Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie: ‘Het geheim van mijn man’ – Liane Moriarty

9 februari 2016


Image

Oorspronkelijk titel: The Husband’s Secret | Uitgever: A.W. Bruna | Categorie: Roman | Aantal pagina’s: 399 | Jaar: september 2015  | ISBN: 9789022960646

♥ Synopsis// Mijn lieve Cecilia, als je dit leest, ben ik dood…

Stel je voor dat je man een brief aan je heeft geschreven, om te openen na zijn dood. Stel je voor dat die brief zijn diepste, meest donkere geheim bevat, die niet alleen het leven van jullie samen kan kapotmaken, maar ook dat van anderen. En stel je dan eens voor dat je deze brief toevallig vindt terwijl je man nog springlevend is. Cecilia Fitzpatrick is een succesvolle zakenvrouw, staat voor iedereen klaar en is een toegewijde echtgenote en moeder. Maar die brief gaat alles veranderen, en niet alleen voor haarzelf. 


♥ Mijn mening// Dit boek heeft alles in zich. Liefde, verlies, vriendschap en een geheim. Het boek beschrijft het leven, een week lang, van drie vrouwen die elkaar niet kennen. En toch hebben ze alles met elkaar te maken. Vanaf de eerste pagina wordt je het verhaal ingezogen. Het begint direct spannend en dat blijft het ook gedurende het hele verhaal (nee, niet op thriller niveau spannend). De schrijfster weet je constant te boeien mede doordat ze je laat nadenken. Thema’s als zelfkennis, miscommunicatie, wat als… komen er in voor. Het verhaal zit zeer goed in elkaar, als een puzzel. Het plot is totaal niet voorspelbaar. De personages zijn goed uitgewerkt en zeer realistisch. De schrijfstijl is vlot en het leest erg makkelijk. De hoofdstukken zijn verdeeld over de drie hoofdpersonages waar aan het einde nog een vierde persoon wordt toegevoegd. Na het laatste hoofdstuk volgt er nog een zeer goed epiloog… ‘Wat als…’ Goed boek! 

♥ Mijn rating // ⭐️⭐️⭐️

♥ Prijs// Paperback € 19,95 & Ebook € 7,99

♥ Deze auteur schreef o.a.// Alles voor jou & Drie wensen

 

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: