaar later komt Peter-Paul door een auto-ongeluk om het leven. De begrafenis vormt de aanleiding voor Juliet om terug te keren naar haar geboortegrond en het gruwelijke verleden af te sluiten. Maar al snel blijkt dat niets is wat het lijkt en dat het lot van verschillende mensen soms op een grillige manier met elkaar verweven is.


♥ Mijn mening// Het boek heeft een geweldig spannend verhaal en zit zeer goed in elkaar. Het plot is niet voorspelbaar door de juiste hoeveelheid details. Precies genoeg om je geboeid te houden. De personages zijn goed uitgewerkt en de spanning wordt perfect opgebouwd gedurende het verhaal. De schrijfstijl is vlot en leest erg makkelijk door de niet al te lange hoofdstukken. Het boek bevat spanning, humor en romantiek. Zeer goed debuut van Machteld van Zalingen. Ik kijk uit naar haar nieuwe thriller.
 

Dit boek heb ik ter recensie mogen ontvangen van Aerial Media Company. Dank jullie wel!

♥ Mijn rating // ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

♥ Prijs// Paperback € 14,95 & Ebook € 7,99

♥ Deze auteur schreef o.a.// Oliver en Charlie 1 – Het muizenfeest (kinderboek) & Oliver en Charlie 2 – Waar is Lilly? (kinderboek)

 

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: