Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie: ‘Feest in Virgin River’ – Robyn Carr

4 februari 2016


Image

Oorspronkelijke titels: Under the Christmas Tree en Midnicht Confessies |Uitgever: Harper Collins Holland (Harlequin) | Categorie: Roman | Aantal pagina’s: 318 | Jaar: oktober 2015  | ISBN: 9789034757531

♥ Synopsis// (1) Een onverwacht kerstcadeau:
Onder de kerstboom op het plein in Virgin River vindt Annie een doos met puppy’s. De diertjes zijn nog zo klein dat ze intensieve zorg nodig hebben. Als de dierenarts komt, ontmoet Annie voor het eerst in jaren Nate weer – de aantrekkelijke vriend van haar broers die haar vroeger niet zag staan. Nu ze samen de puppy’s verzorgen, lijkt hij zijn ogen niet van haar af te kunnen houden!

(2) Kus om middernacht:
Al is Jack’s Bar dé plek om oud en nieuw te vieren, Sunny is helemaal niet in feeststemming. Ze heeft trouwens maar één voornemen voor het nieuwe jaar: geen mannen meer. Ook Drew wil voorlopig vrijgezel blijven. Maar of hun voornemens het kunnen opnemen tegen een blokhut, een sneeuwstorm, naaldhakken én Virgin River… is zeer de vraag!


♥ Mijn mening// Dit boek bevat twee romantische verhalen. Deze verhalen zijn eerder afzonderlijk verschenen. De auteur Robyn Carr is zeer geliefd en populair bij de Harlequin lezers. De twee verhalen zijn leuk om te lezen maar hebben weinig diepgang. Ook de karakters blijven een beetje vlak en worden niet echt uitgediept. Daardoor leest dit als een simpel romannetje. Even voor tussendoor. Ik heb ze uitgelezen omdat ze wel vermakelijk zijn. De schrijfstijl is makkelijk en het leest lekker vlot. Nergens wordt het ingewikkeld of spannend. Je weet al hoe het gaat eindigen. De auteur zet een heerlijk kerstsfeertje neer. Daarnaast is de regelafstand zo groot dat je door het boek vliegt. Een lekker tussendoor romantje voor tussen door. Zalig om zo de kerstdagen door te komen. 
 

♥ Mijn rating // ⭐️⭐️⭐️

♥ Prijs// Paperback € 7,50 & Ebook € 5,99

♥ Deze auteur schreef o.a.// Winter in Virgin River, Goud voor het leven, Vier vriendinnen, Terug naar jou

 

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: