Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie: ‘Nachtwerk’ – David Baldacci

11 februari 2016


Image

Oorspronkelijk titel: Office Hours | Uitgever: A.W. Bruna | Categorie: Thriller | Aantal pagina’s: 91 | Jaar: 2000  | ISBN: 9074336582

♥ Synopsis// Vanuit een luxueus kantoor op de bovenste verdieping van een wolkenkrabber regeert de mooie Joan Kinkade met ijzeren hand haar succesvolle adviesbureau, een verantwoordelijke positie die haar vaak tot lang na kantooruren aan haar bureau gekluisterd houdt. Soms zelfs tot ver na middernacht, wanneer het immense, donkere gebouw op een enkeling na verlaten is…


♥ Mijn mening// Dit kleine boekje bevat een geweldig spannend verhaal. Het zit zeer zeer goed in elkaar, als een puzzel. Het plot is  sterk zonder te gedetailleerd te zijn. Vanaf de eerste pagina werd ik geboeid en heb het in één ruk uitgelezen. De personages zijn wat oppervlakkig zoals het hoort in dit genre 🙂 De spanning wordt perfect opgebouwd gedurende het verhaal. De schrijfstijl is zeer vlot en makkelijk, je raast door het boekje heen. Ik kijk uit naar zijn volgende boek. Ik heb absoluut een nieuwe favoriete auteur ontdekt!  
 

♥ Mijn rating // ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

♥ Prijs// Ebook € 2,99

♥ Deze auteur schreef o.a.// Vuil spel, Duister lot & Onder druk

 

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: