Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie: ‘Mara’ – Sterre Carron

29 maart 2016


Image

Uitgever: Nederlandse Auteurs Uitgeverij | Categorie: Thriller | Aantal pagina’s: 123 | Jaar: oktober 2014  | ISBN: 9789491535215

♥ Synopsis// Op een herfstdag wordt het rustige leven van de inwoners van Mechelen opgeschrikt door een moord op een jonge vrouw in een hotel op de Vismarkt. Rani Diaz, de temperamentvolle hoofdinspecteur moordzaken, en haar team worden op de zaak gezet. Het bewijsmateriaal wijst al snel in de richting van een minnaar. Enkele dagen later wordt Kathirah Al Saadi door haar vriendin Sierra Capaldi gruwelijk verminkt aangetroffen. Sierra draagt al zestien jaar een geheim met zich mee, waarvan ze niet had gedacht dat iemand ervan op de hoogte was. Als er al een bindende factor tussen de slachtoffers is, wat probeert de moordenaar dan duidelijk te maken? En wie speelt er een duivels spel en verleidt mensen om zich over te geven aan hun driften?  


♥ Mijn mening// ‘Mara’ is het eerste boek wat ik lees van Sterre Carron. Dit boek gaat over Rani Diaz, hoofdinspecteur moordzaken. Na dit boek volgen nog een aantal titels waarin Rani de hoofdrol speelt. De hoofdstukken zijn kort en het lettertype leest zalig. De schrijfstijl is vlot en leest erg makkelijk. Het verhaal is zeer goed opgebouwd, super spannend en houdt je vanaf de eerste pagina in zijn greep. De ontwikkelingen volgen zich snel achter elkaar op. De ene actie na de andere. Ik persoonlijk vind dat echt heerlijk. Er zit ongelofelijk veel vaart in het verhaal en het blijft super spannend. Er zijn veel bijpersonen maar waar het bij andere boeken onoverzichtelijk wordt blijft het hier heel duidelijk en heeft iedereen een belangrijke rol. De karakters zijn fijn uitgediept. Naast het geweldige verhaal schrijft Sterre ook erg beeldend waardoor je het gevoel hebt met haar mee te lopen. De ontknoping is super spannend en heeft er toe bijgedragen dat ik direct alle boeken heb besteld die er van haar waren. Kortom een geweldig boek! Een van de betere thrillers die ik tot nu toe heb gelezen. Ik heb dit boek in een aantal uren uitgelezen. Steengoed!!! Blijf schrijven Sterre!  

♥ Mijn rating // ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

♥ Prijs// Paperback € 16,95 & Ebook € 8,99

♥ Deze auteur schreef o.a.// Matsya, Trifla, Tirtha, Indigo  & Indra (1e week april 2016 in de winkel).

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: