Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie: ‘Eens beloofd’ – Harlan Coben

19 januari 2016


Image

Oorspronkelijke titel: Promise me (Dutton) | Uitgever: Boekerij | Categorie: Thriller | Aantal pagina’s: 384 | Jaar: september 2009  | ISBN: 9789022552162

 ♥ Synopsis// Myron Bolitar laat de dochter van een vriend beloven te bellen als ze ooit een lift nodig heeft en ze haar ouders niet kan bereiken. Hij beloofd op zijn beurt dat hij Aimee altijd en overal zal komen ophalen. Enkele dagen later komt ze deze belofte al na, en midden in de nacht stapt Myron in zijn auto om haar bij een vriendin af te zetten. Maar de volgende dag staan haar ouders voor zijn deur: Aimee wordt vermist en Myron is de laatste persoon die haar heeft gezien. Om zijn onschuld te bewijzen zet Myron alles op alles om Aimee te vinden voor het te laat is. Maar zijn verleden laat hem niet met rust…

♥ Mijn mening// Een sterk verhaal met een vleugje humor. Spannend tot het einde met een mooie twist. Het verhaal zit goed in elkaar en en vanaf de eerste pagina pakt het verhaal je. De personages zijn sterk en bijzonder wat het verhaal iets extra’s geeft. De dialogen zijn onderhoudend, vlot en soms zeer humoristisch. Door de vlotte schrijfstijl vlieg je door het boek. De stijl is pakkend en erg prettig mede door korte hoofdstukken. Het verhaal bevat spanning, humor en een ieniemienie vleugje romantiek. Absoluut een aanrader voor de lezer die houdt van een snel spannend vehaal. 

♥ Mijn rating // ⭐️⭐️⭐️⭐️

♥ Prijs// Paperback € 8,00 & Ebook € 7,99

♥ Deze auteur schreef o.a.// Vals spel, Laatste kans en Schaduwleven

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: