Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie: ‘Grof wild’ – Pieter Aspe

10 maart 2016


IMG_4289

Uitgever: Manteau | Categorie: Thriller | Aantal pagina’s: 123 | Jaar: maart 2006  | ISBN: 9789022314715

♥ Synopsis// Om hun zilveren huwelijksjubileum te vieren besluit de ondernemende Eva haar echtgenoot Victor te verrassen met een korte vakantie in een afgelegen chalet in de Ardennen. Victor, een succescol zakenman, staat op het punt een miljardendeal af te sluiten met een Japanse multinational en kan maar moeilijk loskomen van zijn zakelijke beslommeringen. Eva heeft voor hun vakantie een wel heel eigenaardig plan uitgedokterd. Met haar originele maar verregaande idee wil ze haar echtgenoot weer helemaal voor zich winnen. Wat een gezellig weekje uit zou moeten worden, ontaardt echter al vlug in een nachtmerrie zonder weerga.  


♥ Mijn mening// Ondanks dat dit een niet al te lang verhaal is, is dit absoluut een van zijn betere en vooral spannende verhalen. Niet tenenkrommend maar wel spannend genoeg om het achter elkaar uit te willen lezen. Het verhaal zit zeer goed in elkaar. Het plot is wel iets voorspelbaar en heeft ook niet een echt onverwacht einde. Maar het leest als een trein. De personages zijn leuk beschreven maar gaan niet heel erg diep wat ook niet nodig is. De spanning wordt lekker opgebouwd gedurende het verhaal en houdt je geboeid van begin tot eind. De schrijfstijl is vlot en leest erg makkelijk. Geen hoofdstukken in dit verhaal. Kortom een heerlijk spannend boekje voor tussendoor.
 

♥ Mijn rating // ⭐️⭐️⭐️⭐️

♥ Prijs// Paperback € 5,99 & Ebook € 14,99

♥ Deze auteur schreef o.a.// Tango, De doos, Het oor van Malthus, De Japanse tuin, Kat en muis & Dertien.

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: