Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie: ‘Legend # 1’ – Marie Lu

14 april 2016


Image

Oorspronkelijke titel: Legend |Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep b.v. | Categorie: Young Adult | Aantal pagina’s: 351 | Jaar: april 2012  | ISBN: 9789025751173

♥ Samenvatting // June, geboren in een vooraanstaande familie, wordt klaargestoomd voor een hoge functie in het leger. De rebelse Day leeft in een sloppenwijk en is de meest gezochte crimineel van de Republiek. Als de broer van June, een belangrijke militair, vermoord wordt, is Day de hoofdgedachte. Het ultieme kat-en-muisspel begint: June wil haar broers dood wreken en Day probeert uit handen te blijven van de overheid. 

 


♥ Mijn mening// Dit boek is het eerste deel van een trilogie. Het genre is een romantische Young Adult. Het boek is verdeelt in hoofdstukken geschreven vanuit de twee hoofdpersonen. Iets wat ik normaal soms storend vind maar in dit geval totaal niet. Marie Lu heeft een zeer prettige schrijfstijl. Veel details en erg de diepte in qua karakters maar in dit geval totaal niet storend. Mede door de diepgang krijg je onmiddellijk een sympathieke band met de hoofdrolspelers ondanks dat ze niet al te lief zijn aan het begin. Vanaf de eerste pagina wordt je het verhaal in getrokken en kon ik moeilijk stoppen met lezen. Het verhaal is leuk al moet ik zeggen dat er in dit genre erg veel boeken zijn met dit onderwerp. Een love triangel, een wereld in oorlog. Tja er zijn er veel. Maar het leest heerlijk en ik kan niet wachten om het tweede deel te lezen. 

♥ Mijn rating // ⭐️⭐️⭐️⭐️

♥ Prijs// Paperback € 5,- & Ebook € 4,99

♥ Deze auteur schreef o.a.// Legend trilogie: Wonderkind en Finale

 

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: