Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie: ‘Een eenzame kerst?’ – Amanda Prowse

21 januari 2016


Image

Oorspronkelijke titel: Christmas for One | Uitgever: Aerial | Categorie: Roman | Aantal pagina’s: 314 | Jaar: oktober 2015  | ISBN: 9789402600872

♥ Synopsis// Meg is een alleenstaande moeder en is gelukkig met haar zoontje Lucas. Maar tijdens de periode voor Kerstmis begint het altijd te kriebelen. De versierde straten, de winkels vol met kerstcadeautjes en de supermarkten die alle soorten feestmaaltijden aanprijzen. Meg droomt al jaren van een heel gezellige en sfeervolle kerst. Met een echte kerstboom, versieringen in huis en cadeautjes bij de open haard. Maar er mist toch iets in haar leven. Voor wie zou ze eigenlijk het hele huis in kerstsfeer brengen? Alleen voor haar zoontje? Zal ze weer alleen zijn deze Kerst of verandert alles door een ontmoeting met een onbekende?


♥ Mijn mening// Vanaf de eerste pagina wordt je het verhaal ingezogen. Prowse schrijft vaak verhalen met een thema. Dit keer niet. Dit verhaal is daarom ook niet diepgaand maar is toch boeiend. Mede door de leuke hoofdpersonages en omdat dit verhaal verder, soort van, verder gaat waar het boek ‘Een beetje liefde’ is gestopt. Alleen is dit keer Meg de hoofdpersoon en niet ‘Pru’. Dit boek is overigens goed te lezen zonder eerste ‘Een beetje liefde’ te lezen, al zou ik het wel doen. De schrijfstijl is vlot al zou het hier en daar net iets sneller kunnen door de details wat te verminderen. De hoofdpersonen zijn weer geweldig en sluit je direct in je hart. Ook de beschrijvingen van New York en Londen zijn realistisch. Enige nadeel van dit boek vind ik het aantal typefouten, de te veel spaties, de te weinig spaties en hier en daar dingen die echt onmogelijk zijn, zoals je haar wassen met je douchemuts op (huh??). Evengoed een heerlijk makkelijk te lezen feelgood roman met name omdat ik weer even een kijkje in het leven van Pru en haar zus kreeg. Ik kijk uit naar haar nieuwe boeken.
 

Dit boek heb ik ter recensie mogen ontvangen van Aerial Media Company. Dank jullie wel!

♥ Mijn rating // ⭐️⭐️⭐️⭐️

♥ Prijs// Paperback € 17,95 & Ebook € 9,99

♥ Deze auteur schreef o.a.// Een beetje liefde & Haar naam is Poppy Day & Wat heb ik gedaan 

Liefs,

Daantje

2 gedachtes over “Recensie: ‘Een eenzame kerst?’ – Amanda Prowse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: