Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie: ‘Vertrouwen # 1: Wild trilogie’ – Christina Lauren

28 januari 2016


Image

Oorspronkelijk titel: Sweet Filthy Boy | Uitgever: Xander Uitgevers | Categorie: New Adult | Aantal pagina’s: 373 | Jaar: november 2015  | ISBN: 9789401604079

♥ Synopsis// Tijdens een onstuimig weekendje Las Vegas ontmoeten Mia Holland en haar twee beste vriendinnen drie sexy mannen. Terwijl de alcohol rijkelijk vloeit, sluiten de meiden een pact: ze geven alle drie het jawoord aan de drie onbekenden. 

Na haar dronken Vegas-huwelijk neemt Mia het meest impulsieve besluit ooit: ze volgt de aantrekkelijke Ansel Guillaume naar Frankrijk. Het vooruitzicht van passionele nachten in de stad van de liefde klinkt haar verleidelijk in de oren. 

Maar als hun tijdelijke avontuurtje plotseling omslaat in diepere gevoelens, komt Mia voor een lastige keuze te staan. Zal één nacht eindigen in eeuwige liefde?

♥ Mijn mening// Dit boek ‘Vertrouwen’ is het eerste deel uit de Wild-trilogie van de dames Christina Lauren. Eerder heb ik een deel gelezen van de Stouter trilogie. Ondanks dat beide trilogieën dus door dezelfde auteurs zijn geschreven. Is dit een totaal ander boek. Waar de ‘Stouter  trilogie’ boeken de nadruk legt op de erotiek gaat het in dit ‘Wild trilogie’ boek meer over gevoelens en liefde. De personages in deze serie zijn ook jonger en studeren nog. Dat is even wennen maar ook wel weer erg leuk. Het verhaal bevat daarnaast ook nog wat humor. Parijs word er leuk beschreven net zoals de vriendschap tussen de meiden. De schrijfstijl is makkelijk al vind ik het verhaal soms wat te traag en de hoofdpersoon iets te naïef. Maar ondanks die puntjes heb ik me vermaakt met het verhaal. Heerlijk boek voor op de bank. Zeker als je van dit genre houdt.

Dit boek heb ik ter recensie mogen ontvangen van Xander Uitgevers. Dank jullie wel!

♥ Mijn rating // ⭐️⭐️⭐️

♥ Prijs// Paperback € 15,00 & Ebook € 4,99

♥ Deze auteur schreef o.a.// Trilogie Wild: Verlangen en Verbonden & Trilogie Stouter: Ondenkbaar, Onverwacht en Ongebonden

Liefs,

Daantje

Een gedachte over “Recensie: ‘Vertrouwen # 1: Wild trilogie’ – Christina Lauren

  1. Jolet schreef:

    Dat klinkt leuk!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: