Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie: ‘Dancer’ – Christine Bols

22 maart 2016


Image

Uitgever: Aquazz | Categorie: Thriller | Aantal pagina’s: 286 | Jaar: december 2015  | ISBN: 9789491897580

♥ Synopsis// Het inspecteursduo Sackley en McCool wordt ter hulp geroepen door de politie van Santa Cruz in Californië. In de badstad is een seriemoordenaar actief die jonge vrouwen vermoordt aan een duizelingwekkende snelheid.Dan valt een derde slachtoffer. Ze hebben alle redenen om aan te nemen dat nummers vier en vijf snel zullen volgen.

Ondanks de tegenwerking van het plaatselijke korps en de geringe aanknopingspunten die ze hebben, proberen ze de moordenaar op te sporen en een volgend slachtoffer te vermijden. Op een ingenieuze manier proberen Sackley en McCool de dader in de val te lokken.


♥ Mijn mening// ‘Dancer’ is het vierde boek in de serie met Tim Sackley en Jude McCool, inspecteurs bij het politiekorps van Corvallis, Oregon. Eerder verschenen al ‘Vrouwen van Corvallis’, ‘Waverly’ en ‘Greenfields’. ‘Danser’ is mijn eerste boek wat ik lees uit deze serie. De boeken zijn goed afzonderlijk van elkaar te lezen. Vanaf de eerste pagina werd ik het verhaal in gezogen. Mede door de goede opbouw van het verhaal maar ook doordat het verhaal vanuit de serie-moordenaar (cursief gedrukt) als wel de inspecteurs wordt verteld. Daardoor krijg je een kijkje in de breinen van deze hoofdpersonen. De karakters van de hoofdpersonen zijn prima uitgediept en waardoor de ontknoping helemaal super spannend is. Bols weet zeer goed beeldend te schrijven (brr…) wat het heel sinister maakt. Een thriller om voor een paar uur heerlijk in te verdwijnen. Het enige waar ik aan het begin van het verhaal moeite mee had, waren de vele personages waarvan de namen soms ook nog erg op elkaar leken. Halverwege het boek kon ik ze beter uit elkaar houden en werd dat makkelijker. Kortom: een geweldig verhaal, met hier en daar wat Vlaamse uitdrukkingen (leuk), een onverwacht einde, een goede spanning opbouw, vlot geschreven en makkelijk leest. Wat wil je als lezer nog meer? Precies nog veel meer verhalen van Christine Bols!

♥ Mijn rating // ⭐️⭐️⭐️⭐️

♥ Prijs// Paperback € 18,95 & Ebook: nvt

♥ Deze auteur schreef o.a.// Vrouwen van Corvallis, Waverly en Greenfields.

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: